ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μικρά πράσινα σημεία στον Δήμο Τυρνάβου

* Τοποθετούνται κάδοι για ανακυκλώσιμα υλικά

Δημοσίευση: 13 Απρ 2018 22:14
Έργο ευαισθητοποίησης των πολιτών τα «Μικρά Πράσινα Σημεία» δηλώνει στην «Ε» ο δημαρχεύων, αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρ. Τσιόπας Έργο ευαισθητοποίησης των πολιτών τα «Μικρά Πράσινα Σημεία» δηλώνει στην «Ε» ο δημαρχεύων, αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρ. Τσιόπας

Έξι μικρά πράσινα σημεία προτίθεται να δημιουργήσει ο Δήμος Τυρνάβου τοποθετώντας συστοιχία κάδων σε κεντρικά σημεία όλου του Δήμου. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν σε τρία σημεία στην πόλη του Τυρνάβου, σε δύο στον Αμπελώνα και σ’ ένα στο Αργυροπούλι.

Στα σημεία αυτά οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν ανακυκλώσιμα υλικά σε ξεχωριστούς κάδους. Υπάρχουν τέσσερις κάδοι με διαφορετικό χρώμα, για χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο δημαρχεύων, αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Τυρνάβου, κ. Χρήστος Τσιόπας, δήλωσε πως η δράση αυτή δεν έρχεται για να καλύψει τα προβλήματα αποκομιδής αλλά κυρίως γίνεται για λόγους ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού γι’ αυτό τα μικρά πράσινα σημεία θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία κοντά σε σχολεία και εκκλησίες όπου υπάρχει συγκέντρωση πληθυσμού με ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα.

«Επιδιώκουμε την αλλαγή συμπεριφοράς και την αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης από τους πολίτες και γι’ αυτό το μήνυμα που επιλέχτηκε και αναγράφεται πάνω στους κάδους είναι “αλλάζω γιατί νοιάζομαι για όλους”, καταλήγει ο κ. Τσιόπας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1