Ημερίδα του Πανεπιστημίου Πατρών στη Λάρισα για τον αυτισμό

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 12:13

Eνημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του Πρότυπου Συστήματος Υποστήριξης Ατόμων με Αυτισμό (ΠΑΥΕΥΣ), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/9 και ώρα 10 π.μ. στο DIVANI PALACE LARISSA στη Λάρισα. Διοργανωτής της ημερίδας είναι το Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης και Επιχειρηματικής Νοημοσύνης του Tμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο υπεύθυνος του έργου ΠΑΥΕΥΣ, Καθηγητής Βουτσινάς Βασίλειος, δηλώνει «Το ΠΑΥΕΥΣ είναι ένα ‘Βασισμένο σε Γνώση Ευφυές Πληροφοριακό Σύστημα’ (Knowledge based Intelligent Information System) για την υποστήριξη, με τη μορφή αυτόματης παροχής πληροφοριών και συμβουλών, προς όλους όσους συνδέονται με άτομα με αυτισμό (γονείς, ειδικούς, παρόχους υπηρεσιών υγείας, κλπ). Αυτές οι πληροφορίες και συμβουλές αφορούν στην είτε άμεση είτε και μακροπρόθεσμη αντιμετώπιση συγκεκριμένων συμπεριφορών καθώς και συγκεκριμένων εκπαιδευτικών θεμάτων. Το ΠΑΥΕΥΣ είναι σύμφωνο με την διαρκώς αυξανόμενη τάση για παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών υγείας, πρωτοπορώντας παγκοσμίως στην περιοχή της ψυχικής υγείας»

Στο πρώτο μέρος, οι ομιλητές θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του έργου και στο δεύτερο θα γίνει πιλοτική επίδειξη του συστήματος με την συμμετοχή όσων από τους παρευρισκόμενους επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΠΑΥΕΥΣ ανατρέξτε στον δικτυακό τόπο: www.pavefs.gr και για την ημερίδα στείλτε email στο marketing@pavefs.gr ή τηλεφωνήστε στο 2610-969838.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass