Χρονολόγιο

Δημοσίευση: 21 Νοε 2021 20:30

FALHRO.jpg

Οι Κωνσταντίνος Μεταλλιούλης, Βαγγέλης Τσιρώνης, Νίκος Κωστίμπας και Δημήτρης Στυλιανός διασκεδάζουν στο Φάληρο της Νέας Σμύρνης το 1966. Ανέτρεξαν στο προσωπικό τους φωτογραφικό αρχείο με αφορμή το πρόσφατο ρεπορτάζ της «Ελευθερίας» για το ιστορικό κέντρο διασκέδασης

 

DIOTIEAS_AGIAS.jpg

1961, ποδοσφαιριστές του Δωτιέα Αγιάς με τον πρόεδρο, ιδρυτή της ομάδας και κοινοτάρχη τότε Τάκη Καρδάρα. Από αριστερά προς τα δεξιά: Μπόκοτας Γ., Μούσιας Χρ., Αναστασίου Ρ., Μπίμπος Στεφ., Καρδάρας Δημ., Γαρόφλος Αθ.,  Γιανναρός Ν., Μπλάνας Π. (φωτογραφία Γιάννη Γουργιώτη)

 

EKPAIDEYTES.jpg

Εκπαιδευτές της επίλεκτης ομάδας COBRA, στο ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου, το 1975. Στην αναμνηστική φωτογραφία σκοπευτές των αντιαρματικών πυραύλων. Διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Λαρισαίος Γιώργος Παπαρίζος (δεύτερος από δεξιά), ο Τσιέλος από τις Σέρρες, ο Δελλής από Κέρκυρα και ο Μακρής από Αθήνα. (φωτ. αρχείο Γ. Παπαρίζου)

 

EGGONIA.jpg

1958, Καλό Νερό στο κονάκι του Κωνσταντίνου Xρ. Δήμου. Η γιαγιά Ευθυμία Δήμου με την κόρη της Χρυσούλα, τη νύφη της Αγορίτσα και λίγα από τα εγγόνια της (αρχείο Κώστα Δήμου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1