ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ

300 μαθητές γιόρτασαν για το περιβάλλον

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2017 15:45

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κισσάβου-Ελασσόνας, πραγματοποίησε δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σε τρεις διαφορετικές περιοχές, σε συνεργασία με δημοτικά σχολεία.

Συγκεκριμένα, το 13ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, στην πλατεία του Μεταξοχωρίου με μαθητές του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς, στην Αγιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και τέλος στο πλατανόδασος Ολύμπου με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας.

Σε κάθε μια από τις δράσεις, οι μαθητές ενημερώθηκαν για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετείχαν σε ομαδικές δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα και κατόπιν ανέπτυξαν εικαστικές δραστηριότητες έκφρασης στο συγκεκριμένο θέμα. Στις δράσεις έλαβαν μέρος συνολικά περισσότεροι από 300 μαθητές και ο σκοπός τους (μέσω των βιωματικών εργαστηρίων, των παιχνιδιών και των εικαστικών δραστηριοτήτων έκφρασης) ήταν η ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, ώστε ως αυριανοί πολίτες να συμβάλουν με τη γνώση, τη στάση και τη συμπεριφορά τους στην κατανόηση και λύση των περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1