Ο ΕΟΤ στη Βραζιλία με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών

Δημοσίευση: 17 Απρ 2017 14:47

Σημαντικές συναντήσεις, με στόχο την προβολή της Ελλάδας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού επί 365 ημέρες το χρόνο, πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την περασμένη εβδομάδα, επ’ ευκαιρία της συμμετοχής του ΕΟΤ στην έκθεση World Travel Market Latin America 2017 (4-6/4/17).

Το ελληνικό περίπτερο (108 τ.μ.) εγκαινίασε ο κ. Τρυφωνόπουλος παρουσία του γενικού προξένου της Ελλάδας στο Σάο Πάολο, Kωνσταντίνου Κωνσταντίνου. Το περίπτερο είχε δεσπόζουσα θέση στην κεντρική είσοδο της έκθεσης και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους επισκέπτες της.

Ο κ. Τρυφωνόπουλος είχε σειρά επαφών με κυβερνητικούς αξιωματούχους, όπως και με εκπροσώπους τουριστικών φορέων της χώρας, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής του υπουργείου Τουρισμού, που υλοποιεί ο ΕΟΤ σε παγκόσμιο επίπεδο, για την επέκταση της τουριστικής σεζόν της Ελλάδας μέσα από το άνοιγμα νέων δυναμικών αγορών παγκοσμίου βεληνεκούς και την προσέλκυση επισκεπτών υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων αλλά και αυξημένων απαιτήσεων.
Συγκεκριμένα ο γγ του ΕΟΤ συναντήθηκε, με τον υπουργό Τουρισμού της Βραζιλίας Marx Beltrao, με τον οποίο συζητήθηκαν τρόποι σύσφιγξης των σχέσεων της τουριστικής βιομηχανίας των δύο χωρών, με τον Laercio Benco, γενικό γραμματέα Τουρισμού της περιφέρειας του Σάο Πάολο (που έχει 45 εκατ. πληθυσμό), και με τον κ. Barioni, διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Τουρισμού του Σάο Πάολο, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης θρησκευτικού, πολιτιστικού και σχολικού τουρισμού, με σκοπό το σχεδιασμό κοινών δράσεων που θα δρομολογηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΚΑΧ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1