Λανσάρει τάσεις και έχει πάθος για αγώνες

* Η ΝΕΑ FERRARI SP38 ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2018 19:02

Η Ferrari, είναι μια από τις πιο ξεχωριστές φίρμες στον χώρο του αυτοκινήτου. Η ιταλική μάρκα που κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων δημιούργησε το τελευταίο μοντέλο της, την καινούργια SP38.

Πρόκειται για μια κατασκευή που αξιοποιεί την γνώση της μάρκας σε κάθε τομέα των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων και παράλληλα λανσάρει τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στην εταιρεία. Η Ferrari SP38, παρουσιάστηκε στο Φιοράνο, όπου μετά την τελετουργική παράδοση στον πελάτη, έκανε μερικούς γύρους στην πίστα.

Είναι σχεδιασμένη στο Κέντρο Σχεδίασης της Ferrari και βασίζεται στο πλαίσιο και στο σύστημα κίνησης της 488 GTB. Αυτό το μοναδικό αυτοκίνητο αντανακλά το όραμα του οδηγού που έχει πάθος για τους αγώνες.

Ωστόσο, οι μηχανικοί φρόντισαν αυτό το αυτοκίνητο να έχει διπλή προσωπικότητα. Να είναι ευκολοδήγητο στο δρόμο και παράλληλα να κινείται με υψηλούς ρυθμούς στην πίστα, προσφέροντας μεγάλες ποσότητες οδηγικής ευχαρίστησης. Ουσιαστικά εκφράζει το σπορ στυλ και την καινοτομία που αποτελούν τα βασικά στοιχεία στο DNA της φημισμένης ιταλικής φίρμας.

Το ολοκαίνουργιο αμάξωμα, περιλαμβάνει και μια ειδική διαμόρφωση του πίσω τμήματος. Εκεί ξεχωρίζουν τα τρία τμήματα από ίνες άνθρακα που καλύπτουν το μεγάλων διαστάσεων πίσω παρμπρίζ. Οι τρεις εγκάρσιες πτέρυγες καλύπτουν τον χώρο του κινητήρα. Αυτή η διαμόρφωση σε τρία επίπεδα, μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση, συμβάλει στην ευστάθεια του αυτοκινήτου και δείχνει τη νέα τάση της μάρκας στην εμφάνιση των μελλοντικών της μοντέλων.

Σε σύγκριση με το πλαίσιο 488, η οπτική μάζα της Ferrari SP38 φαίνεται συγκεντρωμένη στους πίσω τροχούς καθώς ο σφηνοειδής σχεδιασμός διαμορφώνεται πιο έντονα προς τα εμπρός.

Οι ειδικοί προβολείς είναι σχεδιασμένοι ώστε να είναι όσο το δυνατόν λεπτότεροι, με τις υποχρεωτικές μονάδες DRL (φώτα ημέρας) έχουν μετακινηθεί σε ένα λεπτό χείλος του προφυλακτήρα για να προσθέσουν χαρακτήρα και λειτουργικότητα, στοιχείο που θυμίζει τη 308 GTB. Ο αεραγωγός που φέρει η 488 GTB αποκρύπτεται εντελώς, χάρη στη νέα διαμόρφωση του χαμηλού άκρου της πόρτας. Το αποτέλεσμα είναι θετικό, καθώς ενισχύει τη σημασία του οπίσθιου όγκου ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη ροή του αέρα στον κινητήρα.

Μια νέα ταπετσαρία που δημιουργήθηκε από την μάρκα φέρει νέα στοιχεία και λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν περαιτέρω την εικόνα στου εσωτερικού χώρου. Η ιδιαίτερη Ferrari SP38, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο 2018 Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass