Ρέμος: Τραγουδώ στη Λάρισα γιατί τη γουστάρω ως πόλη…

* Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ «Ε» ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ * ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 22:10

«Με την Έλενα και τη Νατάσα ταυτιζόμαστε σε πολλά σχετικά με το ελληνικό τραγούδι, έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα, μια καλή χημεία, αυτό φαίνεται στη σκηνή και σίγουρα θα το διαπιστώσει ο κόσμος που θα βρεθεί σήμερα στο γήπεδο «AEL FC ARENA». Χαίρομαι ιδιαίτερα που τραγουδώ στην αγαπημένη μου Λάρισα, με την οποία με συνδέουν ξεχωριστές φιλίες».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στην «Ε» προσκαλεί τον κόσμο απόψε στο στάδιο «AEL FC ARENA» για να διασκεδάσει, να ξεχάσει λίγο τις σκοτούρες της καθημερινότητας και να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Με την ευκαιρία ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρεται και στον γάμο του με το μοντέλο Υβόννη Μπόσνιακ που θα γίνει σε λίγες μέρες, θυμώνει όταν καλείται να μιλήσει σχετικά με το ονοματολογικό για τη Μακεδονία, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον υφυπουργό Βασίλη Κόκκαλη, με τον οποίο τον συνδέουν πολλές αναμνήσεις από τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη.

* Αντώνη και φέτος στη Λάρισα για συναυλία στο «AEL FC ARENA». Ευτυχώς όπως όλα δείχνουν ο καιρός θα είναι σύμμαχος και δεν θα τα χαλάσει όπως πέρυσι…

- Πράγματι σήμερα στη Λάρισα ο καιρός θα είναι καλός, καλοκαιρινός και θα μας βοηθήσει να παρουσιάσουμε ένα πολύ ωραίο μουσικό σύνολο και να προσφέρουμε στους Λαρισαίους μια μαγική βραδιά. Δυστυχώς πέρυσι η ισχυρή βροχή διέκοψε τη συναυλία, η οποία επαναλήφθηκε την επόμενη μέρα. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί φέτος συνεργάζομαι με δύο πολύ αξιόλογες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου, με τις οποίες είμαστε πρώτα απ’ όλα φίλοι και μετά καλοί συνάδελφοι. Ταυτιζόμαστε σε πολλά σημεία σχετικά με το ελληνικό τραγούδι, έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα, μια καλή χημεία, αυτό φαίνεται στη σκηνή και σίγουρα θα το διαπιστώσει ο κόσμος που θα βρεθεί σήμερα στο γήπεδο «AEL FC ARENA». Η Λάρισα είναι από τις πόλεις που γουστάρω, ζωντανή, με δραστήριους ανθρώπους. Λόγω της φιλίας μου με τον Κωστή Πηλαδάκη είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την πόλη πάρα πολύ καλά και ενθουσιάστηκα.

* Δώσε μας μερικές πληροφορίες για το αποψινό πρόγραμμα της συναυλίας.

- Θα την ανοίξει η Ειρήνη Παπαδοπούλου , θα ακολουθήσει η Έλενα Παπαρίζου, εν συνεχεία η Νατάσα Θεοδωρίδου και μετά εγώ, ενώ στο β΄ μέρος θα βρεθούμε όλοι επί σκηνής, σε μια συναυλία που θα ξεπεράσει χρονικά τις 3 ώρες. Θα είναι μια βραδιά αναμνήσεων και θα δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο, τραγουδώντας μαζί μας να εκφραστεί, να μιλήσει για την αγάπη, τον χωρισμό.

* Σίγουρα θα ακούσουμε πολλά τραγούδια, αλλά όχι και το εργένικο… «θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί»..

- ..(γέλια) Κοίταξε, έφθασε η ώρα και για μένα να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Νομίζω άργησα κιόλας, αφού πάτησα τα 48 χρόνια. Στις 15 του μήνα παντρεύομαι όπως ίσως γνωρίζετε με την Υβόννη και σίγουρα αυτό το μυστήριο το περιμένουμε όλοι, μα πάνω απ΄ όλα οι οικογένειές μας, τις οποίες θέλουμε να κάνουμε χαρούμενες.

* Η συναυλία της Λάρισας θα είναι δηλαδή η τελευταία, πριν τον γάμο;

- Συναυλία ναι… έχω όμως προγραμματίσει και μια εμφάνιση στο Πόρτο Χέλι.

* Αναφέρθηκες πριν στις φιλίες που δημιούργησες στη Λάρισα, λόγω του Κωστή Πηλαδάκη. Υπάρχουν κι άλλες που μετρούν χρόνια…

- Ναι, για παράδειγμα γνωρίζω τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, από την εποχή που ο Βασίλης σπούδαζε Νομική στη Θεσσαλονίκη και εγώ εμφανιζόμουν στο κέντρο «Κόρους». Άγνωστοι τότε και οι δύο, νέοι με όνειρα και φιλοδοξίες του έλεγα «φαντάζεσαι Βασίλη κάποια στιγμή να γίνεις εσύ υπουργός και γω να γεμίζω στάδια με τις συναυλίες». Να λοιπόν που τα όνειρά μας πραγματοποιήθηκαν. Χαίρομαι για τον Βασίλη, γιατί εκτός από εξαίρετος δικηγόρος, εξελίχθηκε και σε ένα αξιόλογο κυβερνητικό στέλεχος, διακριτικό και εργατικό.

* Μιας και αναφέρθηκες στην πολιτική, σε λίγες μέρες στην αγαπημένη σου Θεσσαλονίκη, λόγω ΔΕΘ θα ανέβει κόσμος και κοσμάκης, ενώ έχει προγραμματιστεί και συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Πώς σχολιάζεις τα γεγονότα γύρω από το Μακεδονικό;

- Με στεναχωρεί που μια γιορτή, όπως ξεκίνησε αρχικά η ΔΕΘ, έχει μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων διαδηλωτών με τους εκάστοτε κυβερνητικούς. Ανάλογη θλίψη μου προκαλούν τα γεγονότα γύρω από την ονομασία των Σκοπίων. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια τραγική εξέλιξη, τα αποτελέσματα της οποίας θα δούμε στο μέλλον και θα κουνάμε το κεφάλι. Προ ημερών ήμουν στην Ισπανία και είδα σε κατάλογο προϊόντα από τη γείτονα χώρα, τα οποία παρουσιάζονταν ως προερχόμενα από τη «Μακεδονία». Δυστυχώς έχουμε υποστεί μια εθνική ήττα στο ζήτημα αυτό.

* Ας κλείσουμε τη συζήτηση με την ΑΕΛ. Πώς τη βλέπεις φέτος;

- Εύχομαι να πάει καλά. Να βρει τα πατήματά της σύντομα και να μεγαλουργήσει ξανά.

 

Συνέντευξη στον Γιώργο Ρούστα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass