FORMULA 1:

Με θεατές τα Grand Prix σε Πορτογαλία και Ισπανία

ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ...

Δημοσίευση: 04 Απρ 2021 16:15

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021 ξεκίνησε και βάσει της εντυπωσιακής πρεμιέρας, πολλοί θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να δουν τους αγώνες από κοντά. Σε ποια Grand Prix θα είναι όμως αυτό εφικτό;


Ο αγώνας του Σακχίρ διεξήχθη με κόσμο στις κερκίδες, όμως προϋπόθεση για την εξασφάλιση εισιτηρίου ήταν είτε να έχεις κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19, είτε να έχεις ήδη αναρρώσει από τον κορονοϊό. Ο επόμενος αγώνας, που θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου στην πίστα της Ίμολα στην Ιταλία, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, το πλάνο για αυτούς που ακολουθούν είναι διαφορετικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Racefans.net, στο Grand Prix Πορτογαλίας που θα διεξαχθεί στο Πορτιμάο στις 2 Μαΐου, θα υπάρχουν κανονικά θεατές - όπως συνέβη άλλωστε και πέρυσι. Υπάρχει όμως πλάνο που αφορά rapid tests και όχι μόνο. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και μία εβδομάδα αργότερα, στην πίστα της Καταλούνια στη Βαρκελώνη, όπου θα διεξαχθεί το Grand Prix Ισπανίας. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι θα ισχύσει με τον αγώνα στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό (είναι προγραμματισμένος για τις 23 Μαΐου), ενώ είναι ήδη γνωστό πως στις 6 Ιουνίου δεν θα υπάρχουν θεατές στους δρόμους του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Η επιστροφή του Fernando Alonso στον μαγικό κόσμο της Formula 1 συνοδεύτηκε από εγκατάλειψη αλλά για... ασυνήθιστο λόγο. Ο πρώτος αγώνας του Ισπανού από το 2018, ολοκληρώθηκε πρόωρα όταν το περιτύλιγμα ενός σάντουιτς (!), βρέθηκε στην αγωνιστική διαδρομή του Σακχίρ και σφήνωσε στους αεραγωγούς των πίσω φρένων, οδηγώντας σε υπερθέρμανση και τελικά εγκατάλειψη από τον αγώνα, στον 32ο από τους 56 γύρους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Alonso αναγκάζεται να τεθεί εκτός αγώνα επειδή κάτι παράξενο χώθηκε στους αεραγωγούς των φρένων του. Το 2015, στον αγώνα της πατρίδας του, στην πίστα της Βαρκελώνης, συνέβη το ίδιο με μία ζελατίνα από προσωπίδα κράνους άλλου οδηγού! Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 είναι στην πίστα της Ίμολα 18 Απριλίου, εκεί όπου ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε τη διετία 2005-2006 πρωταγωνιστήσει σε επικές μάχες με τον Michael Schumacher.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass