Στο τσακ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2018 19:45
*Η πραγματικά ενδιαφέρουσα εικόνα πάντως, θα ήταν εκείνη με τον Χρ. Κέλλα να συζητά με τον παρακαθήμενο ομοϊδεάτη του Μ. Χαρακόπουλο. Τελικά πιο εύκολα κουβεντιάζουν με τους κομμουνιστάς παρά μεταξύ τους.  Ζ. *Η πραγματικά ενδιαφέρουσα εικόνα πάντως, θα ήταν εκείνη με τον Χρ. Κέλλα να συζητά με τον παρακαθήμενο ομοϊδεάτη του Μ. Χαρακόπουλο. Τελικά πιο εύκολα κουβεντιάζουν με τους κομμουνιστάς παρά μεταξύ τους. Ζ.

*ΘΡΙΛΕΡ εις βάρος της ΑΕΛ αυτός ο ημιτελικός. Ήττα άδικα των αδίκων, κρίμα. Κι ήταν ευκαιρία, θα βρισκόταν στον τελικό με τον ΠΑΟΚ που εκ παραδόσεως τον έχει στο κύπελλο.

Η ομάδα χθες βοηθήθηκε πολύ από τον Β. Μανδηλά και τον στόλο του ΚΤΕΛ. Τρία λεωφορεία στην άμυνα.

Σωτήρας πάντως ο Σωτήρης Αντωνίου, ο τέταρτος προπονητής με τον οποίο αντιμετώπισε φέτος η ΑΕΛ την ΑΕΚ σε ισάριθμα ματς. Σύστημα Κούγια όπως θα καταγραφεί παγκοσμίως.

Κρίμα και που δεν βρέθηκαν στο ένας εναντίον ενός, οι δύο συγκεκριμένοι μεγαλομέτοχοι στον τελικό. Χάθηκαν μεγάλες στιγμές.

Όλη η Λάρισα ζούσε χθες για το ματς. Και πάνω που ετοιμαζόταν να ξεσπάσει, έσπασε ο Λάζαρος το ποδάρι του. Τα έχει η μπάλα αυτά.

***

*ΠΑΡΑ τις γνωστές δυσκολίες και τα μπερδέματα των πονηρών καιρών, αυτή η ομάδα απέδειξε ότι έχει βαριά φανέλα. Ειδικά στο κύπελλο. Με συμμετοχή σε 8 ημιτελικούς ως τώρα η ΑΕΛ, είχε προκριθεί στους 4 εξ αυτών, για να κερδίσει 2 από τους τελικούς. Εμφανής γεωμετρική πρόοδος με λόγο 1/2. Συμπέρασμα; Ο επόμενος θα είναι πάλι ο τυχερός. (Άντε, του χρόνου, μωρέ Όνειρο…)

Ζ.

 

Κι άλλος

*ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ τον Λαρισαίο Απ. Καλογιάννη και ο Τυρναβίτης δήμαρχος Παν. Σαρχώσης στον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο.

-Τι έγινε, σπεύδουν οι συριζαίοι για εξομολόγηση και συγχώρεση; (Ο αριστερός ψάλτης απόρησε).

Ζ.

 

Ανατροπή;

*ΜΕΤΑ και τη νέα επίσκεψη του Αδ. Γεωργιάδη στη Λάρισα και τα όσα δημοσίως αλλά και παρασκηνιακώς διημείφθησαν, μια στενοχώρια ανέβλυσε από το περιβάλλον του δημάρχου Απ. Καλογιάννη. Δεν τους βγαίνει λένε το σχέδιο για τον (ή την) αντίπαλο, η προτίμησή τους για τις ερχόμενες εκλογές κινδυνεύει να ναυαγήσει στα γαλάζια βράχια.

Ζ.

 

ΔΗΜΤΟ Αγιάς

* ΝΑ τελικά που θα προκύψει και δεύτερη υποψηφιότητα για τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγιάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης σήμερα αγρότης της περιοχής θα ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ Αγιάς. Εξέλιξη που μάλλον δεν αιφνιδίασε τον έτερο υποψήφιο κ. Χατζησαλάτα.

Γ.Ρ.

 

Κρίση στους

Οικολόγους

* ΚΡΙΣΗ στο κόμμα των Οικολόγων Πράσινων. Στο πανελλήνιο συνέδριό του, στην Αθήνα, αποχώρησαν ηχηρά, δεκάδες μέλη του.

Το κόμμα ερμηνεύει, ότι τα μέλη αποχώρησαν γιατί διαφωνούν «με τις θέσεις που στηρίζει το κόμμα στη διακυβέρνηση» και εξηγεί: «Είναι αδιαμφισβήτητο πως η συμμετοχή μας στη διακυβέρνηση έθεσε στο κόμμα μας και τον χώρο της πολιτικής οικολογίας πρωτοφανείς προκλήσεις και δύσκολες επιλογές.

Από πολλές απόψεις, η κρίση που αντιμετωπίσαμε ήταν αναμενόμενη αλλά όχι ανυπέρβλητη.

Αλλά εμείς, οι Οικολόγοι Πράσινοι, έχουμε επωμιστεί την ευθύνη να κάνουμε τις πόλεις και την ύπαιθρο, την πατρίδα και τον κόσμο βιώσιμα για μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Και για να αλλάξουμε τον κόσμο, ξέρουμε πως χρειάζεται να αλλάξουμε την πολιτική».

Όσοι έμειναν, δεν πτοούνται και βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο καθώς υποστηρίζουν: «Η αποχώρηση μελών πριν το ετήσιο Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων αποτελεί αρνητικό σημείο αλλά και πρόκληση για μία νέα πορεία. Όλα τα ελληνικά κόμματα γνώρισαν και γνωρίζουν εσωτερικές κρίσεις.

Αποφασίσαμε, από αύριο κιόλας, να εργασθούμε για την πετυχημένη και ενιαία παρουσία του πράσινου, οικολογικού και εναλλακτικού χώρου στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές».

Αναμένουμε να δούμε τους Λαρισαίους υποψηφίους, στις εκλογές.

Λ.Κ.

 

Τον καψάλισε;

*ΩΣ ψευδής καταγγέλλεται η πληροφορία και προφανώς υποβολιμαία, αναληθές άρα και το προκύψαν εξ αυτής χθεσινό σχόλιο, το οποίο ούτως εχόντων των πραγμάτων αδίκησε κατάφωρα τον Λαρισαίο εκπαιδευτικό Γιάννη Καψάλη. Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαβεβαιώνει ότι δεν υπέβαλε ποτέ μήνυση κατά της περιφερειακής προϊσταμένης του Ελένης Αναστασοπούλου. (Όπως και να ’χει, το αλα ΣΥΡΙΖΑ γλέντι στην εκπαίδευση συνεχίζεται. Απίστευτοι.)

***

Ο διευθυντής, εξ ιδιοσυγκρασίας, αποφεύγει λέει τις δικαστικές διαμάχες. Ούτε σε δικηγόρο έχει πάει ποτέ, μήτε μάρτυρας σε δικαστήριο. Πόσο μάλλον μήνυση, ποτέ σε κανέναν. Αν κι εκεί που τον έχουν φτάσει…

Αλλά και στην ΕΔΕ κινήθηκε λέει απολύτως νόμιμα. Επίσης δεν αληθεύει η πληροφορία ότι αρνήθηκε να καταθέσει. Ο άνθρωπος υπέβαλε υπόμνημα με όσα είχε να πει. (Τον έχει μήπως καψαλίσει τον Καψάλη η περιφερειακή;)

Ζ.

 

Εξηγείται

*ΟΠΟΤΕ, παρότι δεν το συνηθίζει, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας, «με αίσθημα ευθύνης και με επίγνωση του θεσμικού ρόλου», έστειλε σημείωμα: «Ποτέ δεν έχω υποβάλει μήνυση στη ζωή μου εναντίον κανενός. Αν ίσως κινήθηκε οποιαδήποτε ποινική δίωξη σε βάρος της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης, αυτή μπορεί να έγινε από μήνυση άλλου ή αυτεπαγγέλτως, όχι πάντως από μένα. Ενδεχόμενες διοικητικές ή άλλες ευθύνες εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των πειθαρχικών ή άλλων πολιτικών οργάνων, όχι πάντως των εφημερίδων. Γι’ αυτό και ποτέ δεν κάνω δημόσιες δηλώσεις για υπηρεσιακά ή δικαστικά θέματα». (Κι οι δημοσιογράφοι όμως θα κάνουν τη δουλειά τους, όπως και να έχει.)

***

*ΚΑΙ συνεχίζει ο Γιάννης Καψάλης για τη διενεργούμενη ΕΔΕ η οποία «βρίσκεται σε εξέλιξη και, κατά τον νόμο, είναι μυστική. Τόσο μυστική μάλιστα, ώστε δεν μου δόθηκε κανένα έγγραφο, ούτε καν η εντολή διενέργειάς της όταν κλήθηκα να καταθέσω. Απορώ λοιπόν πώς γνωρίζουν οι αναφερόμενοι στο σχόλιο "εκπαιδευτικοί", υπαρκτοί ή φανταστικοί, ότι δήθεν εγώ αρνήθηκα να καταθέσω. Δεν χρειάζεται να πω ότι σέβομαι τις διαδικασίες και τους θεσμούς. Μόνο για αυτόν τον λόγο βεβαίως και έπραξα νομίμως όσον αφορά στην ΕΔΕ και την κατάθεση». (Άρα όντως μυστική. Αφού δεν εθεάθη να καταθέτει, άλλο το υπόμνημα.)

***

 *ΚΑΤΟΠΙΝ τούτων δικαιούται να ξεσπάσει: «Η πληροφόρηση μέσω φημών μπορεί συχνά να είναι τουλάχιστον ανακριβής. Για τη διαφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων όσων θίγονται υπάρχουν διαδικασίες, έστω και δυσκίνητες. Για τη δημοσιογραφική δεοντολογία επίσης υπάρχουν κανόνες και διαδικασίες. Για τις φήμες και τις απροσδιόριστες "συζητήσεις μεταξύ εκπαιδευτικών" βεβαίως δεν υπάρχουν κανόνες, μόνο το μέτρο. Και η κοινή λογική. Ο τουλάχιστον ατυχής παραλληλισμός μου με τον συγκεκριμένο πολιτικό αποδεικνύει τόσο την ευκολία διασποράς fake news όσο και τις πηγές τους εν προκειμένω». (Αυτονόητο μάλλον ότι κινούμενος στο όριο, πάντα διατρέχεις τον κίνδυνο να γλιστρήσεις).

Ζ.

 

Ελεγκτής

* ΓΡΑΦΕΙΟ ελεγκτή γιατρού ΚΛΕΙΣΤΟΝ. Η ώρα 5.35 χθες το απόγευμα και ο ελεγκτής γιατρός της βάρδιας, το ωράριο του οποίου τελείωνε στις 6.30, βρισκόταν σε άδεια, όπως ενημέρωνε η χειρόγραφη ανακοίνωση στην πόρτα του γραφείου του.

Περάστε αύριο το πρωί, παρακίνησε τους συναλλασσόμενους ο μοναδικός υπάλληλος του τρίτου ορόφου –εάν φυσικά ήταν υπάλληλος γιατί ούτε λευκή μπλούζα φορούσε- επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολήγητα. Όπως για παράδειγμα για ποιο λόγο δεν υπήρχε αντικαταστάτης γιατρός του αδειούχου για τον έλεγχο των συνταγών και την εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων ασθενών. Κάτι που δεν είναι μόνο λογικό αλλά αυτονόητο.

Και να φανταστεί κανείς ότι ο υπάλληλος με την ιδιαίτερη πρόθεση να δικαιολογήσει την παντελή έλλειψη ελεγκτή γιατρού, δεν ρωτήθηκε γιατί σχεδόν όλες οι πόρτες των γραφείων είχαν και από ένα χαρτί Α4 με τη λέξη «ελεγκτής» αλλά όλες ήταν κλειδωμένες. Δεν μπορεί όλοι οι γιατροί να είναι και ελεγκτές. Ή μήπως είναι και δεν το ξέρουμε;

Δ.Κ.

 

Ατρόμητος

*ΕΙΧΑΝ να πουν τα δικά τους οι παντρεμένοι Λαρισαίοι.

- Μια φορά είχαμε βγει για καφέ με την πεθερά μου και από την γκρίνια της ρε παιδιά, μας κέρασαν τους καφέδες. Αλλά και τοστ και χυμό.

***

*-ΠΩ ρε φίλε, έσπασε ο καθρέφτης; Εφτά χρόνια γρουσουζιά είναι αυτό…

-Μένω ήδη δώδεκα χρόνια με την πεθερά μου. Δε με σκιάζει τίποτα.

Ζ.

 

Δημογραφικό

*«Η Κοινωνιολογία, και δεν ευλογώ τα γένια μου επειδή κι εγώ τη σπούδασα, πιστεύω ότι ως επιστήμη βοηθά στο να κατανοήσουμε καλύτερα τις διεργασίες σε επίπεδο κοινωνίας». Έτσι ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Μ. Χαρακόπουλος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημογραφικού όπου παρουσιάσθηκε το αντίστοιχο Πορτρέτο της σύγχρονης Ελλάδας από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών. Νωρίτερα, ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής ο Λαρισαίος είχε έντονο διαξιφισμό με τον προεδρεύοντα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, απειλώντας μάλιστα με αποχώρηση, όταν εκείνος θέλησε να περιορίσει τον χρόνο παρέμβασης των βουλευτών. «Δεν είμαστε εδώ για να ακούγεται απλά το όνομά μας διά του Καναλιού της Βουλής στην εκλογική μας περιφέρεια» τόνισε.

***

 *Ο Λαρισαίος βουλευτής έκανε συγκεκριμένες παρατηρήσεις στο 300 σελίδων πόρισμα του ΕΚΚΕ και υιοθέτησε την πρόταση «δημιουργίας Γραφείου Δημογραφικής Πολιτικής στη Βουλή». Για να συμπληρώσει καρφώνοντας: «Αρκεί οι παρατηρήσεις του να τυγχάνουν μεγαλύτερης προσοχής από το αντίστοιχο Γραφείο της Βουλής για την Παρακολούθηση του Κρατικού Προϋπολογισμού».

Ζ.

 

Δημογραφικό (ΙΙ)

*ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το δημογραφικό στη Βουλή χωρίς Βερδικούσια, θα ήταν νιβατό δίχως αλάτι. Στην ίδια Επιτροπή μίλησε κι ο Χρ. Κέλλας, ο οποίος μονίμως, σταθερά και επίμονα συνεχίζει να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το σοβαρό πρόβλημα της χώρας.

Και φυσικά χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Βερδικούσιας, με την ιδιαίτερη πληθυσμιακή σύνθεση. «Θα πρέπει να παρέχουμε στους ανθρώπους αυτούς όχι μόνο στήριξη αλλά και παροχή κινήτρων για την παραμονή τους στην ύπαιθρο και για την τόνωση της πληθυσμιακής διασποράς», σημείωσε ο βουλευτής. Μη λησμονώντας να ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική. «Η περικοπή των επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων είναι δικό σας πεπραγμένο και όχι των δανειστών, όπως προσπαθείτε να το παρουσιάσετε», τόνισε ο Λαρισαίος.

Ζ.

 

Καταφθάνει

*ΚΟΤΖΑΜ γραμματέας του κόμματος αριβάρει από την Αθήνα, να συμμετάσχει την Κυριακή στην απολογιστική συνέλευση της ΝΟΔΕ Λάρισας. Να συνδράμει με την παρουσία του, αυτονόητο, στην προσπάθεια επανεκλογής του απερχομένου προέδρου. Φίλοι εκ της νεότητός των Χρ. Καπετάνος και Λευτέρης Αυγενάκης. Και πού φαίνονται οι φίλοι; Στα δύσκολα. Σε πόσες απολογιστικές θα πάει μέχρι τις εσωκομματικές ο γραμματέας της ΝΔ; Άντε σε δύο-τρεις ανά την επικράτεια. Της Λαρίσης μάλλον θεωρήθηκε κρίσιμη. (Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει. Κινδυνεύει δηλαδή ο Καπετάνος;)

***

*ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μητσοτακικός και ο διεκδικών την προεδρία Ηρ. Γερογιώκας, δεν τίθεται ζήτημα, φάνηκε και από τη δήλωση που συνόδευε την υποψηφιότητά του. Επομένως δεν εμπλέκεται ο πρόεδρος. Η παρουσία και η στήριξη Αυγενάκη θεωρείται αυστηρά προσωπική υπόθεση του γραμματέα. Κι αυτά δεν είναι βέβαιο ότι λειτουργούν πάντα θετικά. (Και το μπούμερανγκ εκτοξευόμενο άλλον σκοπό έχει.)

Ζ.

 

Νεκροταφείο

* ΣΟΚ, έπαθαν πολίτες της Αγιάς, που πήγαν να περιποιηθούν τάφους των δικών τους, στο παλιό κοιμητήριο Αγιάς.

Αντίκρισαν ένα μακάβριο και συνάμα λυπηρό θέαμα.

Όπως αναφέρουν: «Έσπασε μαρμάρινο οστεοφυλάκιο, που βρίσκεται πάνω σε τάφο και τα οστά είναι σκορπισμένα….

Ο τάφος δε, είναι κατεστραμμένος και δίνει την εικόνα ενός σωρού μπαζών!».

Η συναισθηματική φόρτιση, που προκαλεί ένας χώρος νεκροταφείου, σε αυτή την περίπτωση, ενισχύεται και με τη θέα των νεκρών, προκαλώντας παράλληλα και τρόμο.

Η εικόνα αυτή, σίγουρα δεν τιμά τους ζωντανούς και αποτελεί ασέβεια στους νεκρούς. Ας το δουν οι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου.

Λ.Κ.

 

Νέα ήθη

*ΚΕΦΑΤΟΙ, με όρεξη για αστειάκια οι νεαροί Λαρισαίοι.

- Καλησπέρα, θα' θελα να επιστρέψω αυτά τα υπόθετα…

- Τι λέτε κύριε, δεν γίνονται αλλαγές στα υπόθετα.

- Κι εγώ τι να τα κάνω;

- Βάλτα εκεί που ξέρεις.

***

*- Θ’ ΑΡΧΙΣΟΥΝ λέει να χρεώνουν και τα πλαστικά ποτηράκια, μετά τις σακούλες. Θα θες να πάρεις καφέ για τον δρόμο και θα σε ρωτούν, ‘’ποτήρι θέλετε;’’ Θ’ ανοίγεις το στόμα και θα λες ’ρίξτο εδώ αδερφέ…’’

***

*- ΓΙΑΤΙ βρε είναι το μάτι σου πρησμένο;

- Χτύπησα καινούρια φιλενάδα.

- Ε και;

- Με χτύπησε κι αυτή.

Ζ.

 

Εμπλοκή

*ΛΕΝΕ ότι ο Απ. Καλογιάννης το έχει στο τσεπάκι του το ΠΑΣΟΚ για τις επόμενες δημοτικές. Και επειδή είχε υπάρξει η Συμπαράταξη στις προηγούμενες και διότι μεθοδεύεται γενίκευσή της στις ερχόμενες.

Υπάρχει όμως και η αντίθετη προσέγγιση, ότι δύσκολα θα υποστηρίξουν τον νυν δήμαρχο.

-Υπάρχει καταρχάς το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο Αχ. Νταβέλης. Ο οποίος και στην κάλπη είχε πάει να ψηφίσει όταν βγήκε η Φώφη αλλά και το ιδρυτικό συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. παρακολούθησε. Λογικά θα έχει κάνει και τις απαραίτητες παρασκηνιακές επαφές με το τοπικό ΠΑΣΟΚ…

***

*ΑΛΛΟΣ όμως είναι ο πιο σημαντικός λόγος που θα πρέπει να κρατά τον Απ. Καλογιάννη ανήσυχο. Το συζητούσαν σε πασοκική ομήγυρη, άνθρωποι που παίζουν ρόλο στη λήψη αποφάσεων στον χώρο τους.

- Νομίζουν ότι το έχουμε καταπιεί; Όταν προσφάτως από την ηγεσία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ μας χαρακτήρισαν δημοσίως μαφιόζους. Μετά βέβαια έκαναν τον κινέζο αλλά πιστεύουν ότι εμείς το κάναμε γαργάρα;

- Πείτε τους χαιρετίσματα ότι άμα δεν το πάρουν πίσω ρητά και κατηγορηματικά, δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία μαζί τους σε κανένα επίπεδο. (Λογικά δεν θα θέλουν κι αυτοί δηλαδή… Τι, με μαφιόζους θα συνεργαστούν;)

Ζ.

 

Με έξι κι έναν

*ΜΠΟΡΕΙ να μην κέρδισε την προεδρία στις πρόσφατες εκλογές του συλλόγου εφέδρων αξιωματικών, ωστόσο ο Μιχ. Φωκάς συνεχίζει να αγωνίζεται με πάθος. Να, την περασμένη εβδομάδα οργάνωσε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης στους δύο κρατούμενους από τους Τούρκους αξιωματικούς. Μια στρατιωτική πορεία 10 χιλιομέτρων έξω από τη Ροδιά, σε χωματόδρομο και μονοπάτι, όπου αποδείχθηκε το αξιόμαχο των εφέδρων. Βέβαια το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο λαμπρό, μόλις έξι ακόμη ήταν όσοι τον ακολούθησαν. Α, κι ένας ακόμη, βοηθητικός, για τις απαιτούμενες φωτογραφίες της δημοσιότητας. (Όμως κι ο Φιντέλ Κάστρο με 16 επιζώντες μόνο κατέλαβε τη Σιέρρα Μαέστρα το ’56. Σε τρία χρόνια είχε μπει θριαμβευτής στην Αβάνα.)

Ζ.

 

Κάθε 1η...…

*ΚΑΘΟΤΑΝ χθες ο Λαρισαίος και μετρούσε, τσακίζοντας στην παλάμη τα δάχτυλα του χεριού του.

1η Γενάρη: κόβουμε πίτα με λεφτά.

1η Μάρτη: βάζουμε κλωστές στο χέρι.

1η Απρίλη: λέμε ψέματα.

1η Μάη: μαζεύουμε λουλούδια.

Συμπέρασμα; Θα μας σιχαθούν οι πρωτομηνιές…

Ζ.

 

ORGVSE TH LARISA O ANTIDHMA* «ΟΡΓΩΣΕ» όλη τη Λάρισα ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Απόστολος Σουρλατζής, την ημέρα τοποθέτησης των κάδων για ρούχα και υποδήματα, σε διάφορα σημεία της πόλης, ελέγχοντας το νέο περιβαλλοντικό εγχείρημα.

Με χαρούμενη διάθεση και περηφάνια, που είναι ο πρώτος δήμος στη χώρα ο οποίος τοποθέτησε τέτοιους κάδους ανακύκλωσης και σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας – δεξιά ο προϊστάμενος Εναλλακτικής Διαχείρισης Απορριμμάτων Βασίλης Καραγιάννης- έδινε οδηγίες, συντονίζοντας τη διαδικασία.

Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό το κομμάτι ανακύκλωσης στην πόλη, και είναι ικανός ακόμη και να πάει πόρτα-πόρτα, για να μοιράσει σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες!

Λ.Κ.

 

EXEI MIA ADYNAMIA STIS SYRI*ΕΧΕΙ μια αδυναμία στις συριζαίες ο Κ. Αγοραστός. Να όπως με την Καρδιτσιώτισσα βουλευτίνα ή με τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ. Όχι ότι δεν διατηρεί δηλαδή καλές σχέσεις και με τους συριζαίους…

Ζ.

 

DYO BOLIVTES *ΔΥΟ Βολιώτες στην πρώτη σειρά του αυτοδιοικητικού συνεδρίου, στη δεξιά της άκρη. Δίπλα-δίπλα, Μπέος-Ντίτορας.

Ζ.

 

ME TRIKABALO*ΜΕ τρικάβαλο έφτασαν χθες στον Μύλο οι πρωταγωνιστές της παράστασης του Τιριτόμπα, που έχει πρεμιέρα αύριο. Ναι ο Πασχάλης, με τη Φωτεινή κι ανάμεσα τον θεατρώνη τους. Χωρίς κράνος κι αυτός.

Ζ.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass