ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Προχωρά η ανακύκλωση γυαλιού και ηλεκτρικών συσκευών

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2017 16:11

Η πορεία του προγράμματος ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και γυαλιού, στον Δήμο Κιλελέρ, συζητήθηκε σε συνάντηση του αντιδημάρχου Σωτήρη Σωτηρίου με εκπρόσωπο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (φωτ.).

Ο Δήμος Κιλελέρ προμηθεύτηκε στις αρχές του χρόνου από την εταιρία κάδο ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών. Ο κάδος είναι τοποθετημένος στον χώρο των αποθηκών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας στην οδό Αγίων Αναργύρων. Ο αντιδήμαρχος υπενθυμίζει ότι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της αυθαίρετης εναπόθεσής τους, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον. Ο κ. Σωτηρίου ανέφερε ότι μπορούν να μεταφέρουν οι ίδιοι τις συσκευές στον κάδο, όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση, ή η υπηρεσία καθαριότητας θα μεταφέρει τις ηλεκτρικές συσκευές στον χώρο εναπόθεσης ύστερα από συνεννόηση με τους πολίτες.

Στο μέλλον προβλέπεται να τοποθετηθούν και άλλοι κάδοι σε άλλα σημεία του Δήμου. Επίσης, κάδοι ανακύκλωσης γυαλιού έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.

Ο κ. Σωτηρίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του προγράμματος, ευχαρίστησε τους πολίτες για την οικολογική ευαισθησία που επιδεικνύουν και κατέληξε ότι ο Δήμος Κιλελέρ θα συμμετέχει συνειδητά σε κάθε πρόγραμμα ανακύκλωσης που εκπονείται. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία είναι: 2413-507243 και 6940-442020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass