Το σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων της Λάρισας παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2016 11:03

Τo Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων του Δήμου Λαρισαίων, θα παρουσιάσει, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καλτσάς στην εκδήλωση ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 11πμ. Η ημερίδα που αφορά στα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης, θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ στα πλαίσια του «2ου Φεστιβάλ Ανακύκλωσης» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η πρόσκληση του διοργανωτή Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Δήμο Λαρισαίων να παρουσιάσει το τοπικό σχέδιο διαχείρισης Αποβλήτων, το οποίο συντάχθηκε από στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, αποδεικνύει   για άλλη μια φορά την ποιότητα του σχεδίου, το οποίο έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια, από την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος αλλά και απ΄ όσους εμπλέκονται στο χώρο της διαχείρσης απορριμμάτων.

Εκτός του αντιδημάρχου του Δήμου Λαρισαίων κ. Καλτσά, ομιλητές στην ημερίδα θα είναι το στέλεχος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Βασίλης Λιόγκας, ο οποίος θα μιλήσει για το εθνικό σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Γεράνης που θα αναπτύξει τον περιφερειακό σχεδιασμό της κεντρικής Μακεδονίας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Θανάσης Παππάς θα μιλήσει για το σχέδιο της Θες/νίκης και ο Wolfgang Schreiber πρόεδρος του ΔΣ της Recyclingpartner, (Συνεταιρισμός Κοινωνικών Επιχειρήσεων ) θα μιλήσει με θέμα «Ανακύκλωση: Η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Οικονομίας και των Συνεταιρισμών»

Επίσης, χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο συνεργάτης Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δαμιανός Ανδρέου και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κ. Αργύρης Μπούρας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1