Στους 6 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για διακοπές εργένηδων και η Ελλάδα

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2016 20:17

Στους 6 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο που ενδείκνυνται για διακοπές εργένηδων το 2016, περιλαμβάνεται η Μύκονος, σύμφωνα με άρθρο του ταξιδιωτικού συντάκτη Rob Topper που ειδικεύται στις διακοπές των εργένηδων στο dumblittleman.com.

Ο Rob, ο οποίος μέσα από τις συμβουλές τους βοηθά μόνους άνδρες να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τα ταξίδια στο εξωτερικό, κάνοντας προτάσεις που αφορούν το ταξίδι, την περιπέτεια, το φλερτ και τις γνωριμίες με ξένες γυναίκες, πιστεύει ότι το να ταξιδεύει κανείς ενώ είναι εργένης είναι μια εκπληκτική εμπειρία. Σχεδόν πάντα, η εμπειρία διακοπών του περιστρέφεται γύρω από τις γυναίκες, το αλκοόλ, τις εξωτερικές δραστηριότητες και ατυχήματα.

Τα ταξίδια αυτά μπορεί να γίνονται συνοδεία φίλων, επίσης εργένηδων.

Όσον αφορά τη Μύκονο, ο Rob αναφέρει:

"Με εντυπωσιακές παραλίες, διάσημη λευκή αρχιτεκτονική, όμορφα τοπία και ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα, η Μύκονος είναι ένα καταπληκτικό νησί για διασκέδαση. Το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας μπορεί να πλήττεται από το αρνητικό κλίμα στην οικονομία, όμως στη Μύκονο το πάρτι συνεχίζεται. Μόλις το περασμένο έτος, στο νησί άνοιξαν νέα εστιατόρια, ξενοδοχεία και σπα, χωρίς προηγούμενο, μια τάση που φαίνεται οτι θα συνεχιστεί και μέσα στο 2016, με brand αντίστοιχα του Bill & Coo Coast, ένα νέο ξενοδοχείο δίπλα στην ακτή. Το γκλαμουράτο νησί διαθέτει δυνατότητες για δοκιμή νέων σπορ, υπαίθρια και μη εστιατόρια, έως lounge δίπλα στη θάλασσα, μπιτς κλαμπ και βίλες, αυτό είναι το απόλυτο μέρος για οποιονδήποτε αναζητά προορισμό διακοπών. Επομένως, ήρθε η ώρα, κύριοι, να κλείσετε τον υπολογιστή, να πακετάρετε και να πάτε διακοπές!"

Οι προορισμοί που προτείνονται είναι οι εξής:

1. Cebu, Φιλιππίνες

2. Μπανγκόγκ, Ταϋλάνδη

3. Ρίο, Βραζιλία

4. Άμστερνταμ, Ολλανδία

5. Ίμπιζα, Ισπανία

6. Μύκονος, Ελλάδα

Πηγή: tornosnews.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass