ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ακριβή η αστική συγκοινωνία Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 17:45

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί η Λάρισα έχει τόσο ακριβές αστικές συγκοινωνίες. Με  αφορμή τη μετακίνησή μου την Τετάρτη με 2 συγκοινωνίες, θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για το ακριβό αντίτιμο του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας

Την Τετάρτη μετακινήθηκα από τον Τύρναβο στην Λάρισα με εισιτήριο που κόστισε 2,4 ευρώ. Μετά μετακινήθηκα από την Λάρισα στην Τερψιθέα. Το εισιτήριο κόστισε 1,7 ευρώ! Το ποια η χιλιομετρική διαφορά Τυρνάβου και Τερψιθέας , το γνωρίζει ο κόσμος και δεν χρειάζεται να αναλυθεί.

Επειδή τυγχάνει και τρίτεκνος, δεν έχω καταλάβει γιατί το αστικό κτελ δεν μας χορηγεί έκπτωση. Για να μετακινηθεί μια τρίτεκνη οικογένεια από τη Τερψιθέα κοστίζει 1,7€ Χ 5 άτομα= 8,5 € και να γυρίσει άλλα τόσα σύνολο 17 €!      

Μετά είναι αναμενόμενο να κάνουμε χρήση των ΙΧ αυτοκινήτων.  

Να σημειώσω ότι Σεπτέμβριο ξεκινάει και η περίοδος των μετακινήσεων των μαθητών ενόψει της σχολική περιόδου στα φροντιστήρια, που σημαίνει οικονομική αιμορραγία για τις οικογένειες.

Μάλλον ο πρόεδρος και η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ θα πρέπει να το ξανασκεφτούνε για μειώσεις στα εισιτήρια.  Μια προσπάθεια του αστικού ΚΤΕΛ να αυξήσει τα δρομολόγια της Τερψιθέας παλιότερα δεν πέτυχε πιστεύω γιατί δεν συνοδεύτηκε με την αντίστοιχη μείωση αντιτίμου του εισητηρίου.  Είναι ακριβή  η μετακίνηση Τερψιθέας Λάρισας είτε είσαι τρίτεκνος είτε όχι.

Είναι προφανές ότι  υπάρχει  αδικία που πρέπει  να αποκατασταθεί με την άμεση μείωση!».

 

Ντίνος Μακάς, κάτοικος Τερψιθέας, τρίτεκνος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1