«ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ»

Το Ultra violet είναι το χρώμα του 2018

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2017 20:20

Κάθε χρόνο, οι εμπειρογνώμονες του χρώματος στο Pantone Color Institute αναλύουν το ντιζάιν, τα φιλμ, τα τρόφιμα, τη μόδα, την τέχνη και την ψυχαγωγία, καθώς και τα υλικά, τα ταξίδια, τον αθλητισμό και την τεχνολογία, για να καταλήξουν στο ποιο είναι το χρώμα της χρονιάς. Φέτος είναι το υπεριώδες!

Η Pantone περιγράφει το υπεριώδες ως μια «προκλητική και προσεγμένη μωβ σκιά» που ενσωματώνει την ατομικότητα και την πνευματικότητα». Σύμφωνα με την εταιρεία, μιλάει για τα μυστήρια του κόσμου και το άγνωστο.

Η Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Pantone Color, δήλωσε: «Το φετινό χρώμα του Pantone σημαίνει πολύ περισσότερα από ό, τι είναι. Στην πραγματικότητα, αντανακλά τι χρειάζεται ο κόσμος μας σήμερα.»

H Leatrice Eiseman, διευθύντρια του Ινστιτούτου, δήλωσε: «Ζούμε σε μια εποχή που απαιτεί εφευρετικότητα και φαντασία. Το χρώμα αυτό, μπλε με μοβ, φέρνει τις δυνατότητές μας σε ένα υψηλότερο επίπεδο.» Και συνεχίζει «Από την εξερεύνηση των νέων τεχνολογιών και του γαλαξία μέχρι την καλλιτεχνική έκφραση και την πνευματική αντανάκλαση, το διαισθητικό υπεριώδες φως φτάνει στο δρόμο προς το μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass