Εκδήλωση για τα 39 χρόνια λειτουργίας των Κέντρων Υγείας

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 13:31

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας του Νομού Λάρισας, σε συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας των Νομών Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Τρικάλων, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, άλλα και της συμπλήρωσης 39 χρόνων από τα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Υγείας της χώρας, από τον αείμνηστο υπουργό Υγείας, Γιώργο Γεννηματά, διοργανώνουν κοινή συνεδρίαση μεθαύριο Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων. Καλεσμένος στην εκδήλωση είναι και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Στο πλαίσιό της, θα παρουσιαστεί η μεγάλη πρόσφορα των Κέντρων Υγείας στην κοινωνία και στον τόπο, θα γίνει η ανάδειξη των οξυμένων σημερινών προβλημάτων που ταλανίζουν τα Κέντρα Υγείας, ενώ θα κατατεθούν προτάσεις για τη δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).
«Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση του ΕΣΥ και των Κέντρων Υγείας της μεγαλύτερης Κοινωνικής Κατάκτησης της Μεταπολίτευσης» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass