Το Google Drive είναι εδώ!

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:46
Κείμενο: Παναγιώτα Φούντα

Πριν λίγους μήνες η Google παρουσίασε το νέο της παιδί, το Drive. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων σε cloud, στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο. Ένα ζήτημα που αφορά τη νέα αυτή λειτουργία της Google είναι ο δωρεάν αποθηκευτικός χώρος. Προς το παρόν παρέχονται 5GB δωρεάν, ενώ υπάρχουν και συνδρομητικά πακέτα, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, που δίνουν αυξημένη χωρητικότητα.

Οι χρήστες θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε 25GB χώρου στην συνδρομητική τιμή των 2.49 δολάρια/μήνα, σε 100GB στα 4.99 δολάρια/μήνα ή σε 1TB στα 49.99 δολάρια/μήνα ενώ παράλληλα η αναβάθμιση αυτή ανεβάζει και τη χωρητικότητα του Gmail στα 25GB.

Επιπλέον, η Google προσφέρει χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη αποθήκευση αντιγράφων σε περίπτωση που ο χρήστης τροποποιήσει κάποιο αρχείο, υπηρεσία που διαρκεί μέχρι και 30 ημέρες. Η νέα αυτή υπηρεσία συνδέεται πλήρως με το Gmail και το Google+, προσφέρει ισχυρά εργαλεία αναζήτησης και μπορεί να προβάλει πάνω από 30 τύπους αρχείων, όπως HD video, Adobe Illustrator και Photoshop. Σε περίπτωση που το Google Drive δεν έχει ενεργοποιηθεί για τον λογαριασμό σας στη Google account, μπορείτε να ζητήσετε ειδοποίηση μέσω email μόλις γίνει διαθέσιμο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1