Δυσκολεύεται

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 20:01
* ΜΕ τον Τραμπ, με τον Κιμ ή με τον «Κούλη» είναι η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τυρνάβου κ. Φανή Μπίλιου; Όχι, είναι με τα παιδιά που ετοιμάζουν τα άρματα για το φετινό Τυρναβίτικο Καρναβάλι. Μια προετοιμασία που προχωρά γρήγορα και το αποτέλεσμα αναμένεται να καταπλήξει και φέτος.  Κ.Τσ. * ΜΕ τον Τραμπ, με τον Κιμ ή με τον «Κούλη» είναι η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τυρνάβου κ. Φανή Μπίλιου; Όχι, είναι με τα παιδιά που ετοιμάζουν τα άρματα για το φετινό Τυρναβίτικο Καρναβάλι. Μια προετοιμασία που προχωρά γρήγορα και το αποτέλεσμα αναμένεται να καταπλήξει και φέτος. Κ.Τσ.

*ΑΔΥΝΑΤΕΙ φέτος να εγκαθιδρύσει καθεστώς, ο χειμώνας. Προσπαθεί αλλά δυσκολεύεται πολύ. Ψοφόκρυο τα ξημερώματα, ξεκινάει τη μέρα του με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Προς το μεσημεράκι μαλακώνει όμως, το απόγευμα φθινοπωριάζει. Κι άντε πάλι τη νύχτα, νέος αγώνας σισύφειος.

Ζ.

Προς Βορράν

*ΠΟΛΥ της μόδας η Θεσσαλονίκη φέτος. Εκεί το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Εκεί και το προετοιμαζόμενο αγροτικό συλλαλητήριο στις 3 Φεβρουαρίου, το οποίο μπορεί να είναι φέτος και το καταληκτήριο των μπλόκων. Είναι και τα εγκαίνια της «Agrotica», οπότε βολεύει συμβολικά αλλά κι από άποψη απόστασης και τους Θεσσαλούς, πόσο μάλλον τους Μακεδόνες αγρότες. Μέχρι τότε όμως τα μπλόκα θα έχουν δρόμο. Καταρχάς για να στηθούν. (Με άφθονο παρασκήνιο, πάρα πολλές κινήσεις.)

Ζ.

Ποιοι Λαρισαίοι;

*ΠΟΛΛΟΙ και οι Λαρισαίοι που ταξίδεψαν την Κυριακή Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο. Με πούλμαν κινήθηκαν όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των χριστιανικών σωματείων, ΓΕΧΑ κλπ, αλλά και οι απόστρατοι με τον σύλλογό τους. Λεωφορείο λέει ότι έβαλε κι ο Στ. Χάμος του υπερΠατριωτικού, ενώ ο πορτοκαλένιος αρχηγός κόμματος ταξίδεψε μόνος, μ’ άλλον έναν ίσως να τον φωτογραφίζει στη συγκέντρωση καθώς ακολούθησε διάχυση πληθώρας Vanderμπαρτζιανών στιγμιοτύπων. Αρκετός κόσμος ταξίδεψε σε μικρές παρέες με ΙΧ.

***

*ΑΠΟ τα στελέχη και τους παράγοντες της ΝΔ το «παρών» έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Παπαδημόπουλος, λογικά όχι με την ομάδα Χάμου. Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής Απ. Παπαπαρίσης, μαζί με τους απόστρατους.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι απέφυγαν. Κανένας από τους δύο Λαρισαίους βουλευτές, ούτε οι γαλάζιοι δήμαρχοι, μήτε οι αντιπεριφερειάρχες, πόσο μάλλον ο περιφερειάρχης. Ούτε η κομματική ηγεσία της ΝΟΔΕ ή της ΔΗΜΤΟ. Απλοί νεοδημοκράτες ένα σωρό, στελέχη και παράγοντες όχι.

Ζ.

Με πούλμαν

*ΜΙΚΡΗ είναι η Λάρισα, φανερά κινήθηκαν όσοι ήθελαν να διαδηλώσουν για τη Μακεδονία. Συνολικά λέει έφυγαν σχεδόν 20 λεωφορεία με κοντά 1000 Λαρισαίους. Πέντε πούλμαν έφυγαν από τη ΓΕΧΑ, 3 κάτω από τον Άγιο Αχίλλιο από ενορίες της πόλης, 3 με πιστούς του Παλαιού Ημερολογίου από την πλατεία Αγίου Βησσαρίωνα κι άλλα 3 των αποστράτων, χωριστά Στρατού, Αεροπορίας, Αστυνομίας, Ναυτικού δεν είχε. Από την εθνική οδό, στο ύψος του Αγίου Γεωργίου επιβίβαζαν Λαρισαίους τα διερχόμενα χρυσαυγίτικα πούλμαν που είχαν δρομολογηθεί από Βόλο, Ελασσόνα και Φάρσαλα.

Ζ.

Εκτιμήσεις

*ΟΣΟ για το συλλαλητήριο, διίστανται οι απόψεις και στη Λάρισα. Οι μισοί διαπιστώνουν ότι η ΝΔ έχει σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα. Κι οι άλλοι μισοί ότι το Μαξίμου βρίσκεται σε αδιέξοδο. Για το ΠΑΣΟΚ οι περισσότεροι βλέπουν αμηχανία, αν και δεν έχει στα χέρια του την καυτή πατάτα. Ενώ όλοι συμφωνούν ότι κερδισμένη βγαίνει η Χ.Α. ή η ακραία δεξιά με όποια άλλη μορφή εμφανιστεί.

Ζ.

Πρόταση-πρόκληση…

* ΞΕΚΑΘΑΡΗ η πρόταση του προέδρου του ΣΘΕΒ… Πέταξε το "γάντι" στην κυβέρνηση ο Νταβέλης. Όση μείωση θα έχουν οι ασφαλιστικές εισφορές, τόση θα είναι αύξηση των καθαρών αποδοχών των εργαζομένων…

Ρηξικέλευθη και καινοτόμα η πρόταση, απαλλαγμένη από πολιτικές εξαρτήσεις και κομματικές αγκυλώσεις. Για την αποτελεσματικότητά της δεν γεννάται θέμα… Πολύπλευρα και πολυδιάστατα τα οφέλη. Τονωτική ένεση για την αγορά εργασίας, για τον εργαζόμενο, τον καταναλωτή, την κοινωνία, την ίδια την οικονομία…

 Άλλωστε επιτομή του κυβερνητικού αφηγήματος και των εξαγγελιών ήταν η αύξηση του κατώτατου μισθού. Η μείωση των εργοδοτικών εισφορών σήμερα αναγκαία έως επιβεβλημένη. Και με τη σύσταση και την ενθάρρυνση…

Η ώρα της αλήθειας και οι ευθύνες για όσους αποφασίζουν τεράστιες. Ιδού η πρόκληση για όλους…

Γ.Ν.

Προτεραιότητα

*ΣΤΗ συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων είχαν επικεντρώσει στον ΚΟΚ.

- Μα τι πρέπει να κάνω πια για να είμαι η πρώτη σου προτεραιότητα;

- Να έρχεσαι από δεξιά μου σε διασταύρωση.

***

*- ΣΤΑΜΑΤΑΩ σε διασταύρωση με το αμάξι, ρε παιδιά και δίνω προτεραιότητα σε μία. "Ευχαριστώ πολύ" μου λέει χαμογελώντας, "τελείωνε μωρή, πέρνα, έχω στοπ" της απάντησα.

***

*- ΗΜΟΥΝ κι εγώ σε καλό δρόμο πάντως. Αλλά είχε κίνηση και γύρισα πίσω.

***

*ΕΙΠΕ κι η Μ. Τ. τον πόνο της. «Ήμουν στο πεζοδρόμιο και μου κόρναρε. Τον εμπόδιζα να παρκάρει πάνω του».

Ζ.

Και αναλύσεις

*ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ προσεγγίσεις και από πληθώρα αναλυτών. Ο Σ. Κ. διαπιστώνει: «Ένα τέτοιο, ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα υπό τον Φράγκο Φραγκούλη, ίσως ήταν χρήσιμος κυβερνητικός εταίρος για τη Ν.Δ. Από την άλλη όμως πλευρά, θα της αφαιρούσε ένα κρίσιμο εκλογικό ποσοστό, τη στιγμή που η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται διαρκώς. Μια «σοβαρή» Χρυσή Αυγή, θα μπορούσε λοιπόν να αφαιρέσει από τη ΝΔ την πρώτη θέση στις εκλογές του 2019. Ήδη όμως, το μακεδονικό έχει προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στην απήχηση της ΝΔ, που απομονώνεται από την κρίσιμη μάζα του κέντρου. Έτσι όπως έφερε τα πράγματα, για τον αρχηγό της ΝΔ ισχύει το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»...

***

*ΑΠΟ την άλλη, ο Α. Κ. απορεί: «Ο συμπαθής Σκοπιανός πρωθυπουργός θα ήθελε να λυθεί το πρόβλημά του, ώστε να ενταχθεί η φτωχή χώρα του στο ΝΑΤΟ αρχικά και στη συνέχεια και σε κάμποσους άλλους διεθνείς οργανισμούς, στους οποίους σήμερα δεν μπορεί να μπει λόγω του ελληνικού βέτο. Αλλά εμείς για ποιο λόγο αρχίσαμε ξαφνικά τις μυστικοδιαπραγματεύσεις; Ποιο άραγε μπορεί να είναι κέρδος, αν αύριο σταματήσουμε να τη λένε FYROM και την αποκαλούμε Άνω ή Βόρεια ή Σλαβική Μακεδονία; Ποιο είναι το δικό μας πρόβλημα. Μπλοκάρουν οι Σκοπιανοί την ένταξή μας σε κάποιο οργανισμό; Θα μας πετάξουν από κάποιον έξω, αν δεν πάμε στα βαφτίσια τους; ‘Η είναι έτοιμοι να ’ρθουν να κάνουν τίποτα επενδύσεις;

Δεν βλέπω πως μπορεί μια Κυβέρνηση να πείσει τον λαό ότι αποτελεί πρόοδο για την Ελλάδα το να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία – με όποιο προσδιορισμό κι αν θέλουν οι Αμερικάνοι ενδιάμεσοι. Η Κυβέρνηση νομίζει ότι για να συμβεί αυτό αρκεί μια πλειοψηφία στη Βουλή: κούνια που την κούναγε. Αν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή μαζεύτηκαν χιλιάδες άνθρωποι για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους, σε μια στιγμή που κανένα όνομα των Σκοπίων δεν είναι δεδομένο, φανταστείτε τι έχει να γίνει, αν ποτέ φτάσει να συζητιέται το θέμα στη Βουλή. Νομίζω πως ακόμα κι αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει τα κότσια να κάνει κάτι τέτοιο. Η οποία ένα μήνα τώρα το μόνο που κάνει είναι να ρωτάει τον Μητσοτάκη τι πιστεύει – λες και τη διαπραγμάτευση του ονόματος την κάνουν με αυτόν.

***

*ΚΙ έρχεται κι ο Γ. Μπουτάρης, ο δήμαρχος με την παντελή άγνοια κινδύνου, που τρελαίνει τους ακροδεξιούς λέγοντας για «πονεμένη ιστορία» και για κακή πληροφόρηση. «Η Μακεδονία δεν είναι μία, αλλά τρεις: αυτή που κατέχουμε εμείς, ένα κομμάτι στην πΓΔΜ και ένα κομμάτι στη Βουλγαρία». Για να τονίσει πως «εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε μη μας κλέψουν την ιστορία. Η ιστορία δεν μπορεί να κλαπεί». (Κι αν δεν φοβάται κοτζάμ δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τότε…)

Ζ.

Χαμός

*ΜΕ εξοντωτικό ρυθμό δουλεύει στην Περιφέρεια ο Γιώργος Λαδόπουλος. Με αμερικάνικο ωράριο. Χθες επί παραδείγματι, οι φύλακες του κτιρίου τον είδαν να μπαίνει στις 9 το πρωί και να βγαίνει λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Πολυκοσμία, πλήθος και λαοθάλασσα. Θα είδε πάλι και 100 ανθρώπους, για μικρά ή και σημαντικότερα ζητήματα, προσωπικά ή συλλογικά.

Έχει καταλάβει και το δίπλα γραφείο που είναι συνήθως άδειο και το παίζει δίπορτο κυριολεκτικά. Συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε δύο συσκέψεις για να κερδίζει χρόνο και να τους προλαβαίνει όλους.

Ζ.

Όλοι Θανάση

*ΟΠΩΣ κάθε χρόνο, κλασικά το Σαββατόβραδο μετά του Αγίου Αθανασίου, το μεγάλο νεοδημοκρατικό δείπνο στη Γιάννουλη στο σπίτι του εξ Ελασσόνος επιχειρηματία και κομματικού στελέχους Θανάση Δρυστέλλα. Αμέτρητος κόσμος από νωρίς μέχρι τα ξημερώματα, συλλαλητήριο. Η οικοδέσποινα κυρία Ρούλα ανταποκρίθηκε, μέχρι πατσά το πρωί είχε.

***

*ΕΚΕΙ ο βουλευτής Χρ. Κέλλας. Το τρίο Λένα, ήτοι η Αξιόγλου της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, η Κοπάνου, η Βολιώτισσα κομματική περιφερειάρχης που έχει διαδεχθεί στο πόστο τον Λαρισαίο Γ. Ζιαράγκα, και η Ξυνοπούλου. Οι δύο Παπαλέξηδες, τα αδέρφια Δημήτρης και Βαγγέλης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ηρακλής Γερογιώκας, και της αντίστοιχης της Ελασσόνας Δημ. Δρυστέλλας ξάδελφος του εορτάζοντος, ο απόστρατος μα πάντα μάχιμος Απ. Παπαπαρίσης, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Διονύσης Μπαλούκας, η Ρ. Καραλαριώτου συνοδευόμενη όπως πάντα από την Άντα Καζαντζή της ΔΗΜΤΟ Λάρισας και πολλοί –πολλοί άλλοι. Τελευταίος όλων κατέφθασε ο Γ. Λαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κατάφερε να ξεμπλέξει απ’ τις υποχρεώσεις συλλόγων και πίτας στις 4 τα ξημερώματα. Ίσα-ίσα για τον πατσά, ταμάμ του έκατσε.

Ζ.

Ορεξάτοι

*ΔΕΝ μπορούσαν να κρύψουν την έμπνευσή τους τα φαγανά παιδιά της Λάρισας. Ούτε και την όρεξη.

- Έβαλες κιλά;

- Ναι, από το άγχος μου.

- Γιατί αγχώνεσαι;

- Μην βάλω κιλά.

***

*-ΤΟ πάω γυρεύοντας σημαίνει "ψάχνω για γυράδικο", εντάξει;

***

*- ΕΦΑΓΑ πολύ κρύο αυτές τις μέρες, ρε συ…

-Να το κόψεις. Σα βόδι έγινες.

Ζ.

Απίστευτο;

*ΛΟΓΙΚΑ έχουν χάσει τον ύπνο τους οι εθνικιστές, οι πατριώτες σοφτ πόσο μάλλον οι ακραίοι. Μα να αποκαθιστούν οι κομμουνισταίοι τους νεκρούς Έλληνες στρατιώτες του Έπους της Αλβανίας; Ποιος θα το πίστευε ότι εκεί που απέτυχαν τόσες εθνικόφρονες κυβερνήσεις επί δεκαετίες, θα ερχόταν ο Νίκος Κοτζιάς, των γνωστών φρονημάτων, να επιτελέσει το ιερό χρέος πείθοντας την αλβανική κυβέρνηση. Και δεν ήταν και μαοϊκός στα νιάτα του ο υπουργός Εξωτερικών, ώστε να ξεφυτρώσει καμιά θεωρία συνωμοσίας ότι τα βρήκε με τους διαδόχους του Ενβέρ Χότζα. Απλώς φαίνεται να αξιοποίησε την ευνοϊκή συγκυρία, την οποία μάλλον βοήθησε να δημιουργηθεί, ώστε να πετύχει το αυτονόητο.

Ζ.

Αμ πώς…

*ΠΗΓΕ ο Λαρισαίος να στείλει φάκελο με κούριερ στα ΕΛΤΑ στην Ανθ. Γαζή, τους εμπιστεύεται λέει περισσότερο. Ζήτησε να πληρώσει με κάρτα, είχαν και μηχάνημα POS. Αμ πώς… Δεν γίνεται του είπαν, άμα ήταν να πληρώσει αντικαταβολή ναι, για αποστολή όχι. Μόνο μετρητά. Θύμωσε κι αυτός, πήγε σε ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών.

Ζ.

Ανατροπή

*Η Λαρισαία είχε βρει τη γειτόνισσα και την ξεψάχνιζε.

- Βρε Μαρία… Γιατί χωρίσατε με τον Γιώργο;

- Θα άντεχες εσύ έναν άνθρωπο που όλο πίνει, καπνίζει, ξενυχτάει και πότε-πότε σε δέρνει κιόλας;

- Όχι βέβαια…

- Ε, ούτε αυτός με άντεξε.

Ζ.

Προσλήψεις

* ΣΤΟΝ πέμπτο μήνα από την έναρξη του νέου σχολικού έτους και το Υπουργείο Παιδείας, συνεχίζει τις προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Χθες, ανακοίνωσε την τοποθέτηση άλλων 181 εκπαιδευτικών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου μεταξύ αυτών οι 60 θα καλύψουν ανάγκες στην ειδική αγωγή. Πόσα κενά πια υπάρχουν ή δημιουργούνται; Εκατοντάδες;

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Προσλήψεις μέχρι και το Πάσχα!

Κάτι πάει στραβά στον προγραμματισμό και στην οργάνωση, καθώς δεν είναι δέκα προσλήψεις (άντε να αρρώστησαν βαριά κάποιοι εκπαιδευτικοί και χρειάζεται να αντικατασταθούν, άντε και λίγες επαπειλούμενες) αλλά εκατοντάδες κάθε φορά.

Λ.Κ.

Αξιώσεις...…

* Η δήμευση των "ορφανών", των αγνώστων ιδιοκτητών ακινήτων δηλαδή, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να δηλώσει κάποιος την περιουσία του στο Κτηματολόγιο…

Ξέχασες να το δηλώσεις; Το έχασες… Τον ερχόμενο Μάιο που ξεκινά νέα διαδικασία κτηματογράφησης σε περιοχές του νομού Λάρισας, ας το έχουν υπόψη τους οι ιδιοκτήτες.

Ούτως ή άλλως η διαδικασία είναι υποχρεωτική αλλά για όσους έχουν επιφυλάξεις το χειρότερο που μπορεί να πάθουν είναι να περιέλθει το ακίνητό τους στην κυριότητα του Δημοσίου και το καλύτερο να εγκλωβιστούν σε έναν πολυέξοδο και πολύχρονο δικαστικό αγώνα για χρηματικές και μόνο αξιώσεις…

 Και από πού μάλιστα; Από το Δημόσιο…

Γ.Ν.

 

 

ODOS IMIVN DROMAKI

*ΟΔΟΣ Ιμίων, δρομάκι κάθετο στη Σαρίμβεη, αν είναι εγκαταλελειμμένες έτσι και οι ομώνυμες βραχονησίδες αλίμονό μας. Καταγεγραμμένη η ίδια εικόνα, προς το χειρότερο φυσικά, για πάνω από 10 χρόνια. Και το 2007 και το 2017.

Ζ.

 

EINAI KAI H MPAJEBANOY

*ΕΙΝΑΙ και Μπαξεβάνου η διευθύντρια Σταυρούλα, ένας λόγος παραπάνω...

Ζ.

 

EPIASE DOYLEIA TO SBOYRAKI

*ΕΠΙΑΣΕ δουλειά το σβουράκι, λαμπίκος θα γίνουν τα μάρμαρα της «Νομαρχίας». Είχε παραγίνει με τα γκράφιτι, το ένα πάνω στο άλλο τόσα χρόνια, δεν διαβάζονταν πια. Διαμορφώνεται ελεύθερος χώρος για τα καινούργια.

Ζ.

 

SYNHUES TO MPOTILIARISMA STHN OLYMPOY

*ΣΥΝΗΘΕΣ το μποτιλιάρισμα στην Ολύμπου και Ερυθρού Σταυρού, όταν κάποιος οδηγός θέλει να στρίψει από τον πρώτο προς τον δεύτερο δρόμο. Καθώς αυτός είναι διπλής κατεύθυνσης αλλά τυγχάνει και διπλής στάθμευσης, αμφίπλευρης και παράνομης από τη μία. Όπως επισημαίνει ο Ε.Κ. παλιότερα είχαν τοποθετηθεί κορίνες που απέτρεπαν το παρκάρισμα στη μία πλευρά. Καταργήθηκαν αυτές από την τωρινή δημοτική αρχή, είχαν ψιλοκαταστραφεί κιόλας με τον καιρό, κι όσο κι αν μοιράζει κλήσεις η Τροχαία, το κομφούζιο καιροφυλακτεί. Συμπέρασμα; Κορίνες πάλι, τι άλλο…

Ζ.

 


TO FVTOGRAFIKO STIMIOTYPO AIOLOY

* ΤΟ φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την οδό Αιόλου. Η οποία στο πλαίσιο έργων της ΔΕΥΑΛ, μετά από εγκατάλειψη ετών, ασφαλτοστρώθηκε ξανά. Ο συγκεκριμένος δρόμος, όπως παρατηρεί αναγνώστης «είχε να ασφαλτοστρωθεί πάνω από 15ετία».

Ασφαλτοστρώθηκε σχετικά πρόσφατα και έρχεται λοιπόν «η εταιρία φυσικού αερίου και κάνει εργασίες σύνδεσης του δικτύου με μία πολυκατοικία. Το αποτέλεσμα; Ενα μπάλωμα στον δρόμο και ένα σπασμένο πεζοδρόμιο για παραπάνω από δύο μήνες. Ποιος τους δίνει αυτό το δικαίωμα;» αναρωτιέται ο συμπολίτης. Ποιος θα του απαντήσει;

Β.Κ.

 

 

ANAMESA TOYS O K KARAMANLHS

*ΑΝΑΜΕΣΑ τους ο Κ. Καραμανλής, δεν τους χωρίζει, ίσα-ίσα τους ενώνει.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass