Δωρεάν διάγνωση για τριχόπτωση στη Λάρισα

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2014 21:24 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:05

 

Από την Τετάρτη 12 έως και Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, η επιστημονική ομάδα της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord θα βρίσκεται στη Λάρισα με νέες, πρωτοποριακές θεραπείες που βασίζονται στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Οι καινοτόμες θεραπείες εμφανίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στον τομέα των θεραπειών τριχόπτωσης όσο και στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Οι ειδικοί της κλινικής θα πραγματοποιήσουν Δωρεάν Διαγνωστικούς Τριχολογικούς Ελέγχους στο επιστημονικό κέντρο της στη Λάρισα (Φαρσάλων 261,τηλ.: 2410 660090) και παράλληλα θα ενημερώσουν για όλες τις νεότερες εξελίξεις στις μεθόδους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης (Μεταμόσχευση μαλλιών με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, Θεραπείες τριχόπτωσης με Soft Laser, Μεσοθεραπεία PRP με Αυξητικούς Παράγοντες, Θεραπεία με Φυτικά Βλαστοκύτταρα, Προσθετική Μαλλιών, Τριχοτεχνική παθήσεων για Ογκολογικούς Ασθενείς).

 Για την έγκαιρη διευθέτηση των ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο

 2410 660090 Υπεύθυνη επικοινωνίας : Kα Καραμπιτσάκου Χριστίνα.

Η Bergmann Kord, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, ιδρύθηκε το 1979. Ως ιατρικός οργανισμός εξειδικευμένος στην επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, η Bergmann Kord ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και state-of-the-art know-how, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες & εξελιγμένες μεθόδους.

Η επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η μοναδική δραστηριότητα της Bergmann Kord και ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων.

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα - περισσότερες από 60.000.

Επιστημονικά κέντρα της Bergmann Kord λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδο, Λευκωσία, Λεμεσό & Σκόπια.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass