ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ομιλία του Χρήστου Ζερεφού στη Λάρισα

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2017 17:19

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών του εκδηλώσεων, το Δ.Σ. του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου Λάρισας διοργανώνει ομιλία του ακαδημαϊκού και καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστου Ζερεφού, με θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και τις αλλαγές των κλιματολογικών συνθηκών του πλανήτη.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο θέατρο ΟΥΗΛ, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Ο Χρήστος Ζερεφός είναι καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Αθηνών, επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια Βοστώνης, Μινεσότα και Όσλο. Είναι τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, της Νορβηγικής Ακαδημίας, της Academia Europaea, της Ρωσικής Ακαδημίας της Φύσης, της International Academy of Astronautics και άλλων επιστημονικών Ιδρυμάτων. Εταίρος (Fellow) του Institute of Physics (Ηνωμένο Βασίλειο) και Ισόβιο Μέλος της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης, η οποία τον τίμησε με τη διάκριση του Αριστείου του Ειδήμονα Κριτή το 1998.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1