ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Στοιχεία κυρία Βαγενά...»

Δημοσίευση: 02 Απρ 2022 15:29

Αγαπητή «Ελευθερία»,
Στο φύλλο της «Ε» της 31ης Μαρτίου δημοσιεύτηκε ενημερωτικό σημείωμα σχετικό με τη βουλευτική δραστηριότητα της κας Βαγενά, αναφορικά με το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας.


Μου έκανε εντύπωση ότι στη δευτερολογία της, όπως αναγράφεται στο σημείωμα, η κα Βαγενά, μεταξύ άλλων, φέρεται να είπε επί λέξει: «... Και εμείς πραγματοποιήσαμε πάρα πολλά φράγματα στη Θεσσαλία και εσείς συνεχίζετε αυτό που εμείς προετοιμάσαμε», απευθυνόμενη στον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, δηλαδή στην Κυβέρνηση της ΝΔ.
Προφανώς γίνεται αντιληπτό ότι το «εμείς» αναφέρεται στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία την περίοδο 2015-2019 κατά την κα Βαγενά «πραγματοποίησε πάρα πολλά φράγματα στη Θεσσαλία» και έκανε προετοιμασίες για άλλα έργα αντιμετώπισης του υδατικού προβλήματος της Θεσσαλίας, τα οποία συνεχίζει η σημερινή Κυβέρνηση.
Παρακαλώ την κα Βαγενά, σε ένα νέο ενημερωτικό σημείωμα να παραθέσει μία κατάσταση των «πάρα πολλών φραγμάτων» που «πραγματοποίησε» η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να πιστοποιηθεί η αξιοπιστία των όσων αναφέρονται στα ενημερωτικά σημειώματα των βουλευτικών δραστηριοτήτων της που δημοσιεύονται συχνά. Επίσης να αναφέρει στην κατάσταση το ιστορικό του καθενός από τα «πάρα πολλά φράγματα», ώστε να τεκμηριωθεί ότι η «πραγματοποίησή» τους πιστώνεται εξ αρχής στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή εάν αποτελεί συνέχιση προετοιμασιών προηγούμενων κυβερνήσεων.
Κώστας Μεζάρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass