Τραγική ιστορία

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2018 19:45
*ΠΟΛΛΑ νεύρα από τον Άδωνι, περισσότερα από ποτέ αυτή την περίοδο και λογικό. Κάνει όμως και διαλείμματα ο αντιπρόεδρος, εκεί στην Επιτροπή της Βουλής για το ΚΕΕΛΠΝΟ, το άλλο υγειονομικό σκάνδαλο. Εν προκειμένω επιδίδεται σε αστεϊσμούς με τον ανακριτή του, τον Καρδιτσιώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππα. Ψηλή γομαρίτσα παίζουν;  Ζ. *ΠΟΛΛΑ νεύρα από τον Άδωνι, περισσότερα από ποτέ αυτή την περίοδο και λογικό. Κάνει όμως και διαλείμματα ο αντιπρόεδρος, εκεί στην Επιτροπή της Βουλής για το ΚΕΕΛΠΝΟ, το άλλο υγειονομικό σκάνδαλο. Εν προκειμένω επιδίδεται σε αστεϊσμούς με τον ανακριτή του, τον Καρδιτσιώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππα. Ψηλή γομαρίτσα παίζουν; Ζ.

*ΑΚΟΥΣ εκεί Ιοκάστη… Έτσι δεν το βάφτισαν το επικείμενο βαρομετρικό χαμηλό;

Αυτή η τραγική ιστορία με τη σύζυγο και μάνα και σύζυγο και ξανά μάνα, με τόσο θανατικό στη μυθολογική Θήβα, προϊδεάζει αν μη τι άλλο για δύσκολες καταστάσεις περί τον Κιθαιρώνα, στον κάμπο της Κωπαΐδας. Όχι και τραγωδία βέβαια αλλά το σκλήρυναν οι μετεωρολόγοι. Και τα επόμενα βαφτίσια, Οιδίποδας ή Αντιγόνη;

Ζ.

 

«Ανακωχή» μόνο για φέτος

*ΤΗ δική του τοποθέτηση κάνει ο Δήμος Τυρνάβου με αίσθηση χιούμορ για το… «Μπουρανικό», που ξέσπασε μεταξύ Τυρνάβου και Λάρισας με αφορμή τη χρήση της «ιερής» για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι και το Μπουρανί», «Μπρε μπρε μπρε». Στο ίδιο κλίμα, με χιούμορ, άλλωστε και η «απάντηση» του Δήμου Λαρισαίων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Η Συντονιστική Επιτροπή Καρναβάλι «Μπουρανί» Τυρνάβου και ο πρόεδρος των Συλλόγων «Μπρε μπρε μπρε το Μπουρανί» των Ενώσεων Απανταχού Τυρναβιτών της Υφηλίου καλεί τους απανταχού καρναβαλιστές και «μπουρανίτες» σε συλλαλητήριο την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 στις 6.30 το απόγευμα για την προάσπιση των τοπικών μας ιδεωδών και της μπουρανίτικης ταυτότητάς μας και την υπεράσπιση του «Μπρε μπρε μπρε» το Μπουρανί και της Χαράτσαινας το μ….».

«Κάτω ο ψευδεπίγραφος πολιτιστικός αλυτρωτισμός».

*Τέλος οι Τυρναβίτες επειδή έχουν το νου τους «προειδοποιούν» τους Λαρισαίους ότι ΜΟΝΟ για φέτος τους συγχωρούν. Από του χρόνου: «Μπρε μπρε μπρε» μόνο στον Τύρναβο.

Επιτέλους έληξε γρήγορα και αυτό το «πρόβλημα» χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση… Νίμιτς.

Κ.Τσ.

 

Συμπίπτει

*Ο νεαρός Λαρισαίος λάμβανε τα μέτρα του, μη φάει κάναν καρναβαλικό αιφνιδιασμό, ο μασκαράς.

-Του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει φέτος τη βδομάδα της Αποκριάς. Σκέφτεσαι λέει να σου εμφανιστεί με νυφικό, να πάθεις έμφραγμα;

Ζ.

 

Κατόπιν εορτής

*ΟΔΗΓΙΕΣ εκ των υστέρων όμως από τον Λαρισαίο Γ. Κ.

- Αμα ψ'τεί, θα στινγώσ’ι ντιπ... Πάει του ζμι, ξενουστμεβ... Να ντ’καντς ντιμι, να σταζ... (Κι όποιος κατάλαβε.)

***

*Η Μ. Μ. είχε απορίες όμως.

- Γιατί δεν υπάρχει και μια μέρα σαν την Τσικνοπέμπτη, με γλυκά όμως;

***

*Η δε Ι. Κ. μεταφέρει μήνυμα από τον κοντούλη τον Φεβρουάριο.

-Τρώω μπριζολάκια και σκέφτομαι τον ψηλέα τον λιγούρη τον Μάρτιο που θα κολλήσει τ’ αντεράκι του απ’ τη Σαρακοστή.

Ζ.

 

Αντιπερισπασμός

Ο Λαρισαίος Β. Μ. τους έβαλε στη θέση τους.

- Μας έχουν τρελάνει με το σκάνδαλο Novartis.

- Θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν ρε συ από το καυτό ζήτημα της Τσικνοπέμπτης, οι αλήτες…

***

*ΔΙΠΛΑ, ο Α. Α. έπαιζε κάτι σαν την Κολοκυθιά.

- Και αν η νέα άδεια Κουφοντίνα δίνεται για να αλλάξει η ατζέντα από τη Novartis που άλλαξε την ατζέντα από το συλλαλητήριο που άλλαξε την ατζέντα από την αξιολόγηση που άλλαξε την ατζέντα από…

Ζ.

 

ΕΠΑΛ

*ΜΑΘΗΜΑΤΑ ενισχυτικής διδασκαλίας στο σχολείο, για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), ξεκινούν φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη χώρα.

Αν και τα πρώτα τμήματα δημιουργούνται σε ΕΠΑΛ της Αθήνας, του Πειραιά και της Εύβοιας, γεγονός που αδικεί τους μαθητές της υπόλοιπης χώρας, παρόλα αυτά, και με την ελπίδα της επέκτασης του νέου θεσμού, αναμένεται να προσφέρουν σημαντική στήριξη στους μαθητές που επιθυμούν να εισαχθούν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Άλλωστε κάποια τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, ετοιμάζονται να τους υποδεχθούν στις διετείς σπουδές, που θα δημιουργηθούν επίσης για πρώτη φορά στο πρόγραμμα σπουδών τους, και στις οποίες θα εισάγονται κατά προτεραιότητα οι μαθητές των ΕΠΑΛ.

Αν συμπεριλάβουμε και την αύξηση του ποσοστού εισαγωγής στα ΑΕΙ –ΤΕΙ, μαθητών των ΕΠΑΛ, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι γίνονται προσπάθειες να ισορροπήσουν τις αδικίες χρόνων, μεταξύ Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, όσον αφορά στις ευκαιρίες σπουδών των μαθητών τους.

Λ.Κ.

 

Αναλόγως

*ΣΤΟ παλιό σπουδαίο μυθιστόρημα «Τι ωραίο πλιάτσικο!», του Τζόναθαν Κόου, ξετυλίγονται σαράντα χρόνια της ιστορίας της βρετανικής αλαζονικής και άπληστης άρχουσας τάξης, θυμίζει ο Γ. Ρ. Συντίθεται η προσωπογραφία της, εξιστορούνται τα εγκλήματά της. Ο συγγραφέας που την ειρωνεύεται και αρνείται να δει σ’ αυτή την παραμικρή γοητεία, είχε κάνει τότε εκδοτικό πάταγο με το βιβλίο του. Στην περίπτωση της ελληνικής άρχουσας τάξης τέτοιο μυθιστόρημα δεν έχει γραφτεί ακόμα. Αν ο Κόου ήξερε τι συμβαίνει, δεν θα έγραφε μυθιστόρημα. Θα το γύριζε στη δημοσιογραφία.

Ζ.

 

Για την Ελληνικότητα

*ΟΤΙ κυκλοφόρησε αφίσα, ενημέρωνε ο Λαρισαίος, νέου Συλλαλητηρίου: Για την Ελληνικότητα της Μίζας. Μέσω αυτής άλλωστε δεν χτίστηκε η Ελλάδα; Και σύνθημα ‘’Τα παίρνουμε Ακομμάτιστα Αχρωμάτιστα Ανερυθρίαστα’’ Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση υπάρχουν και πρόθυμοι χορηγοί, εννοείται.

Ζ.

 

Έχει ρεύμα

*Η Αλεξανδρινή εκεί στο Δέλτα, ένα ολόκληρο παραθεριστικό χωριό. Με τα προβλήματά της αλλά και με τα ωραία της. Κοσμοσυρροή στον χορό του συλλόγου οικιστών, συσπειρώνει ο πρόεδρος Ηλίας Κίτσος κι η δραστήρια διοίκηση. Μαζεύτηκαν κι ένα σωρό επίσημοι, οι οποίοι άκουσαν επαίνους που βοηθούν στην προώθηση λύσεων. Και υποσχέθηκαν κι άλλα.

Δεν προκάλεσε εντύπωση η παρουσία του διευθυντή της ΔΕΗ Γιάννη Σπυρόπουλου αλλά και κοτζάμ περιφερειακού διευθυντή, του Βασίλη Αβαρκιώτη ο οποίος ταξίδεψε απ’ τη Λαμία. Είναι γνωστή η σχέση λατρείας και μίσους της Αλεξανδρινής με τη ΔΕΗ. (Όλα γι’ αυτή γίνονται, όλοι εκείνη περικυκλώνουν.)

Ζ.

 

Σαρωτικά

*ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ο Λαρισαίος γιατί χρειάζεται να παιδεύονται με εκλογές στην Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ταμείων Ν. Λάρισας. Εκεί στο «και Συγχωνευθέντων Ταμείων» πλέον εντόπιζε και τον διπλασιασμό των ψηφοφόρων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

-Τι τις θέλουν τις κάλπες και τα τρεχάματα, μεγάλοι άνθρωποι; Για να εντοπίζουν οι 500 του ΚΚΕ τους 16 συριζαίους; Τόσοι ψήφισαν το φιλοκυβερνητικό ψηφοδέλτιο και στις δύο κάλπες και για το τοπικό και για τα κεντρικά. Λογικά δακτυλοδεικτούμενοι.

***

*ΜΠΟΡΕΙ να συνεχίζουν αγωνιστικά από τα νιάτα τους, ο πρόεδρος της Ένωσης, ο παλιός οικοδόμος Θανάσης Κουματζέλης κι οι υπόλοιποι της διοίκησης, ωστόσο τα πειράγματα δεν θα τα γλίτωναν με ποσοστό κοντά 97% στις κάλπες.

-Βρε σεις; Για προσέξτε λιγάκι… Μη ζηλέψει ο σύντροφος Στάλιν.

Ζ.

 

Πριν και μετά

*ΟΙ Λαρισαίες είχαν τα βάσανά τους.

- Γιατί δεν κάνεις και εσύ μια θυσία για τη σχέση μας;

- Δεν βρίσκω βωμό.

***

*- ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ;

- Ναι.

- Με πολιτικό ή με θρησκευτικό;

- Με βλάκα.

***

*- ΠΩΣ αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια το άκουσμα του ήχου των κλειδιών στην πόρτα του σπιτιού. Πριν το γάμο: Αχ ήρθε… Μετά το γάμο: Ωχ ήρθε.

Ζ.

 

Κάνναβη

*ΑΦΟΥ άνοιξε ο δρόμος για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, κάποιοι θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξει και ο δρόμος για την ελεύθερη ευφορική χρήση της.

Πρώτοι και καλύτεροι, το προτείνουν οι «Οικολόγοι Πράσινοι», που πρωτοστάτησαν για τη νομιμοποίηση καλλιέργειας της κλωστικής κάνναβης και για την απελευθέρωση της φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας.

Αναφέρουν λοιπόν: «Για τη δε ευφορική χρήση της κάνναβης η θέση μας είναι ότι μετά τη δυναμική επανεμφάνισή της για βιομηχανικούς και φαρμακευτικούς σκοπούς, η απαγόρευσή της θα πρέπει να καταργηθεί ως εάν να μην υπήρξε και να ξεκινήσουμε τη νομοθετική ρύθμιση του θέματος από μηδενική βάση.

Προτείνουμε επίσης τη δημιουργία Εθνικού Οργανισμού Κάνναβης, ένα διυπουργικό όργανο από τα εμπλεκόμενα υπουργεία, στο οποίο θα μεταβιβαστούν όλες οι αρμοδιότητες που αφορούν στην παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση της κάνναβης για όλες τις χρήσεις (ιατρική, βιομηχανική, ευφορική)».

Λ.Κ.

 

Παραγωγικότητα

*ΕΙΝΑΙ και δημοτικός παράγοντας ο Δ. Ζ. που θέτει το κουίζ για δημοτικό συνεργείο κιόλας: πόσα άτομα χρειάζεται να δουλεύουν και επί πόσες ώρες για να μεταφέρουν ένα καλώδιο από ένα κοντάρι σ’ ένα άλλο; (Ο ίδιος το έβλεπε στη γειτονιά του και δεν το πίστευε.)

Ζ.

 

Απ’ όπου βρεθούν

*ΟΙ παροικούντες την εκπαιδευτική Ιερουσαλήμ, έχουν διαπιστώσει μια έντονη και διαρκή επιθετικότητα των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ελένης Αναστασοπούλου. Ανεξήγητη παραμένει η στάση που κρατούν η Ερμίνα Μαγαλιού και ο Γιάννης Τσακνάκης απέναντι στην περιφερειακή διευθύντρια, παρότι κι αυτή προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο. Εμφύλιος άγριος.

***

*ΟΙ δύο την κυνηγούν λέει όπου βρεθούν κι απ’ όπου μπορούν. Είτε ως μέλη της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και της κομματικής επιτροπής Παιδείας, είτε ως παράταξη ΣΥΝΕΚ, είτε μέσω της διοίκησης της ΕΛΜΕ ή εκείνης της ΑΔΕΔΥ, απ’ όποιο μετερίζι κι αν βρίσκονται. Κάτι ιδιαίτερο θα πρέπει να έχει παίξει, που ούτε οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ δεν μπορούν ν’ ανακαλύψουν. Αν και τους αρκεί το ότι συμβαίνει, αυτοί κέρδος έχουν. Το ακόμη πιο παράξενο είναι ότι η διευθύντρια δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τους άλλους συριζαίους συνδικαλιστές ανά τη Θεσσαλία. (Σε δασκάλους ή καθηγητές.)

Ζ.

 

Κίνημα αμορτισέρ

*«ΚΥΚΛΟΦΟΡΩΝΤΑΣ με το αυτοκίνητο στους δρόμους της Λάρισας, αντιλαμβάνεσαι τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σχεδόν όλο το οδικό της δίκτυο. Όλο λακκούβες, τομές ανισόπεδες, ρωγμές, φρεάτια υπό και υπέρ του βασικού τάπητα και άλλα. Γκαπ – γκουπ τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου, ευχόμενος να φτάσεις ασφαλής στον προορισμό σου. Αυτό το χάλι δεν υποφέρεται». Είναι ο Αθ. Αγγέλης που γράφει.

***

*ΚΑΙ ο παλιός αντινομάρχης αναλαμβάνει δράση, διαμαρτυρόμενος. «Σκέφθηκα να δημιουργήσω το κίνημα αμορτισέρ, κατά τα πρότυπα του κινήματος δεν πληρώνω. Να διαμαρτυρηθούμε στον Δήμο ή όπου αλλού πρέπει ώστε να γίνουν σωστές και εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις. Και αν χρειαστεί να διεκδικήσουμε απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη ή τα τέλη κυκλοφορίας.» (Θα ‘’τα ζώσει’’ άραγε ξανά στην αυτοδιοίκηση;)

Ζ.

 

Αναλόγως

*ΜΕΤΑ και την Ντιτοριανή πρωτοβουλία με την αργία –αντίδωρο, πήραν αέρα οι Λαρισαίοι καθηγητές.

-Να λέτε που κλείνουν τα σχολεία όταν ψηφίζουμε στις εκλογές της ΕΛΜΕ και μας κατηγορείτε. Τώρα θα στήνουμε κάλπες Σάββατο ή και Κυριακή.

-Ναι; Μπράβο, επιτέλους.

-Και θα μας διευκολύνει η υπηρεσία με άδεια, τα σχολεία θα είναι κλειστά τη Δευτέρα.

***

*ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ μάλλον ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Δικαίως θα διαμαρτυρηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι από μακρινές Ντιτοριανές επαρχίες. Διότι ο Λαρισαίος που θα πεταχτεί σήμερα κάνα μισάωρο στην εκδήλωση, θα πιεί και τζάμπα καφέ, θα πάρει και κουλουράκια απ’ τον μπουφέ, αν και αυτό δεν αναφέρθηκε ως κίνητρο από τον Συντονιστή. Είναι αδικία όμως για κάποιον υπάλληλο που θα ταξιδέψει από τη Λιβαδειά ώστε να εξασφαλίσει την άδεια της Δευτέρας. Δεν θα έπρεπε να δοθεί σ’ αυτούς διήμερη άδεια; Δεν προβλέπει οδοιπορικά ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας; (Κι ο άλλος που θα φτάσει από το δυσπρόσιτο Λιδορίκι, κορνάροντας στις στροφές ντιτ-ντιτ-ντίτορας και διασχίζοντας βουνά και λαγκάδια, δεν πρέπει να λάβει τριήμερη άδεια;)

Ζ.

 

Επί τρία

*ΛΑΧΕΙΟ τουλάχιστον τρίδυμο για Εσπρέσο, Φρέντο κι άλλες εφημερίδες του καφέ αλλά και για εκπομπές πρωινού και μεσημεριανού αντίστοιχου ροφήματος . Αμέτρητα αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα κι ένα σωρό συνωμοσίες. Νέα στοιχεία στη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, νέα δεδομένα στον θάνατο της 44χρονης μητέρας, συν τώρα άγνωστες πτυχές στον θάνατο της 22χρονης σερβιτόρας φοιτήτριας. Ποτέ δεν περίμεναν ότι θα τους κάτσει τέτοιο σκηνικό και υπ’ αυτούς τους όρους ίσα που επιβιώνει το Survivor, αφού έχουν άλλα πιο ενδιαφέροντα να ασχοληθούν.

Ζ.

 

Με επιστράτευση

*ΑΠΑΠΑΠΑ, όπως ακριβώς ξεκινάει το όνομά του, ο Απ. Παπαπαρίσης έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα ξαναείναι υποψήφιος βουλευτής. Αν τον χρειαστεί η πατρίδα όμως; Τι θα πει απόστρατος, ο Κυρ. Μητσοτάκης μπορεί να τον επιστρατεύσει. Στη Λάρισα άλλωστε δεν διαθέτει άλλο στέλεχος αυτού του διαμετρήματος που να έχει εμπλακεί τόσο ενεργά στην υπόθεση των συλλαλητηρίων. Κι αν οι εκλογές επικεντρωθούν στο σκοπιανό…

***

*ΕΚΤΟΣ κι αν κληθεί στα όπλα ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Κώστας Βλάχος. Μόνο που σε ανύποπτο χρόνο ο στρατηγός έχει διαψεύσει ότι ενδιαφέρεται για βουλευτής.

Ζ.

 

Στη σανίδα

*ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ τα έργα στην Ηπείρου, όλα σκαμμένα, φυσιολογικό να υπάρχει αναστάτωση για τους περίοικους. Απέχει πολύ όμως αυτό από το να έχουν αποκλειστεί κάποιοι στα σπίτια τους. Αυτό δεν επιτρέπεται βέβαια, εργολάβος και δημοτική υπηρεσία είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση των ανθρώπων στις κατοικίες τους.

***

*ΚΙ αυτό φαίνεται ότι εν προκειμένω δεν συμβαίνει. Τουλάχιστον για τους ηλικιωμένους. Ο κύριος Ρ. είναι σαφής: «Δεν μπορούμε να βγούμε από την πόρτα των σπιτιών μας». Ο γνωστός Λαρισαίος αναφέρει ότι έχουν απευθυνθεί στη Δημαρχία, υπήρξε και όχληση προς τον εργολάβο, εις μάτην όμως. «Για να περάσουμε πρέπει να βαδίσουμε πάνω σε μια σανίδα τριάντα πόντων η οποία παλαντζάρει κιόλας. Πώς να το τολμήσεις…» (Κι επειδή το έργο θα συνεχιστεί επεκτεινόμενο κιόλας, μάλλον πρέπει να μεριμνήσει ο δήμαρχος.)

Ζ.

 

Αποδοχής

*ΚΑΙ για να κλείσει, για φέτος, η υπόθεση της Τσικνοπέμπτης.

-Στους εννέα από τους δέκα τους αρέσουν τα παϊδάκια. Ο δέκατος, λέει ψέματα.

Ζ.

 

YPENUYMISH GIA ELLHNES KAZANAKI

*ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ για Έλληνες, με γεωγραφικό προσδιορισμό…

Ι.Μ.

 

 

EMAUAN KAI STH LARISA ZARRAS

*ΕΜΑΘΑΝ και στη Λάρισα ότι ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ του Δήμου Τεμπών Λάμπρος Ζάρρας είναι πολύ καλός στο ψήσιμο, αλλά και γενικότερα ότι «βάζει πλάτη» όπου χρειαστεί και την Τσικνοπέμπτη τον έκαναν «μεταγραφή» από τον Δήμο Τεμπών.

Έτσι ανέλαβε το ψήσιμο και το τσίκνισμα σε γνωστό καφέ εκεί στον πεζόδρομο της Δευκαλίωνος, πίσω από το Δικαστικό. Για πληρωμή δεν τίθεται θέμα, ο Λάμπρος πληρώθηκε σε είδος από τα τσικνισμένα…

Κ.Τσ.

 

 

OPOY O K MPARGIVTAS TROMAZEI TON K AGORASTO *ΟΠΟΥ ο Κ. Μπαργιώτας τρομάζει τον Κ. Αγοραστό, λέγοντάς του ότι από το ΠΑΣΟΚ θα του επιτεθούν με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ν. Τσιλιμίγκα στις επόμενες εκλογές.

Ζ.

 

 

O DHMARXOS KI O BOYLEYTSH PAIZOYN *Ο δήμαρχος κι ο βουλευτής παίζουν με τα κινητά τους, ο άλλος βουλευτής έμεινε μπουκάλα;

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass