Αναζητούν ...Ελλάδα για τις διακοπές τους οι Ιταλοί

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2015 19:47

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Ελλάδα είναι η χώρα που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ιταλών, στην μηχανή αναζήτησης του Google με πληροφορίες τουριστικού χαρακτήρα. Ακολουθούν η ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, η Κροατία και τα νησιά της Σαρδηνίας και της Σικελίας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται τον ιταλικό Τύπο, αυτό σημαίνει ότι παρά την οικονομική κρίση «η Ελλάδα έχει κατακτήσει και φέτος τους Ιταλούς» και ότι δεν αναμένεται να υπάρξει ουσιαστική μείωση αφίξεων Ιταλών τουριστών.

Παράλληλα, με τουριστικού είδους πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες οι Ιταλοί χρήστες του Google αναζήτησαν και πολλές ειδήσεις που αφορούσαν το δημοψήφισμα, την τοποθέτηση των ελληνικών πολιτικών κομμάτων και των διαφόρων ιθυνόντων ευρωπαϊκών χωρών πάνω στην έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας στην χώρα μας.

Ενδεικτικό, τέλος, είναι ότι και το περιοδικό Panorama, που είχε πάρει πρόσφατα ανοικτά θέση κατά της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην χώρα μας, γράφει σήμερα ότι «η Ελλάδα είναι ο κύριος προορισμός για τις διακοπές των Ιταλών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1