Έκαιγε

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2018 19:45
* Ο Αη Βασίλης μπορεί να άργησε να φτάσει στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, αλλά έφτασε χθες γεμάτος δώρα. Μεγάλη η κινητοποίηση πολιτών, φορέων και συλλόγων να συνδράμουν τον σκοπό του φεστιβάλ ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της πόλης. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, έσπευσε να στηρίξει την προσπάθεια.  Ν.Π. * Ο Αη Βασίλης μπορεί να άργησε να φτάσει στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, αλλά έφτασε χθες γεμάτος δώρα. Μεγάλη η κινητοποίηση πολιτών, φορέων και συλλόγων να συνδράμουν τον σκοπό του φεστιβάλ ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της πόλης. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, έσπευσε να στηρίξει την προσπάθεια. Ν.Π.

*ΚΑΦΕΣ με αντηλιακό χθες για τους Λαρισαίους.

Εκεί προς το μεσημέρι, ο Φαέθων έκοβε βόλτες με το άρμα του περνώντας επικίνδυνα κοντά απ’ τα τραπεζοκαθίσματα. Αρκετοί αναζήτησαν ίσκιο, μέσα στο καταχείμωνο. (Οι πασχαλιές πώς και δεν άνθισαν ακόμα;)

Ζ.

 

Κομμένη

*- ΕΣΕΙΣ την κόψατε τη βασιλόπιτα;

Συγκατένευσε ο Λαρισαίος.

-Ναι την κόψαμε. Πέντε χρόνια τώρα δεν παίρνουμε.

Ζ.

 

Και ο οικείος;

*ΕΠΕΛΕΞΕ τη Βολιώτισσα Ελ. Κολιοπούλου, πρόεδρο του άλλου Συνδέσμου Βιομηχάνων, φαίνεται ότι ο τοπικισμός δεν γνωρίζει ταξικούς φραγμούς, δύο οι Σύνδεσμοι όλα τα χρόνια στη Θεσσαλία. Λοιπόν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτ. Γιαννακόπουλος διάλεξε τον Βολιώτικο Σύνδεσμο για την πρώτη συνάντηση, συνυπέγραψαν και πρωτόκολλο συνεργασίας. Παραξενεύτηκαν κάπως οι Λαρισαίοι βλέποντάς το χθες στην εφημερίδα.

***

*ΤΟ είδαν όμως κι από τον ΣΘΕΒ και πήραν φωτιά. Με βάση το ταμπεραμέντο του πάλι καλά δηλαδή, εγκρατής ο Αχ. Νταβέλης έστειλε γράμμα και γραφή. «O ΣΘEB μπορεί να κατανοήσει την επικοινωνιακή απειρία ή την αδυναμία του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλου, αλλά και ο ίδιος οφείλει να αντιληφθεί ότι οι νεοεκλεγέντες τιμούν πρώτα τους οικείους και μετά τους όμορους…» (Άλλο που ο νέος ήταν πρόεδρος και παλιά, καθόλου χθεσινός.)

***

*ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ελαφρώς ειρωνικά ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ. «Προφανώς η κ. Κολιοπούλου έχει συνεισφέρει τα μάλα στην εκλογή του νέου προέδρου…» Και καταλήγει κατευναστικά, εάν και εφόσον βέβαια: « Αν και η αρχή δεν ήταν καλή, σίγουρα η συνέχεια προβλέπεται λαμπρή, διότι διάθεση υπάρχει, εφόσον δεν υποτιμούνται νοημοσύνη και αξιοπρέπεια…» (Τώρα εξαρτάται από τον τρόπο που θα αποκρούσει ο Σωτ. Γιαννακόπουλος.)

Ζ.

 

Πενιχρά

*- ΕΦΥΓΑΝ τα τρακτέρ από τους δρόμους.

- Γιατί; Πότε είχαν βγει;

Σκληρός ο Λαρισαίος με τους κόκκινους αγροτοσυνδικαλιστές που έμειναν φέτος χωρίς λαό. Οι γαλάζιοι την είχαν ανθιστεί από πέρσι κι έστριψαν εγκαίρως, δεν εκτέθηκαν.

- Κι όμως κάνουν απολογισμό του αγώνα τους;

- Αυτοκριτική θα κάνουν; Ή θα φταίνε οι αγρότες που δεν ακολούθησαν;

Ζ.

 

Με αλγόριθμο

*ΕΠΙΚΕΣ ατάκες καταμέτρησης από τον Α-Πα-πα-πα.

-Μια καλή ιδέα θα ήταν να βάλουν την ΕΛΑΣ να ξαναμετρήσει το χρέος της χώρας.

- Η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι οι 300 του Λεωνίδα ήταν 25. Και πως οι μαθητές του Χριστού ήταν 3.

***

*Ο δε Τ. Ζ. συνεισφέρει κι αυτός.

-Από δω και πέρα θα ζυγίζομαι στο αστυνομικό τμήμα ρε παιδιά.

-Θα πάμε σινεμά στις Πέντε Αποχρώσεις του Γκρι. Νέα βερσιόν γυρισμένη απ’ την αστυνομία.

***

*ΑΛΛΑ κι οι οργανωτές; Μα 1,5 εκατομμύριο; Ποιο Γούντστοκ… Τέσσερις φορές πάνω ο Μίκης απ’ τον Τζίμι Χέντριξ.

***

*ΑΣ γίνει ένα παζάρι, στην Ανατολή είμαστε. Ν’ ανέβει κάμποσο η αστυνομία, να χαμηλώσουν πολύ οι οργανωτές, να βρεθεί μια άκρη. Εκεί στις 400.000 θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Κι η Τζάνις Τζόπλιν.

***

*- ΠΑΝΤΑ υπήρχε μια διαφορά, εξηγούσε ο παλιός δημοσιογράφος. Έλεγε η αστυνομία μαζεύτηκαν 1.000 τρακτέρ, οι αγρότες μιλούσαν για 4.000. Εμείς ξέραμε, προσθέταμε τους δύο αριθμούς, αφαιρούσαμε 10%, διαιρούσαμε μετά δια δύο και ήμασταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Γύρω στα 2.200 ήταν τα τρακτέρ. Κανονικός αλγόριθμος…

- Μόνο που η αστυνομία ποτέ δεν ανακοίνωνε αριθμούς σε συγκεντρώσεις, συμπλήρωνε ο συνάδελφός του. Καταμετρήσεις έκανε πάντοτε, ανακοινώσεις ποτέ. Διαρροές έκανε, ανεπισήμως, όχι ανακοινώσεις αριθμού.

Ζ.

 

Λιγότεροι

*ΟΙ Λαρισαίοι πάντως κουράστηκαν απ’ το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, πολύ λιγότεροι κατέβηκαν και σ’ αυτό της Αθήνας. Είναι και μακρινό το συγκεκριμένο ταξίδι. Ποιος αντέχει απ’ την άγρια νύχτα ως τα μεσάνυχτα στον δρόμο. Με νηστεία και προσευχή οι χριστιανοί ναι, οι σκληραγωγημένοι απόστρατοι επίσης ναι. Αυτές ήταν και οι δύο βασικές ομάδες που κατέβηκαν οργανωμένα στο συλλαλητήριο.

***

*ΓΙΑ Θεσσαλονίκη είχαν φύγει 19 πούλμαν από Λάρισα, θυμούνται οι αναγνώστες λίγο-πολύ τη δημοσιευθείσα κατανομή. Για Αθήνα μόνο 9. Τα 6 των θρησκευτικών οργανώσεων και ενοριών, μαζί και των παλαιοημερολογιτών. Δύο των αποστράτων κι ένας Χάμος, πήγε κι εκείνος χάμω. Τα χρυσαυγίτικα λέει, πάλι διερχόμενα από Λάρισα, είχαν αναχωρήσει από την παραμονή. Μπορεί να είχαν με την ευκαιρία και καμιά συνδιάσκεψη στην πρωτεύουσα, ίσως να έκαναν πρόβα αποβραδίς στο «χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Αντρέα…», πού να ξέρουν τι θα τους έβαζε ο Μίκης να τραγουδήσουν την άλλη μέρα.

Ζ.

 

Δικαστικό

*ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ μεν, ουσιαστική δε… Ο λόγος για τη συνάντηση που είχαν ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, ταξίαρχος Βασίλειος Καραπιπέρης, με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, ο κ. Δασκαλόπουλος, έθεσε ζήτημα μεγαλύτερης, από την υφισταμένη, ασφάλειας των εσωτερικών χώρων του δικαστικού μεγάρου. Ζήτησε μάλιστα από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους ως προς τους εισερχομένους στο Δικαστικό Μέγαρο. Σχετική απόφαση έλαβε ομόφωνα την περασμένη Τετάρτη η επιτροπή διοίκησης του Δικαστικού Μεγάρου.

Κ.Γ.

 

Ληγμένες ζωοτροφές

* ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ δηλώνουν οι φιλόζωοι στον Δήμο Αγιάς από την είδηση ότι πριν από 1 μήνα περίπου μια φιλοζωική εταιρία από τη Γερμανία έστειλε στον Δήμο Αγιάς αρκετούς τόνους (πάνω από 10) σκυλοτροφή σε κονσέρβα. Ο Δήμος Αγιάς επιβαρύνθηκε μόνο τα έξοδα αποστολής (περίπου 3.000 ευρώ), αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι τα τρόφιμα ήταν ληγμένα. Δηλαδή, είχε προ πολλού περάσει η ημερομηνία "Best before" ή ελληνιστί "Ανάλωση κατά προτίμηση πριν". Η ημερομηνία αυτή ήταν περίπου τον Αύγουστο του 2016. Όπως καταγγέλλουν οι φιλόζωοι της περιοχής «το θέμα είναι ότι από τη μία οι Γερμανοί ξεφορτώθηκαν με μηδενικό κόστος ληγμένες τροφές που για να τις πετάξουν θα πλήρωναν χρήματα (σε χωματερή ή τα μεταφορικά τουλάχιστον) ενώ από την άλλη ο δήμος θα μπορούσε μ’ αυτά τα χρήματα να αγοράσει περίπου 6 τόνους τροφής από ελληνικές εταιρίες και χωρίς φυσικά να είναι ληγμένη». Το θέμα έχει δημιουργήσει μια κόντρα ανάμεσα στα μέλη της φιλοζωικής στην Αγιά με τον Δήμο, ο οποίος απαντάει ότι «δεν ήξερε». Τίθεται κι ένα θέμα, αν κατά πόσο είναι υποχρεωμένος αυτός που χαρίζει και στη συνέχεια αυτός που μοιράζει τις "ληγμένες" τροφές να ενημερώνει αυτόν που τις αποδέχεται. Σύμφωνα με πληροφορίες τα σκυλιά που θα φάνε τις ληγμένες ζωοτροφές δεν κινδυνεύουν, καθώς πολλά αδέσποτα τρώνε ό,τι βρίσκουν στον δρόμο. Έτσι το ζήτημα εστιάζεται στη συμπεριφορά των Γερμανών που κατάφεραν να απαλλαγούν από ληγμένες τροφές, βγάζοντας μάλιστα και κέρδος.

Γ.Ρ.

 

Στενοχώρια

*ΑΝ μη τι άλλο ζόρι για τους γαλάζιους Λαρισαίους βουλευτές. Είχε ανοίξει το παιχνίδι με το συλλαλητήριο της Αθήνας, οπότε αυτή τη φορά πήγαν κανονικά. Και Μ. Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας παρόντες για τη Μακεδονία, εναντίον της κυβέρνησης κ.λπ. κ.λπ.

Ζόρι, διότι πήγαν μεν, δεν τους συμπεριέλαβαν δε οι Αθηναίοι στις αναφορές για τους παρόντες νεοδημοκράτες βουλευτές. Δεν θα τους είδαν στην πολυκοσμία…

Ζ.

 

Μόνο αυτοί

*-ΕΙΔΕΣ; Δεν κοιτάνε μονάχα τους εαυτούς τους οι δικαστές… να και υπέρ των στρατιωτικών έβγαλαν απόφαση στο ΣτΕ…

Είχε φουντώσει η συζήτηση, μεταξύ άλλων επικαίρων, στη συντροφιά των Λαρισαίων.

- Θα επανέλθουν οι μισθοί τους στο 2012; Θα πάρουν και αναδρομικά λέει όσα έχασαν. Καταργούνται δηλαδή γι’ αυτούς τα μνημόνια; Σαν να μην υπήρξαν…

- Και δεν χαίρεσαι;

- Πώς, πώς… Στρατιωτικοί και απόστρατοι. Κι όλοι οι υπόλοιποι; Λες να μας βάλουν κάνα επιπλέον χαράτσι για να καλύψουν το δημοσιονομικό κενό; Έτσι δεν το λένε;

Ζ.

 

Φανερά υπέρ

*ΤΙ θα πει αν υποστηρίξει τελικά ο Ρίζος Κομήτσας, αν κολλήσει η παράταξή του με την προσπάθεια Σπύρου Ακριβούλη, που προβάλλεται με πάθος από τον αδερφεεέ Γ. Ακριβούλη. Απλώς συνεπώνυμοι οι δυό τους λέει αλλά με κοινά μορφολογικά στοιχεία και ανάλογα προσόντα και δυνατότητες.

Λοιπόν ο επί σειρά τετραετιών δήμαρχος Κιλελέρ και κόλλησε και υποστηρίζει αναφανδόν. Λέγεται ότι ήδη γυρίζει στα χωριά του Δήμου μιλώντας υπέρ του ακριβού του Ακριβούλη.

Ζ.

 

Σύνθετο

*ΚΑΙ είπε ο Μ. Δ. Αν ξαφνικά πέσει στο τραπέζι το όνομα «Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας» θα έχουν έναν λόγο οι νεοδημοκράτες να δώσουν συσπειρωμένοι και την τελευταία ρανίδα του γαλάζιου αίματός τους για την υπεράσπιση της τιμής του κόμματος.

***

* ΚΙ έριξε ο Θ. Ρ. την απίστευτη ιδέα. Nova(rtis) Macedonia. Σύνθετο και αμετάφραστο.

Ζ.

 

Και εμφύλιος

*Η ανταλλαγή σκληρών επιστολών μετά αναλόγων φιλοφρονήσεων μέσω της εφημερίδας, δεν είναι μόνο μεταξύ του αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ και της περιφερειακής διευθύντριας. Είναι ταυτόχρονα και μεταξύ δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο Γιάννης Τσακνάκης και η Ελένη Αναστασοπούλου τυγχάνουν του κυβερνώντος κόμματος. Δεν πιστεύουν στα μάτια τους στη ΔΑΚΕ.

***

*ΟΙ γαλάζιοι συνδικαλιστές διαπιστώνουν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί η διευθύντρια τοποθέτησε τον Χρήστο Παλάτο, στέλεχος της ΔΗ.ΣΥ. καθηγητών στη θέση του παραιτηθέντος δικού τους αντιπροέδρου του ΠΥΣΔΕ Λάρισας Δημήτρη Γεωργούση. (Τόσο υπεράνω η διευθύντρια; )

Ζ.

 

Γλωσσοπαίγνια

*ΜΑΘΗΤΙΚΑ κεφάκια χθες στη Λάρισα.

-Πώς λέγεται στα αγγλικά το δεν ξέρω;

-Δεν ξέρω.

-Α τους μπαγάσηδες… Όλα από μας τα έχουν πάρει.

***

*-ΞΕΡΕΙ κάποιος; Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ;

***

*- ΤΟ αντίθετο για τη βοσκοπούλα παίζει να είναι το λιβαδοαγόραζε;

***

*- ΕΧΕΤΕ βιβλία για γκαντέμηδες;

- Μόλις μας τελείωσαν.

Ζ.

 

Αναλογικά

*«ΧΡΥΣΑΦΙ η Agrotica» ήταν η εκτίμηση για την επιτυχία της φετινής αγροτικής έκθεσης. «Πενήντα εκατομμύρια ευρώ για τη Θεσσαλονίκη».

Έκθεση που με βάση τη συμφωνία του χρόνου θα έρθει πάλι στη Λάρισα. Άλλο που δεν πήγε φέτος ο Απ. Καλογιάννης στη διοργάνωση της συμπρωτεύουσας.

- Πενήντα εκατομμύρια για τη Θεσσαλονίκη; Και η αστυνομία να μετρήσει τα οφέλη της Λάρισας το 2019, πάλι μεγάλο θα είναι το κέρδος.

Ζ.

 

Αφίσες

Χωρίς αφίσες θα πραγματοποιηθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων εντατικοποιεί τους ελέγχους και προειδοποιεί με πρόστιμα σε όσους παρανομούν.

Ακόμα και αν κάποιοι ρισκάρουν και τοποθετήσουν τότε «θα κατεβούν αμέσως από την υπηρεσία», διαμηνύει ο αντιδήμαρχος Απ. Σουρλαντζής.

Ζ.Π.

 

Απίστευτοι

*ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι θα πάει πολύ μακριά αυτή η υπόθεση με τη Novartis. Μακελειό θα γίνει. Ασχέτως του αποτελέσματος που θα προκύψει τελικά, υπάρχει δεν υπάρχει βάση για να κατηγορηθούν πολιτικοί, αυτή η κατευθείαν αντίδραση ορισμένων προκάλεσε την πλέον αλγεινή εντύπωση. Ότι έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν αδικήματα καθότι έχουν παραγραφεί.

-Μα μιλάμε για μέχρι πρόπερσι.

-Ναι αλλά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών…

-Περί μη ευθύνης, εννοούν.

***

*ΑΛΛΟ να προστατεύονται οι εκάστοτε κυβερνώντες από τυχόν εκδικητικές διώξεις των διαδόχων τους, σε σχέση με έργα και ενέργειές τους κι άλλο να μην λογοδοτούν ούτε κι αν αποδειχθεί ότι δωροδοκήθηκαν. (Εξοργίζεται σου λέει μετά ο κόσμος.)

Ζ.

 

Μέχρι κάτω

*ΘΑ έχουν όμως λέει πολλούς συμμάχους στην κοινωνία όσοι πολιτικοί κατηγορηθούν τελικά για το σκάνδαλο Novartis. Ρωτήθηκε χθες γνωστός Λαρισαίος γιατρός.

-Αυτή η υπόθεση δεν θα κατέβει χαμηλότερα; Μόνο στα υπουργεία;

-Νομίζω θα εμπλακούν νοσοκομεία, διευθυντές κλινικών, γιατροί…

-Και ιδιώτες γιατροί όχι;

-Ε πώς… Σάμπως σε μας δεν έδιναν; Όλοι το ξέρουν. Γράφε αυτά τα φάρμακα γιατρέ, γράφε… (Κράτος εν κράτει λέει η φαρμακοεταιρία. Κι άλλες από κοντά.)

Ζ.

 

Είδον, ήλθον…

*ΚΙ έγραψε χθες ο Λαρισαίος Γ. Σ., με το πολύ βαρύ ονοματεπώνυμο στη ΝΔ. «Καλώς τα τά γατάκια. Που πήγαν για τα ψηφαλάκια. Θεσσαλονίκη είδα, Αθήνα πήγα.» (Κι όλοι κατάλαβαν τι και ποιους εννοούσε ο ποιητής.)

Ζ.

 

Τι να πεις…

*ΜΟΥ λέει ο άλλος.

- Ήθελα να ήξερα πώς γράφεις τόσες βλακείες καθημερινά.

- Το μυστικό είναι να ξυπνάς νωρίς.

Ζ.

 

ΟΓΑ

* ΕΝΑΣ συνταξιούχος του ΙΚΑ ταλαιπωρείται από το γραφειοκρατικό ελληνικό δημόσιο. Για να πληροφορηθεί λοιπόν ο άνθρωπος αν δικαιούται μέρισμα από τη σύνταξη της μακαρίτισσας της γυναίκας του, τον στέλνουν από γραφείο σε γραφείο.

Πήγε λοιπόν στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ, όπου τον παρέπεμψαν ως αναρμόδιοι στην κεντρική διοίκηση του ΟΓΑ στην περιοχή, στα γραφεία απέναντι από το «Ιμπέριαλ». Όπου και εκεί δήλωσαν επίσης αναρμόδιοι και τον έστειλαν στο ΙΚΑ όπου εκεί του είπαν, ότι αρμόδιος για το θέμα του, είναι ο… ΟΓΑ.

Πέρα – δώθε, συνταξιούχο άνθρωπο ταλαιπωρεί το ελληνικό δημόσιο. Οι Υπηρεσίες δεν έχουν ικανό αριθμό προσωπικού γι’ αυτό δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν καλύτερα του πολίτες. Ναι αλλά ο πολίτης τι τους φταίει και τον κάνουν μπαλάκι; Οπουδήποτε αλλού η ίδια η Πολιτεία αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τον πολίτη εδώ το Δημόσιο είναι για να ταλαιπωρεί. Ειδικά τους ηλικιωμένους. Ντροπή…

Β.Κ.

 

Τσίκνα

* ΚΑΛΑ τα σουβλάκια και τα κοψίδια, αλλά σαν τα χάλκινα δεν έχει. Ειδικά, στο τετράγωνο Παπακυριαζή – Δευκαλίωνος – Φρίξου, οι ζωντανές μπάντες θα παίζουν αύριο από νωρίς το μεσημέρι, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, ενώ αργότερα το γλέντι μεταφέρεται στην Ταχυδρομείου. Τι κι αν έχει κρύο; Με τον χορό ζεσταίνεσαι…

Π.Φ.

 

Σκλήρυνση

*ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ για το αυτονόητο. Ναι, στην Ελλάδα του παραλογισμού πρέπει να μοχθήσεις για να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Κι αν τα καταφέρεις να νιώθεις δικαιωμένος. Διαβάζαμε χθες πως η Σκλήρυσνη Κατά Πλάκας αναμένεται να ενταχθεί στη λίστα με τις μη αναστρέψιμες παθήσεις μετά τη συνεδρίαση της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής. Χρειάστηκε η πρωτοβουλία της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου για να συνεδριάσει, με αντικείμενο την επανεξέταση της πρόσφατης εισήγησής της. Με αυτόν τον τρόπο ικανοποίησε το δίκαιο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, μα πάνω απ όλα έπραξε το αυτονόητο… Έστω και στις καθυστερήσεις το κατάλαβε.

Κ.Γ.

 

Κυπελλοοοό

*ΆΝΤΕ να παίξουμε για τα καλά, στη διοργάνωση που μας ταιριάζει. Δύο κυπελλάκια σε τέσσερις τελικούς. Η ΑΕΛ πάντα «φλερτάρει» με το τρόπαιο όταν προχωράει πολύ στον θεσμό. Ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε κατάσταση. Όταν φτάνει η στιγμή και οι φίλαθλοί της το ξέρουν. Το νιώθουν. Το καταλαβαίνουν. Για να δούμε είναι μια από αυτές η φετινή; Σε πρώτη φάση πάντως οι «βυσσινί» οφείλουν, σήμερα να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στα Γιάννενα. Απλά να αποκλείσουν τον ΠΑΣ εκμεταλλευόμενοι το 1-2 του πρώτου ματς. Από κει και πέρα χρειάζεται λίγη τύχη και πολλή, μα πολλή στήριξη…

Κ.Γ.

 

ENTAJEI PRVTOPLASTOS2

*ΕΝΤΑΞΕΙ πρωτόπλαστος, πλην όμως τώρα πλάστηκε άλλος πρόεδρος στο Επιμελητήριο. Αδάμ αλλά προηγείται ο Γιαννακόπουλος.

Ζ.

 

ELA BRE DHMARXE3

*- ΕΛΑ βρε δήμαρχε, από μας φοβάσαι; Καθησυχαστικός ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο νεοδημοκράτης δίπλα του όμως δεν συμφωνεί.

Ζ.

 

META APO ENA 10HMERO4

* ΜΕΤΑ από ένα 10ήμερο περίπου απραξίας και στάθμευσης στον δρόμο, λογικό ήταν κάποια τρακτέρ να τεθούν εκτός λειτουργίας και να χρειαστούν βοήθεια για να επιστρέψουν στα χωριά. Εκεί, στον φυσικό τους χώρο, θα επανέλθουν στην προτέρα καλή κατάσταση και οι μηχανές θα δουλέψουν στο φουλ.

 

PYPERPTHSH TOY PREZERAKOY5

*ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ του Γρηγόρη Πρεζεράκου προχθές πάνω από κατοικημένες περιοχές. Εντός έδρας ο πτέραρχος συνοδεύοντας τον Πρόεδρο ως στρατιωτικός διευθυντής του. Ε, μια ματιά στη Δημαρχία την έριξε και μια συζήτηση θα έγινε. Μπορεί και δύο.

Ζ.

 

OLOI OI SYLLOGOI TOY SYKOYRIOY6

* ΟΛΟΙ οι σύλλογοι της περιοχής Συκουρίου μια μεγάλη παρέα. Για τι άλλο, για το Καρναβάλι Συκουρίου 2018. Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους συλλόγους της περιοχής σε γνωστή ταβέρνα με ζωντανή μουσική, εκεί ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος παρουσία όλων των εμπλεκομένων στη διοργάνωση, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του Καρναβαλιού με ευχές για καλές Αποκριές.

Κ.Τσ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass