ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο ηθικός κατήφορος της δημοτικής αρχής Κιλελέρ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2018 17:45

Αγαπητή «Ελευθερία»,

«Είναι θλιβερός ο αντιδημοκρατικός και άκρως προσβλητικός τρόπος που έχει επιλέξει να πολιτεύεται η Δημοτική Αρχή Κιλελέρ έναντι όλων ημών των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας εξαφανίζοντάς μας, κυριολεκτικά, από τα δελτία Τύπου που διανέμονται στον τοπικό Τύπο για ζητήματα μείζονος ή και ήσσονος σημασίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη τελετή αδελφοποίησης του Δήμου μας με την Κοινότητα Πισσουρίου Κύπρου. Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Κιλελέρ, εκπροσώπησα την παράταξή μας χαιρετίζοντας την πράξη αδελφοποίησης. Ωστόσο, στο σχετικό δελτίο Τύπου, που έστειλε ο Δήμος, οι υπεύθυνοι με… εξαφάνισαν από το κείμενο. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ανησυχία για τον ηθικό κατήφορο της δημοτικής αρχής με την επαναλαμβανόμενη απάλειψη θέσεων, απόψεων ή ακόμη και της φυσικής παρουσίας τόσο των επικεφαλής όσο και των συμβούλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από τα δελτία Τύπου του Δήμου. Η δημόσια προβολή θέσεων όλων των δημοτικών συμβούλων είναι προς το συμφέρον των δημοτών και μόνο, οι οποίοι θα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.

Σε έναν Δήμο που χτίστηκε με πολύ μεγάλη προσπάθεια και που καταφέραμε να αποτελεί σημείο αναφοράς, ειδικά για την οικονομική του δυναμική, δε χωρούν χρεοκοπημένες πρακτικές και λογικές, που μας οδηγούν στην οπισθοδρόμηση.

Η παράταξή μας, διευρυμένη και πλαισιωμένη πλέον και από ανθρώπους που συμμερίζονται τις ίδιες ευαισθησίες με εμάς σε θέματα δημοκρατικής λειτουργίας και διαφάνειας, είναι παρούσα με λόγο συγκροτημένο και υπεύθυνο τόσο δια του επικεφαλής της όσο και με το σύνολο των συμβούλων της.

Θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε επισταμένα με τις προκλήσεις της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αφήνοντας τη δημοτική αρχή να παριστάνει τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ στα δελτία Τύπου που διανέμει».

Με τιμή

Γιάννης Ζαχαριάς, δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass