ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«Πληρώνονται οι αποζημιώσεις για το πρόγραμμα δασώσεων»

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 15:24

Μετά από επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκη, σχετικά με τις αποζημιώσεις δασώσεων, ο κ. Παπαδόπουλος σε δήλωσή του σημειώνει τα εξής:

«Μετά την τροποποίηση της μηχανογραφικής εφαρμογής στο πληροφοριακό σύστημα, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ ανέθεσε στα κατά τόπους Δασαρχεία και Διευθύνσεις Δασών, που είναι φορείς υλοποίησης, να εισάγουν τα απαραίτητα στοιχεία όσων είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών», του Μέτρου 221,προκειμένου να αποζημιωθούν .

O αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ διαβεβαίωσε τον κ. Παπαδόπουλο ότι οι πληρωμές αποζημιώσεων υπολοίπων 2014 και 2015 θα πραγματοποιηθούν αρχές Σεπτεμβρίου, αφού έχουν ήδη καταχωρισθεί όλα τα στοιχεία από τα κατά τόπους Δασαρχεία και Διευθύνσεις Δασών του Νομού Λάρισας.

 Πληροφορίες από «καλοπληρωμένα κέντρα παραπληροφόρησης» ότι ο χρόνος καταβολής των αποζημιώσεων είναι «άγνωστος» δεν ευσταθούν, παρά μόνο σύγχυση και ανησυχία προκαλούν στον αγροτικό κόσμο. Η κυβέρνηση με άοκνες και αθόρυβες πολιτικές πρωτοβουλίες στηρίζει το αγροτικό εισόδημα, διορθώνοντας παθογένειες και καθυστερήσεις του παρελθόντος» καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1