Πρωτότυπο Toyota για αυτόνομες μεταφορές

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2018 15:45

Η πρόταση της Toyota που θα πάει την αυτόνομη μετακίνηση ένα βήμα πιο μπροστά, είναι ένας κύβος με τροχούς που θα μπορεί να εξυπηρετήσει εταιρίες που εξυπηρετούν μεταφορές. Το σχήμα και το μέγεθος κάνουν το e-Palette Concept ιδανικό για διανομές και κάθε είδους μεταφορές. Ακόμα και προσωπικού.
Οι εταιρίες Amazon, DiDi, Mazda, Pizza Hut, καθώς και η Uber, έχουν ήδη συμφωνήσει να συνεργαστούν στενά με την Toyota για την ολοκλήρωση του πολλά υποσχόμενου project με την ονομασία e-Palette Concept.


Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, το μέλλον στη συγκεκριμένη εκδοχή των μετακινήσεων δεν θα είναι και ιδιαίτερα όμορφο αλλά προφανώς θα έχει όλη την πρακτικότητα που χρειάζεται για να μη δίνει κανείς σημασία στην εμφάνιση.
Το e-Palette Concept είναι όπως φαίνεται, ένα κουτί με ρόδες, το οποίο η Toyota προγραμματίζει να προσφέρει σε ένα μεγάλο εύρος διαστάσεων, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες της κάθε εταιρίας που το παραγγέλνει.
Αντίστοιχα θα υπάρχει και η δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού. Το μήκος του e-Palette Concept, μπορεί να κυμαίνεται ανάμεσα στα 4 και τα 7 μέτρα, με το χαρακτηριστικό του σχήμα να κάνει την εκμετάλλευση του εσωτερικού, απόλυτη για κάθε εφαρμογή.
Οι συνεργαζόμενες εταιρίες, έχουν τη δυνατότητα να «επέμβουν» α λα καρτ, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και να επιλέξουν προγράμματα λειτουργίας που θα εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.
Το e-Palette Concept, θα είναι στην έκθεση CES του Λας Βέγκας, ενώ για εκτενείς δοκιμές και σε πιο ολοκληρωμένη μορφή αναμένεται να το δούμε το 2020. Το ίδιο έτος που θα γίνουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, όπου πιθανότατα το πρωτότυπο της Toyota θα έχει και οργανικό ρόλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass