Σε λειτουργία τα Περιφερειακά Ιατρεία στα παράλια Αγιάς και Τεμπών

* ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ 5η ΥΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ * ΑΠΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2024 12:21

Το πρόγραμμα λειτουργίας των υγειονομικών δομών στα παράλια της Λάρισας, συζήτησαν οι δήμαρχοι Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και Τεμπών Γιώργος Μανώλης, με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, ενόψει της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, παρουσία του υποδιοικητή Ηλία Τσιαούση και των διευθυντών των Κέντρων Υγείας Αγιάς και Γόννων, με αντικείμενο τη λειτουργία και την εφημέρευση των Περιφερειακών Ιατρείων των παραλίων του νομού Λάρισας, τα οποία από 5 Ιουλίου λειτουργούν καθημερινά σε πρωινό ωράριο.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι τα Περιφερειακά Ιατρεία των παραλίων, εκτός της καθημερινής τους λειτουργίας, θα εφημερεύουν από το Σάββατο 15 Ιουλίου έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου, μόνο τα Σαββατοκύριακα. «Γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε να κάνουμε το καλύτερο για τη δημόσια υγεία και τους πολίτες. Με την 5η ΥΠΕ και τα Κ.Υ. των δήμων μας έχουμε διαρκή και άριστη συνεργασία και είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή», σημείωσαν με δηλώσεις τους οι δήμαρχοι Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και Τεμπών Γιώργος Μανώλης, και συμπληρώνουν «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και της ευθύνης μας απέναντι στους παραθεριστές, επισκέπτες και λουόμενους πολίτες που θα επισκεφθούν τα παράλιά μας». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την υγειονομική κάλυψη της παραλιακής ζώνης εντάσσεται και το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα που βρίσκονται στα Κέντρα Υγείας και των δύο Δήμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass