ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα για τα βότανα

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2017 16:30

Ημερίδα με θέμα «Τα βότανα στη ζωή μας», θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, στη Λάρισα, από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Μακρινίτσας και τις υπεύθυνες σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και βάσει του προγράμματος θα περιλαμβάνει σχετικές ομιλίες από εκπαιδευτικούς.

Μεταξύ αυτών και τις ακόλουθες: «Το πρόγραμμα βιολογική γεωργία, αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά του Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Ελασσόνας»

από τον Γκανάτσιο Ανδρέα, υπεύθυνο του Κ.Π.Ε. Κισσάβου-Ελασσόνας, καθηγητή Αγγλικής Φιλολογίας, MEd «Το πρόγραμμα βότανα: υγεία, ευεξία, ομορφιά του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας» από την κ. Μακέλη Γραμματή, υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας, δασκάλα, κοινωνική λειτουργό «Το Εθνικό θεματικό δίκτυο τα βότανα στη ζωή μας» από την κ. Σπανοπούλου Κατερίνα, μέλος Π.Ο. του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας, νηπιαγωγό-καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, MEd «Ο ιστότοπος και το αποθετήριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου. Τα βότανα στη ζωή μας», από την κ. Γκουντούμα Μαρία, μέλος Π.Ο. του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας, MSSc, MA, MSc «Επιχειρηματική εκμετάλλευση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών προς όφελος του παραγωγού και του περιβάλλοντος» από τη Δρ. Βογιατζή-Καμβούκου Ελένη αναπληρώτρια καθηγήτρια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, πρόεδρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1