Ανακαινίζεται το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου

* ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2024 12:38

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Του ανταποκριτή μας)

Συνάντηση με τον διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Φώτη Σερέτη και τον υποδιοικητή Ηλία Τσιαούση είχε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Διαμάντω Μπάσμπα και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου Ιωάννη Αντωνόπουλο, ενόψει και της επικείμενης έναρξης των εργασιών στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κόστους 2 εκατ. ευρώ.

Όπου και εκεί ο Δήμος Τυρνάβου «θα συμβάλλει έμπρακτα με τα μέσα που έχει ώστε να διευκολύνει στη μεταφορά και τη φύλαξη των υλικών και των μηχανημάτων που βρίσκονται στο κτίριο. Άλλωστε από τους πρώτους μήνες υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Κέντρου Υγείας Τυρνάβου σε μια σειρά ζητημάτων».
Στη συνάντηση συζητήθηκαν το θέμα των εργασιών που θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και τα θέματα που αφορούν τη συνολικότερη λειτουργία του όσο και του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου ανέφερε ότι «για τη Δημοτική Αρχή μας αποτελεί μονόδρομο η διεκδίκηση και ο διαρκής αγώνας για τη θωράκιση και υπεράσπιση της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας στον Δήμο μας, μακριά από κάθε μορφής εμπορευματοποίηση, ένα θέμα που είναι μείζον και έχει τη μορφή του κατεπείγοντος, καθώς σχετίζεται με την ίδια την ανθρώπινη ζωή, την ποιότητα της ζωής όλων μας, ανεξαιρέτως. Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών και διεκδικήσεών μας είχαμε πριν λίγες ημέρες συνάντηση και με τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, κατά την επίσκεψή του στον νομό Λάρισας. Το επόμενο διάστημα θα μεταβούμε στο Υπουργείο Υγείας με συγκεκριμένα αιτήματα και πλαίσιο με γνώμονα τις ανάγκες πάντα των συμπολιτών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass