Τα κλικ της εβδομάδας

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:46
Από τη Χαρίκλεια Βλαχάκη

www.pinterest.com: Ο πιο ενημερωμένος πίνακας ανακοινώσεων για κάθε αντικείμενο, χόμπι και ενδιαφέρον. Δείτε ότι συμβαίνει στον κόσμο και στο διαδίκτυο, μέσα από τα μάτια και τις επιλογές των χρηστών του.

www.bostanistas.gr: Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά από ανθρώπους που επέστρεψαν στη φύση.

www.thesartorialist.com:  Το δημιούργημα του φωτογράφου «μόδας δρόμου», Σκότ Σούμαν θεωρείται το κομψότερο blog στον κόσμο με περισσότερους από  2 εκατ. αποκλειστικούς επισκέπτες το μήνα κι εκείνος, βασιλιάς στο είδος του. Αν αγαπάτε τη μόδα, τότε θα πρέπει ήδη να βρίσκεται στα «αγαπημένα» σας.

www.ilovemimis.blogspot.gr: Κι εμείς εσένα. To blog της Fofis με τα απελπισμένα μεν, απολαυστικά δε μηνύματα αγάπης προς το Μίμη, αποτελεί ότι πιο cult έχουμε διαβάσει το τελευταίο διάστημα.

www.tokoulouri.com:  Όταν η πραγματικότητα, η σάτιρα και η επιστημονική φαντασία, γεννούν ειδήσεις!

www.oaed.gr: Για on line υποβολή βιογραφικών και ευκαιρίες καριέρας στο εξωτερικό ...γιατί στο εσωτερικό δεν κινείται τίποτα.

www.eopyy.gov.gr: Σε μια προσπάθεια να βγάλουμε άκρη σχετικά με τα επιδόματα μητρότητας του πρώην ΤΕΒΕ. Και φυσικά δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε κάτι σχετικό. Πρόκειται ίσως το πιο δύσχρηστο και πολύπλοκο site δημόσιου οργανισμού.

www.neoiagrotes.gr: Η Π.Ε.Ν.Α είναι η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και αυτό είναι το site της. Ένα φόρουμ προβληματισμού, σκέψης αλλά και ενημέρωσης γύρω από κρίσιμα αγροτικά θέματα. Γιατί όπως λένε και οι ίδιοι «Είναι δύσκολο να είσαι αγρότης και τραγικό να είσαι νέος αγρότης».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass