«Πλυντήριο»

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2018 19:45
* ΣΤΟΝ Δήμο Λαρισαίων, διά του κοινοτάρχη Τερψιθέας αναφέρεται κάτοικος της ομώνυμης δημοτικής κοινότητας. Με αφορμή τα κλαδιά της φωτογραφίας, ο συμπολίτης σημειώνει πως η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου απομάκρυνε από την οδό Τερψιθέας κομμένα κλαδιά που επί μήνες είχαν αφεθεί δίπλα στον δρόμο.  Άγνωστο γιατί όμως, το συνεργείο του Δήμου δεν καθάρισε τα κλαδιά από όλη την οδό παρά μόνο από ένα τμήμα της. Ρωτάει λοιπόν ο συμπολίτης, πότε θα καθαρισθεί και ο υπόλοιπος δρόμος;  Παρεμπιπτόντως, γιατί απαιτείται να απευθύνει ερώτημα ο πολίτης για τα αυτονόητα;  Β.Κ. * ΣΤΟΝ Δήμο Λαρισαίων, διά του κοινοτάρχη Τερψιθέας αναφέρεται κάτοικος της ομώνυμης δημοτικής κοινότητας. Με αφορμή τα κλαδιά της φωτογραφίας, ο συμπολίτης σημειώνει πως η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου απομάκρυνε από την οδό Τερψιθέας κομμένα κλαδιά που επί μήνες είχαν αφεθεί δίπλα στον δρόμο. Άγνωστο γιατί όμως, το συνεργείο του Δήμου δεν καθάρισε τα κλαδιά από όλη την οδό παρά μόνο από ένα τμήμα της. Ρωτάει λοιπόν ο συμπολίτης, πότε θα καθαρισθεί και ο υπόλοιπος δρόμος; Παρεμπιπτόντως, γιατί απαιτείται να απευθύνει ερώτημα ο πολίτης για τα αυτονόητα; Β.Κ.

* ΤΟ χειρότερο όλων δεν ήταν ότι πήγε στο συλλαλητήριο, ότι ήταν ο κεντρικός ομιλητής, ότι είπε αυτά που είπε. Άλλωστε πολιτική ήταν η απόφασή του, γι’ αυτό θα κριθεί.

Το χειρότερο όλων ήταν ότι δέχθηκε να αποτελέσει το «πλυντήριο», να «ξεπλύνει» με την παρουσία του, όχι τους πολίτες που θεώρησαν ότι είναι σωστό να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία.

Αλλά τους χρυσαυγίτες, τους υποστηρικτές του νεοναζισμού. Αυτό -με όλο το σεβασμό στο παγκόσμιας εμβέλειας έργο του Μίκη Θεοδωράκη- δεν ήταν σωστό. Στο ίδιο συλλαλητήριο μαζί με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής; Κρίμα…

Β.Κ.

 

Καταμέτρηση

* ΕΙΝΑΙ μείζον πολιτικό λάθος της κυβέρνησης να παραπέμπει στην ΕΛ.ΑΣ. για τα δεδομένα ενός συλλαλητηρίου. Για πρώτη φορά στα χρονικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διά του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώνει αριθμό… προσερχομένων σε συλλαλητήριο.

Μέτρησαν δηλαδή τα λεωφορεία και υπολόγισαν τον αριθμό. Οι πολίτες που πήγαν πεζή με τα δικά τους μέσα δεν μπορούσαν να καταμετρηθούν. Έτσι υπάρχει η σημαντική απόκλιση μεταξύ της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τον αριθμό των πολιτών στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

Αλλά οι λόγοι της απόκλισης είναι πολιτικοί, αφού η κυβέρνηση είδε λίγους, ενώ η αντιπολίτευση είδε πολλούς. Άλλο όμως η πολιτική διαφωνία και άλλο η προσφυγή στην ΕΛ.ΑΣ. ως αντικειμενικότερος «μάρτυρας» για το μέγεθος.

Πολιτικά τουλάχιστον είναι πρωτοφανές. Απαράδεκτο επίσης αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…

Β.Κ.

 

Λακωνική

* ΛΑΚΩΝΙΚΗ η απάντηση της περιφερειακής διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ελένης Αναστασοπούλου, σε βολές του αντιπροέδρου Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ ν. Λάρισας, κ. Γιάννη Τσακνάκη, για την απόφαση ανάκλησης τοποθέτησης διευθυντών σχολείων της Λάρισας.

Ερωτηθείσα για όσα αναφέρει ο κ. Τσακνάκης σε επιστολή του στην «Ε», η κ. Αναστασοπούλου τονίζει: «Η διοίκηση ασκείται από τα αρμόδια όργανα και με τις ανάλογες διαδικασίες και φυσικά όχι διά μέσου του Τύπου. Σε καμία περίπτωση δεν απαντά σε αστοιχείωτα και εν πλήρη άγνοια ή σκόπιμα και έντεχνα δοσμένα, ψευδή κατασκευάσματα. Η Πολιτεία διαθέτει θεσμοθετημένα όργανα και λειτουργίες για να επιληφθούν των όποιων θεμάτων προκύπτουν».

Λ.Κ.

 

Η χαμένη

κεντροδεξιά

* ΠΟΛΛΕΣ και… απανωτές είναι οι εξελίξεις γύρω από τα δημοτικά πράγματα στον Τύρναβο.

Είναι χαρακτηριστικά όσα διέρρεαν χθες κύκλοι της δημοτικής αρχής, με αφορμή αυτές τις εξελίξεις και το παρασκήνιο που τις συνοδεύει.

Οι κύκλοι λοιπόν του δημάρχου Τυρνάβου έκαναν λόγο για «αγωνιώδη προσπάθεια επικεφαλής δημοτικής παράταξης στον Τύρναβο» -τον κ. Ροντούλη εννοούν- «να παραμείνει στο προσκήνιο καθώς όμορα στρατόπεδα τον πιέζουν με σκοπό να μείνει έξω από το παιχνίδι.

Από τη μια η ανακοίνωση των 22, του στέλνει το μήνυμα πως δεν αποτελεί ικανή επιλογή των Τυρναβιτών και από την άλλη ο πρώην δήμαρχος Αθ. Νασίκας ο οποίος με καυστικό τρόπο σχολιάζει την τρέχουσα κινητικότητα και φαίνεται να διεκδικεί ρυθμιστικό ρόλο.

Τη χαμένη κεντροδεξιά ταυτότητα αναζητούν στον Τύρναβο με Άδωνι Θεσσαλάρχη», κατέληγαν με νόημα οι ίδιοι κύκλοι…

 

Υποχρεωτικό ή όχι;

* ΑΠΕΦΑΝΘΗ η νομική σύμβουλος των δασκάλων (ΔΟΕ) ότι έτσι όπως έχει διατυπωθεί από τον νομοθέτη η εγκύκλιος περί υποχρεωτικού 30ωρου παραμονής εκπαιδευτικών στα σχολεία, διαπιστώνεται ότι τελικά δεν είναι υποχρεωτικό!

Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της Νομικής Συμβούλου, «εάν ο νομοθέτης επεδίωκε να θεσπίσει με τον τρόπο αυτό υποχρεωτικό ωράριο 30 ωρών εβδομαδιαίως και 6 ωρών ημερησίως, τότε η διατύπωση την οποία θα επέλεγε θα ήταν προφανώς διαφοροποιημένη, αφού θα παρέλειπε τη φράση "όχι πέραν" και θα προέβλεπε ευθέως υποχρεωτική παραμονή έξι ωρών την ημέρα και 30 την εβδομάδα».

Τώρα που η ΔΟΕ στηρίζει την αντίδρασή της και νομικά, θα «κυνηγήσει» τους διευθυντές που υπάκουσαν στην εγκύκλιο του Υπουργείου; Ακούστηκε μάλιστα ότι θα προχωρήσει ακόμη και σε μηνύσεις για «παράβαση καθήκοντος»!

Λ.Κ.

 

Μια φιλόζωη

*ΕΦΥΓΕ όπως ήθελε. Η Αλεξάνδρα Σταματάκη, που για χρόνια διατηρούσε το καταφύγιο αδέσποτων στο Χειμάδι, έφυγε από τη ζωή έχοντας στο πλευρό της τους πιστούς της φίλους. Τα ζώα της που για εκείνη ήταν και ο λόγος ύπαρξής της. Τους τελευταίους μήνες τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε την ανάγκαζαν να πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία.

Όμως η έγνοια για τα ζώα της τη σήκωνε πάντα όρθια και επέστρεφε γρήγορα κοντά τους. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα που δεν άντεξε και ξεκίνησε το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Η κηδεία της έγινε το περασμένο Σάββατο στην Όσσα. Τα 30 περίπου σκυλιά που άφησε πίσω της ορφανά τα ανέλαβε ο Δήμος Τεμπών.

 

Δυσαρέσκεια

* ΠΑΡΑΠΟΝΑ κάνουν οι πολίτες της Αγιάς για το Κέντρο Υγείας. Αναφέρουν ότι δεν εξυπηρετούνται έστω και για το πιο απλό πράγμα, τη συνταγογράφηση των φαρμάκων και έτσι αναγκάζονται να καταφεύγουν στους ιδιώτες γιατρούς.

Ζ.Π.

 

Συνταξιούχοι

* ΟΥΤΕ μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις μέρες ψηφίζουν οι συνταξιούχοι. Απορούν οι νεότεροι. Μα γιατί να χρειάζονται τόσες μέρες για τις αρχαιρεσίες τους άνθρωποι που δεν εργάζονται; Η απάντηση είναι αποστομωτική: Γιατί κάνουμε babysitting στα εγγόνια μας!

Παππούδες και γιαγιάδες σε ρόλο νταντάς.

Ζ.Π.

 

Έχει διαφορά

*«ΑΓΑΠΗΤΕ Ψιθυριστή», ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ διατυπώνει την άποψή του επί χθεσινού σχολιασμού: Σχετικά με τον π. Γερβάσιο Ραυτόπουλο που ψυχή τε και σώματι έχει δοθεί στον αγώνα της στήριξης των κρατουμένων, και τα όσα ανέφερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων. Άλλο να εξαγοράζεις την ποινή κάποιου «Γιάννη Αγιάννη» ή ενός ανθρώπου που παρασύρθηκε, όπως κάνει ο π. Γερβάσιος, κι άλλο να δίνεις συγχωροχάρτι σε σκληρούς και αμετανόητους εγκληματίες, όπως κάνει ο νόμος-έκτρωμα Παρασκευόπουλου. Άλλο να έχεις στόχο να στήσεις στα πόδια τους ανθρώπους τσακισμένους οικονομικά, κοινωνικά και ψυχικά με έργο αληθινής φιλανθρωπίας, κι άλλο να ανοίγεις τις πόρτες απλώς γιατί οι φυλακές μας είναι πλήρεις. Ε, και πώς να το κάνουμε, το να βάζουμε στο ίδιο σακί τον π. Γερβάσιο με τον κ. Παρασκευόπουλο, που με τον νόμο του μας έχει διεθνώς διασύρει, είναι αμαρτία...

Φιλικά

Μάξιμος Χαρακόπουλος

 

ΝΔ και Ιατρικός

*ΤΗ δική του προσέγγιση για τα διοικητικά του Ιατρικού Συλλόγου και τις επικείμενες εκλογές του καταθέτει ο Θανάσης Σαρατζιώτης, ο οποίος πέρυσι είχε προαναγγείλει ότι θα διεκδικήσει την προεδρία. Με αφορμή κυριακάτικο σχόλιο και με ιδιαίτερη έφεση στα θαυμαστικά ο γιατρός ξεκαθαρίζει καταρχάς το καίριο ζήτημα αν είναι Α’ ή Β’ αντιπρόεδρος του ΙΣΛ.

«Σας ευχαριστώ για το δημοσίευμα που δείχνει και τη διάθεσή σας για ενεργητικότητα για πολιτική δράση μιας και ο Τύπος θα πρέπει να έχει εκλογές στο μενού! Θα πρέπει να ρωτήσετε μάλλον τον κ. Γιαννακόπουλο που παραποίησε; Έκανε λάθος στην αντιγραφή; Έκανε λάθος ο διαχειριστής του site του ιατρικού συλλόγου όσο αφορά για το αντιπρόεδρος Β ! Εξελέγη αντιπρόεδρος δημοσίου τομέα και ο αναφερόμενος Α’ ως αντιπρόεδρος ιδιωτικού τομέα! Είχαμε και περίπου 44 ψήφους διαφορά! Όπως και να έχει, έχει διαφορά! Ωστόσο κάποιος αρνείται να διορθώσει το ορθό! Έχετε και τα πρακτικά τύπου που σας απεστάλησαν μετά τη διαδικασία ανάδειξης προεδρείου! Μάλλον έδειξα μεγαλοψυχία τόσα χρόνια στα ...λάθη εκ προθέσεως!» (Έχουν να συζητήσουν στο επόμενο Συμβούλιο…)

***

 *«ΜΗΝ βιάζεστε να μιλήσετε για περίπατο και για ψηφοδέλτιο υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία!» συνεχίζει ο Αθ. Σαρατζιώτης ανοίγοντας σοβαρό θέμα στο γαλάζιο στρατόπεδο. «Υπηρέτησα και υπηρετώ το θεσμό του αντιπροέδρου με γνώμονα την ηθική τη δικαιοσύνη την εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων αμερόληπτα και ακομμάτιστα! Υπερασπίστηκα και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι το συμφέρον του ιατρικού κλάδου με όλες μου τις δυνάμεις και εν ανάγκη αντιμέτωπος με τα σκληρά κατεστημένα!

 Ως τομεάρχης υγείας της Νέας Δημοκρατίας όταν η ώρα το καλέσει θα ενώσω και δε θα διχάσω! Θα παλέψω για το δίκαιο του κλάδου και όχι για προσωπικό όφελος! Ο ιατρικός κόσμος έχει ανάγκη από ισχυρή εκπροσώπηση σε κάθε επίπεδο με στιβαρότητα και σοβαρότητα! Ειδικά ο νέος γιατρός έχει ανάγκη από υποστήριξη και όχι από απαξίωση ηθική και επαγγελματική! Και να είστε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα επενδύσει στην αξιοκρατία, την δικαιοσύνη στην καινοτομία και στις προοδευτικές συνιστώσες!» (Αμέτρητα τα υπονοούμενα, περισσότερα κι από τα θαυμαστικά).

***

*ΚΙ ενώ ο πρόεδρος Ντ. Γιαννακόπουλος κι η παράταξή του έχουν να απαντήσουν, υπάρχει και η κατακλείδα της επιστολής του αντιπροέδρου τους: «Όσο αφορά για το ποιος θα τρέχει να βολευτεί δεν είναι της φιλοσοφίας μου! Τίποτα δεν μου χαρίστηκε, τίποτα δε θα χαρίσω!»

Ζ.

 

Πλάνη

* ΟΣΟΙ νομίζουν πως ο λαός "κοιμάται" καλά θα κάνουν να "ξυπνήσουν". Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο Χρήστος Κέλλας τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής, στέλνοντας καθαρό πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση. Ο Λαρισαίος πολιτικός έδωσε το «παρών» στην πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα στον κόσμο, και δεν δίστασε να πει ότι "η πλάνη της κυβέρνησης πως μπορεί, χωρίς καμία αντίσταση, να νομοθετεί και να εφαρμόζει ό,τι θέλει, μόλις τελείωσε". Ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, πάντως, δεν αποκλείει πολιτικές εξελίξεις...

 

Κρατούμενος

*ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Αλληλεγγύης Κρατουμένων έδωσε μια νέα διάσταση στην είδηση του θανάτου ενός 26χρονου κρατουμένου στις φυλακές της Λάρισας. Ενός ανθρώπου που μεταφέρθηκε από τις φυλακές του Μαλανδρινού Φωκίδας.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στον ιστότοπο της indymedia πρόκειται για «μια ακόμα κρατική δολοφονία» και τονίζεται πως «Οι κρατούμενοι δεν είναι απλά νούμερα σε τετράδια. Είναι άνθρωποι, έχουν πρόσωπο και οικογένεια». Επί του συγκεκριμένου ζητήματος λέει «Ζητούσε επανειλημμένα τις τελευταίες μέρες να τον πάνε σε νοσοκομείο» και συνεχίζει «Είχε δημιουργηθεί απόστημα από ένα χαλασμένο δόντι. Ο ίδιος επανειλημμένα ζητούσε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο διότι η φυλακή του Μαλαδρινου όπου βρισκόταν δεν είχε οδοντίατρο. Καθώς το πρόβλημά του χειροτέρεψε, τον μετάφεραν τις τελευταίες δύο μέρες στις φυλακές της Λάρισας, όπου βρέθηκε νεκρός στον θάλαμό του από τους συγκρατούμενούς του».

Χθες μάλιστα υπήρξε διαμαρτυρία έξω από τις φυλακές Λάρισας από μέλη του Δικτύου «ως αντανακλαστική ένδειξη αντίδρασης για την κρατική δολοφονία του 26χρονου κρατουμένου». Πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα «ενάντια στο σωφρονιστικό σύστημα».

 

Τη "βάψαμε"...

*ΑΝ η διάσημη για τη σκληρότητά της υπηρεσία φοροελέγχου των ΗΠΑ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ελληνική, μπορούμε να αναφωνήσουμε, ποιητική αδεία, και το γνωστό "φονιάδες των… φοροφυγάδων Αμερικάνοι"!

Όταν οι φορο-έλεγχοι πηγαίνουν να γίνουν made in USA, για να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή, κοινώς τη "βάψαμε". Η αμερικανική τεχνική στηρίζεται στη λογική ότι οποιαδήποτε υπέρβαση δαπανών σε σχέση με τα έσοδα ενός φορολογουμένου υποκρύπτει… φοροδιαφυγή. Δεν γλιτώνεις, πρέπει και να αποδείξεις, ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Βέβαια αν είχαμε μπει στον κόπο να βρούμε τους λόγους για τους οποίους η φοροδιαφυγή ενδημεί στην Ελλάδα, παρά τις περί του αντιθέτου διαχρονικές και ιδίως εν καιρώ μνημονίου, πολιτικές διακηρύξεις για την πάταξή της, ίσως πρώτα να χρειαζόταν να μειωθούν φορολογικοί συντελεστές και να αποκατασταθούν αδικίες και μετά να επικαλεστούμε τις διεθνείς πρακτικές και τα "εργαλεία" ελέγχου.

Όταν καλλιεργείται η υπερφορολόγηση, υποκινείται και η φοροαποφυγή. Αμφιβάλλει κανείς; Ας γίνουν πρώτα τα αυτονόητα…

Γ.Ν.

 

2KOLLATOS CIU

* ΣΤΟ πλευρό των ηλικιωμένων, στα ΚΑΠΗ, βρέθηκε για άλλη μια φορά τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος με την ευκαιρία της κοπής πίτας σε Πυργετό, Αιγάνη και Ραψάνη. Εκεί μίλησε μαζί τους για τα προβλήματα και την καθημερινότητά τους και όπως δήλωσε και ο ίδιος «Όλοι μας οφείλουμε σεβασμό και τιμή στους ανθρώπους που μεγάλωσαν τις νέες γενιές, που έδωσαν με γενναιότητα μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, το δικό τους αγώνα για τη ζωή και την πρόοδο και τον κέρδισαν. Ας τους διασφαλίσουμε λοιπόν σαν ένα έμπρακτο μεγάλο ευχαριστώ ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας ζωής, γιατί κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο σεβασμός και η φροντίδα που προσφέρει μία κοινωνία σε όλα τα ηλικιωμένα μέλη της, αποτελούν πραγματικό δείγμα του πολιτισμού της».

Κ.Τσ.

 

3LAUH CIU1 Απλοί κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής. Όπου υπάρχουν διαβάσεις πεζών, οι πεζοί θα πρέπει να επιλέγουν να περνούν από εκεί μόλις ο σηματοδότης για εκείνους ανάψει πράσινο. Δυστυχώς, όμως, όλοι θεωρούν ότι προλαβαίνουν και αδιαφορούν για τα φανάρια. Πολλοί απλά διασχίζουν τον δρόμο ανάμεσα από αυτοκίνητα και μηχανάκια. Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας. Το κακό είναι ότι κάποια λάθη μπορεί να μας στοιχίσουν ακριβά. Οπότε δεν βλάπτει να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί.

Ν.Π.

 

4NTORA NTABELHS CIU *ΣΥΝ τοις άλλοις και ευγενής με τις κυρίες ο Αχ. Νταβέλης, σε άψογο στυλ. Αναβαθμισμένη η σχέση του με το κόμμα.

Ζ.

 

5AGORASTOS CIU

*ΕΚΑΤΟ χρόνια από τον θάνατο του γλύπτη Ροντέν στο Παρίσι, ιδού ο σκεπτόμενος, περιφερειάρχης τώρα, στη Λάρισα.

Ζ.

 

NESTORAS CIU

*ΚΑΠΟΙΟΙ ελπίζουν στη σωτηρία από το ξανθό γένος. Ο κομαντάντε Νέστορ πάλι στηρίζει τις ελπίδες του στον Ξανθό υπουργό.

Ζ.

 

GIANNAKOPOYLOS CIU *ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ένας δημοτικός σύμβουλος, ο Μάκης κι ένας σύμβουλος δημάρχου ο Περικλής για να αντιμετωπιστεί ο περιφερειακός σύμβουλος Τάκης. (ΛΑΕ μαζί του…)

Ζ.

 

8MPARGIVTAS CIU * ΣΤΗΝ εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΛ βρέθηκαν προχθές οι σύντροφοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο τομεάρχης Υγείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτής Λάρισας, Κων. Μπαργιώτας, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Ιωάννης Μακρυγιάννης και ο πρώην διοικητής νοσοκομείων Κώστας Καραμπάτσας. «Διάγνωση» για τις πολιτικές εξελίξεις…

Β.Κ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass