Η Apple κάνει πιο αργά τα παλιά iPhone

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2017 20:15

Χρήστες παλιότερων εκδόσεων του iPhone, που έχουν μπαταρίες χαμηλής χωρητικότητας, παρατηρούν πως η Apple επιβραδύνει τα smartphones, με την εταιρεία να το επιβεβαιώνει.

Η Apple ανακοίνωσε την  πως από πέρυσι επιβραδύνει τη λειτουργία των smartphones της προκειμένου να προστατευτεί η μπαταρία. Αυτό σημαίνει πως τα προηγούμενα μοντέλα θα έχουν προβλήματα όταν η μπαταρία είναι χαμηλή ή το περιβάλλον κρύο.

«Ο στόχος μας είναι να δίνουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους καταναλωτές μας η οποία συμπεριλαμβάνει και το να διατηρούμε την διάρκεια ζωής των συσκευών τους. Οι μπαταρίες λιθίου δεν δίνουν τις σωστές αποδόσεις σε συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών και κάτι αντίστοιχο ισχύει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι συσκευές να κλείνουν απροειδοποίητα για να προστατέψουν την πλακέτα της συσκευής» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Apple σημειώνει πως κυκλοφόρησε  ένα χαρακτηριστικό για τα iPhone 6, iPhone 6S και iPhone SE για να ομαλοποιηθούν οι απότομες αυξήσεις της επεξεργαστικής ισχύς τους που θα οδηγούσε σε αυτόματα κλείσιμο της συσκευής. «Έχουμε μεταφέρει το χαρακτηριστικό αυτό και στο iPhone 7 με την iOS 11.2 και σχεδιάζουμε να φέρουμε κάτι αντίστοιχο και σε περισσότερες συσκευές μας στο μέλλον», σημειώνεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1