Ετοιμο το Αγροτικό Ιατρείο Πλατανουλίων

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ * ΚΟΚΟΥΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2022 15:40

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, του Αγροτικού Ιατρείου Πλατανουλίων.


Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τυρνάβου, στο υπάρχον κτίριο, το οποίο ήταν για χρόνια εγκαταλελειμμένο, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαιτούμενες εργασίες και στους τρεις χώρους, ήτοι: χώρος υποδοχής-κοινού, τουαλέτα, χώρος εξέτασης-ιατρείο και πλέον έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να λειτουργεί κατά άριστο τρόπο.
Όλα αυτά διαπιστώθηκαν κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, συνοδευόμενος από τον δ/ντή-υπεύθυνο για τον συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο, καθώς και ιατρικό προσωπικό.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε τα εξής:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα παραδίδουμε το ανακατασκευασμένο ιατρείο στους δημότες των Πλατανουλίων. Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο ιατρείο που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα Πλατανούλια. Μάλιστα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι το 2ο ιατρείο που ανακαινίζουμε, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την πρωτοβάθμια περίθαλψη για τους δημότες μας.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον δ/ντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, κ. Αντωνόπουλο, για την άριστη και συνεχή συνεργασία που διατηρούμε. Άλλωστε απτή απόδειξη των καρπών της συνεργασίας αυτής είναι τόσο η ανακατασκευή των δύο ιατρείων όσο και η παροχή ενός κοντέινερ και του απαιτούμενου ιατρικού εξοπλισμού για την επαναλειτουργία του αγροτικού ιατρείου στο Δαμάσι.
Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με στοχευμένες δράσεις για τον τόσο ευαίσθητο και σημαντικό τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας για όλους τους δημότες μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2022
INTERCOMM FOODS
DHMOS TEMPON 10-6-22
Μείνε μαζί μας
Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 2022(ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ)
FESTIVAL OLYMPOU 1-7-22

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1