Δεύτερη καθημερινή πτήση από Λάρνακα-Αθήνα δρομολογεί η Emirates

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 18:39

   

Δεύτερη καθημερινή πτήση από Λάρνακα σε Αθήνα θα εγκαινιάσει από την 1η Μαρτίου η αεροπορική εταιρεία Emirates. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η πτήση θα συνδέεται με την υπάρχουσα διαδρομή Ντουμπάι-Λάρνακα, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μεταξύ της κυπριακής πόλης και της Αθήνας.

Η υπηρεσία Ντουμπάι- Λάρνακα- Αθήνα θα εκτελείται από ένα Boeing 777-300ER, αεροσκάφος τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, σε μια διαμόρφωση τριών κατηγοριών, με οκτώ ιδιωτικές σουίτες στην πρώτη θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στην business class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην οικονομική θέση. Το επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών θα είναι 50 κιλά στην πρώτη θέση, 40 κιλά στην business class και 30 κιλά στην οικονομική θέση.

Σε ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει ότι, με βάση μια μελέτη που διεξήχθη από τους Frontier Economics, οι τρέχουσες δραστηριότητες της Emirates στην Αθήνα έχουν ένα οικονομικό αντίκτυπο της τάξης των 79 εκατομμυρίων ευρώ στο ΑΕΠ της Ελλάδας και στηρίζουν πάνω από 1.600 θέσεις εργασίας στη χώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1