Ευαγγέλου: Ο Όλυμπος παγκόσμιος προορισμός

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2015 12:36 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Αυγ 2015 12:43

 

Στο 3ο Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισιμού και Τεχνών το οποίο πραγματοποιείται στην Ελασσόνα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας παραβρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο οποίος, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ βράβευσε την γνωστή δημοσιογράφο-παραγωγό κα Αθηνά Κρικέλη για τη συμβολή της στην προώθηση του Ολύμπου.

«Το ρεπορτάζ της και συνολικά ολόκληρη η δουλειά της γύρω από το μυθικό βουνό την καθιστούν εκ των πραγμάτων σε άτυπο πρεσβευτή της Ελασσόνας μας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο νιώθουμε την υποχρέωση, αφενός να της το αναγνωρίσουμε, αφετέρου δε να τρέξουμε μια σειρά από ενέργειες, όπως τις έχουμε ήδη συνεννοηθεί, ώστε να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή προβολή της περιοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ευαγγέλου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ελασσόνας εξέφρασε τις ευχαριστίες του και τη στήριξη της δημοτικής αρχής στο έργο και στις προσπάθειες της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας γιατί, όπως δήλωσε ο ίδιος, «με το έργο που επιτελούν και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν προωθούν τον πολιτισμό της περιοχής, αναδεικνύουν την παράδοσή της, συνδέοντας έτσι το παρελθόν της περιοχής με το παρόν, θέτοντας στέρεες βάσεις για το μέλλον».

«Οι βάσεις αυτές πρόκειται να στηρίξουν το αυριανό οικοδόμημα, ένα οικοδόμημα το οποίο με τη βοήθεια όλων και πολύ περισσότερο με τη βοήθεια ανθρώπων σαν την Αθηνά Κρικέλη μπορεί να αναδειχθεί σε παγκόσμιος προορισμός, κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει χρόνια τώρα», κατέληξε ο κ. Ευαγγέλου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1