Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονομικές και ποιοτικές διακοπές στην Αιδηψό

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΑΕΕ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2018 18:36
Οικονομικές και ποιοτικές διακοπές θα απολαύσουν και φέτος οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Τυρνάβου στα Λουτρά της Αιδηψού Οικονομικές και ποιοτικές διακοπές θα απολαύσουν και φέτος οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Τυρνάβου στα Λουτρά της Αιδηψού

Συνεχίζεται και φέτος με μεγάλη προσέλευση το πρόγραμμα του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Τυρνάβου και περιχώρων των οικονομικών διακοπών στα Λουτρά της Αιδηψού.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου κατόρθωσε με συνεννόηση και έρευνα αγοράς να συμβληθεί με ξενοδοχείο και εστιατόριο, όπου οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ με μόλις 150 ευρώ το άτομο θα κάνουν ποιοτικές διακοπές. Οι συνταξιούχοι θα απολαμβάνουν διαμονή με επτά διανυκτερεύσεις, πρωινό, μεσημεριανό και ένα ελαφρύ βραδινό φαγητό. Τα έξοδα μεταφοράς είναι 25 ευρώ για τα μέλη και 30 ευρώ για τα μη μέλη.

Αναφέρθηκε στη δραστηριότητα αυτή μιλώντας στην «Ε» η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων κ. Ζωή Βελισσαρίου αναφερόμενη στο 7ήμερο των διακοπών επισήμανε: «Πιστεύουμε ότι το 7ήμερο αυτό και φέτος στα Λουτρά της Αιδηψού θα μας ωφελήσει σωματικά με τα ιαματικά λουτρά καθώς και με τα θαλασσινά μπάνια και ψυχικά διότι θα αναζωογονηθούμε και θα αντιμετωπίσουμε σθεναρά τον επερχόμενο χειμώνα. Το πακέτο των διακοπών δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ποιοτικό». Επίσης σημείωσε ότι χάρη στη βοήθεια των μελών και τον συντονισμό που έχει το διοικητικό συμβούλιο στο σύνολό του, φροντίζουν να προσφέρουν ποιοτικές και οικονομικές θεραπευτικές διακοπές στα μέλη, καλύπτοντας ο σύλλογος τη μεταφορά με λεωφορείο καθώς και το ναύλο των πλοίων και εξασφαλίζοντας ποιοτικές υπηρεσίες διαμονής και άριστης ποιότητας διατροφή με πολύ χαμηλό κόστος.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 27 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 3 Αυγούστου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα