Δακτυλιώσεις πουλιών στον Ολυμπο

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2020 16:30

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου διοργανώνει δράση δακτυλίωσης ορνιθοπανίδας εντός της περιοχής ευθύνης του (περιοχή Λιτοχώρου).

Οι δακτυλιώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Δρα Χαράλαμπο Αλιβιζάτο, μέλος του Ελληνικού Κέντρου Δακτυλίωσης Πουλιών και της Επιστημονικής Επιτροπής του ΦΔΕΔ Ολύμπου, από την Πέμπτη 8/10/2020 έως και την Τετάρτη 14/10/2020, σε πρωινές και απογευματινές συνεδρίες. H δακτυλίωση στο ορεινό οικοσύστημα του Ολύμπου αποφέρει χρήσιμα στοιχεία για την ορνιθοπανίδα του Ολύμπου αλλά και για τα ορεινά δασικά οικοσυστήματα της χώρας μας γενικότερα.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δακτυλιώσεις παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Σάββα Βασιλειάδη στους αριθμούς: 23520-83.000 και 6944-618.288 ή εναλλακτικά με τον Δρα Αλιβιζάτο Χ. στο 6973 663662. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.
Τέλος, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ρούχα υπαίθρου για συνθήκες υψομέτρου 1.000μ., καπέλο, φακό κεφαλής, εντομοαπωθητικό και καταπραϋντικό για τσίμπημα εντόμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1