Χρόνια φωνάζουμε γιατί δεν μιλούν οι ακαδημαϊκοί!

Τώρα, την "Πρωτοβουλία" Κουρέτα θα τη στηρίξουμε;

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 18:00

Το χειρότερο που συμβαίνει στη χώρα είν' ότι μέρα με τη μέρα η σαθρή οικονομικό-πολιτική κατάσταση φέρνει και κοινωνική "κατάπτωση". Φαίνεται στις συμπεριφορές των ανθρώπων. Οι καλοί έγιναν καλύτεροι και οι κακοί κάκιστοι.

Έλεος! Υπάρχουν κι άλλες συμπεριφορές, αναφωνεί η φίλη και συνοδοιπόρος Διονυσία Τριπολίτου (κοινωνιολόγος). Αν κάτι σ' ενοχλεί, σε στεναχωρεί, πες το! Μετά θάνατον θα εκφράσεις το παράπονό σου, τον θυμό σου, την αντίδρασή σου;

Το μοίρασμα λύπης, χαράς, οδηγεί στην εγρήγορση και στην έξοδο απ' την αδράνεια που επιμελώς μας οδηγούν κυβερνήσεις και διοικήσεις.

Ποια περιοχή του κόσμου δεν θάθελε νάχει μαζί: Όλυμπο, Κίσσαβο, Πολυδένδρι, Πήλιο, Πηνειό, Τέμπη, Μετέωρα, φυσικά κι αγροτικά οικοσυστήματα, με πρωτιές βιοποικιλότητας, απέραντες πεδιάδες και παραλίες, ακμάζουσα, παλιά, βιοτεχνία και κτηνοτροφία, αγρότες και νιάτα που θα μπορούσαν να στύψουν πέτρες; Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, για τον Περιφερειάρχη και τις κυβερνήσεις που μας κρατούν στον πάτο (12οι στον € κουμπαρά).

Ενδεικτικά, κατά κεφαλήν αγρ. εισόδημα: σε Σουηδία 60.000 €, σε Ισπανία - Ιταλία 40.000, στην Ελλάδα 12.000, στη δε Θεσσαλία 8.000 €... Ως εδώ το δούλεμα!

Προχωράμε με τον καθηγητή Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα για να γίνουν οι Θεσσαλοί πρωταγωνιστές, πολλαπλασιαστές, των πλεονεκτημάτων της περιοχής κι όχι ουρά της άρρωστης πολιτικής σκηνής. Αν όχι εσείς, τότε ποιοι; Eίχα κι εγώ τους ενδοιασμούς μου, μα τους ξεπέρασα. Πιστέψτε με, τo φαινόμενο Κουρέτας θ' αφήσει σύντομα το στίγμα του στον κάμπο!

Το παραμύθι της "χαμένης ψήφου" το απαντά η ψηφισμένη απλή αναλογική που δείχνει: συνεργασίες κι όχι Κώστας κερνάει και Κώστας πίνει...

Χρόνια φωνάζουμε γιατί δεν μιλάνε οι διανοούμενοι. Τόσο ο επικεφαλής της "Πρωτοβουλίας" Δημήτρης Κουρέτας όσο και η υπόλοιπη ομάδα, δείξαμε (όσο μας επέτρεψαν τα πορτοφόλια) ήδη διαθέσεις, να ‘’σπάσουμε αυγά’’, να βάλουμε στη θέση τους γραμματείς και φαρισαίους!

Εμείς τα λέγαμε απ' εδώ, 4 χρόνια. Πάρα πολλοί τα επιδοκιμάζατε! Σ' αυτές τις 4πλές κάλπες δοκιμάζεται η εμπιστοσύνη και αξιοπιστία ολονών μας!

Καλό βόλι αμίγκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass