ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Τα Σφαγεία, τα συγχαρητήρια και η απλή αναλογική…

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 15:50

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά τη συζήτηση του θέματος των σφαγείων ο κ. Μαλάκος (πρώην δήμαρχος Τυρνάβου), εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση της λύσης του προβλήματος και συνεχάρη τον κ. Σαρχώση (νυν δήμαρχο Τυρνάβου) για τις κινήσεις που έκανε. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στις προσπάθειές του, για να ψηφιστεί νομοθετική ρύθμιση (κάτι που έγινε από τη Βουλή πριν ένα μήνα περίπου), με την οποία δίνεται η δυνατότητα να λυθεί ένα πρόβλημα που βασανίζει τον Δήμο εδώ και 10 χρόνια.

Επισημαίνω επίσης πως και η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση ενέκρινε και με τη θετική της ψήφο ενισχύει την όλη προσπάθεια αποδεικνύοντας πως οι γνωρίζοντες όταν χρειάζεται, στέκονται με υπευθυνότητα στα σοβαρά προβλήματα.

Στη συνεδρίαση αυτή το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Σαρχώση και του δίνει σαφή εντολή να λύσει ένα εξελισσόμενο πρόβλημα που έρχεται από το παρελθόν.

Στη συνεδρίαση αυτή, παρατάξεις της αντιπολίτευσης έδειξαν μεγάλη πολιτική ωριμότητα.

Όταν οι νυν συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν οι πρώην και όλα γίνονται προς όφελος των πολιτών, τότε οφείλουμε όλοι να καταγράψουμε θετικά τη στάση των αιρετών και της δημοτικής αρχής αλλά και της αντιπολίτευσης.

Στάση που προϊδεάζει για τη λειτουργία των αιρετών οργάνων, την επόμενη περίοδο, όταν θα ισχύει η απλή αναλογική και η υπεύθυνη στάση όλων θα αποτελεί προϋπόθεση για τις συγκλίσεις που θα είναι απαραίτητες.

* Χρήστος Τσιόπας, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Τυρνάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1