Το Ράλι Ντακάρ θα διεξαχθεί κανονικά!

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2020 14:05

Ανησυχία σχετικά με τη διεξαγωγή του Ράλι Ντακάρ 2021 προκάλεσαν οι νέοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού Covid-19. Η Σαουδική Αραβία, στα εδάφη της οποίας θα διεξαχθεί ξανά η κορυφαία αγωνιστική περιπέτεια στον

πλανήτη, έκλεισε τα σύνορά της με στόχο να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα. Ωστόσο, παρά τους εύλογους προβληματισμούς, η Amaury Sport Organization (ASO) που «τρέχει» τη διοργάνωση, αναζητά τρόπους να ξεπεράσει τα προβλήματα, εξασφαλίζοντας ειδικές άδειες για τους αγωνιζόμενους και τις υποστηρικτικές τους ομάδες.
Κάποιοι βρίσκονται ήδη στη χώρα της Μέσης Ανατολής, κάνοντας... ζέσταμα για το Ντακάρ συμμετέχοντας στους δύο τελευταίους γύρους του FIA Cross Country World Cup που έλαβαν χώρα εκεί. Οι υπόλοιποι αναμένεται να ταξιδέψουν ακόμα και με πτήσεις τσάρτερ από κεντρικά αεροδρόμια ανά τον κόσμο. Όσο για τα 679 οχήματα που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν τις ημέρες του αγώνα, είναι ήδη από τις αρχές του μήνα στη Σαουδική Αραβία, έχοντας ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς από τη Μασσαλία στην Τζέντα.
Συνολικά, στο bivouac αναμένεται να βρίσκονται κάθε βράδυ 2.400 άνθρωποι, με αυτό να λειτουργεί ως «φούσκα», ακολουθώντας τα πρότυπα άλλων διοργανώσεων, ελαχιστοποιώντας τις επαφές του... καραβανιού του Ντακάρ με τους ντόπιους.
Το Ράλι Ντακάρ 2021 θα λάβει χώρα από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 15 του μήνα.
Και αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass