×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/191453

...παραλειπόμενα στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2018 20:01 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Φεβ 2018 20:44
Ελένη Αναστασοπούλου και Κώστας Μπαργιώτας τυρναβιτάκια από το σχολειό με θετική παρουσία στην παρέλαση της Κυριακής Ελένη Αναστασοπούλου και Κώστας Μπαργιώτας τυρναβιτάκια από το σχολειό με θετική παρουσία στην παρέλαση της Κυριακής

Όλα «δεξιά» στον «κόκκινο» Τύρναβο

*ΟΛΟ χαρά και ικανοποίηση ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης για τη διοργάνωση του φετινού Τυρναβίτικου Καρναβαλιού και του Μπουρανί. Μάλιστα αν είχε… μουστάκια σήμερα θα γελούσαν κι αυτά.

Στη μεγάλη διοργάνωση συμμετείχαν χιλιάδες καρναβαλιστές με εντυπωσιακά άρματα και τον Γιώργο Κιτσούλη επικεφαλής της ομάδας κατασκευής.

Όλα φέτος, στο καρναβάλι, πήγαν «δεξιά» (όπως λέει ο λαός) για τον αριστερό δήμαρχο Παναγιώτη Σαρχώση.

* * *

*ΒΕΒΑΙΑ ίσως να μην γνωρίζετε ότι για να φτάσει αίσια στο τέλος αυτή η μεγάλη διοργάνωση δούλεψαν πολλοί.

Πρώτοι οι συνεργάτες του δημάρχου, αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Κουλιός και Φανή Μπίλιου και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τσιόπας ο οποίος είχε τον γενικό συντονισμό. Οι τρεις τους κυρίως πήραν πάνω το βάρος της διοργάνωσης και τα κατάφεραν περίφημα.

Σημαντική η προσφορά από την ομάδα διοργάνωσης, δημοτικούς συμβούλους και τους εργαζόμενους του Δήμου Τυρνάβου, με πρώτες τη Βασιλική και Ελισάβετ Κράχτη, την Ιωάννα Καλιαρδού, τον Βασίλη Σαμουλαδά και τον Γιάννη Ταουσάνη.

Παρουσίες

*ΠΑΝΤΑ ευγενής και χωρίς δηλώσεις αλλά μόνο με χειροκροτήματα προς τους συμμετέχοντες ο διοικητής 1η Στρατιάς αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του δημάρχου Τυρνάβου και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις. Οι καρναβαλιστές έκαναν και παρέλαση και ένα είδος «ασκήσεων» μπροστά του.

* * *

*ΔΕΝ χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στον αγαπημένο του Τύρναβο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος πέραν του γεγονότος ότι απολαμβάνει τη μεγάλη γιορτή, παράλληλα χαίρεται να βλέπει τα σημαντικά έργα που έκανε η Περιφέρεια στην περιοχή και λειτουργούν εύρυθμα.

* * *

*ΠΑΡΩΝ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος του οποίου η συμβολή σε ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Τυρνάβου και τους κατοίκους είναι σημαντική. Είναι συμπαραστάτης στην πράξη και με αποτελέσματα. Σε συσκέψεις σε υπουργεία στην Αθήνα πάντα βοηθά.

* * *

*ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ουσιαστικά ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, αφού είναι σχεδόν γέννημα θρέμμα του Τυρνάβου. Μεγάλωσε στην πόλη και εκεί ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές του.

* * *

*ΚΑΙ Τυρναβίτης από την περασμένη Κυριακή ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος φαίνεται ότι βαρέθηκε να είναι… «επίσημος» και συμμετείχε στην παρέλαση ως μέλος σε γκρουπ, κάνοντας την έκπληξη. Κύριοι θεατές η οικογένειά του, αλλά και οι... ψηφοφόροι του.

* * *

* ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ το θέμα με την παρουσία του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ότι το μπρε-μπρε-μπρε μόνο τυρναβίτικο είναι και δέχτηκε τα χειροκροτήματα όλων.

* * *

*ΘΕΤΙΚΟΣ γείτονας ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου ο οποίος δίνει πάντα το «παρών» στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι.

* * *

*ΔΕΝ θα μπορούσε να λείπει η διευθύντρια Εκπαίδευσης Περιφέρειας Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου η οποία όταν είναι στον Τύρναβο ουσιαστικά είναι στο σπίτι της.

* * *

*ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ Καρναβάλι χωρίς Οινοποιείο Τυρνάβου δεν γίνεται, με τον πρόεδρο του Οινοποιείου Τυρνάβου Χρήστο Τσιτσιρίγγο να υποδέχεται τους προσκεκλημένους του οικοδεσπότη δημάρχου Τυρνάβου πάντα με προϊόντα τυρναβίτικα και συνεταιριστικά.

 

Και του χρόνου.

*ΤΕΛΟΣ και εκείνοι που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στη μεγάλη τυρναβίτικη γιορτή λόγω άλλων υποχρεώσεων, είναι βέβαιο ότι θα δώσουν δυναμικό «παρών» του χρόνου.

 

 

 

KARNABALI PARALEIPOMENA

 

Και οι πολιτικοί γίνονται μικρά παιδιά στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι, Κώστας Αγοραστός και Γιώργος Κατσιαντώνης βγάζοντας μια selfie για ανάμνηση

 

 

Gallery άρθρου

{gallery}191453{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass