Νέα κατάσταση

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2018 19:49
*ΑΕΙΘΑΛΗΣ ο Περικλής Αγορογιάννης, o παλιός πολιτευτής, στους Γόννους, με την γκλίτσα αν χρειαστεί για να επιβάλει την τάξη. Με τον πρώην δήμαρχο Τάσο Τόλιο στην ομήγυρη. Αλλά και τον αρχηγό της γαλάζιας αντιπολίτευσης στον Δήμο, Γιώργο Μανώλη, την ελπίδα τους για το μέλλον.  Κ.Τσ.   *ΑΕΙΘΑΛΗΣ ο Περικλής Αγορογιάννης, o παλιός πολιτευτής, στους Γόννους, με την γκλίτσα αν χρειαστεί για να επιβάλει την τάξη. Με τον πρώην δήμαρχο Τάσο Τόλιο στην ομήγυρη. Αλλά και τον αρχηγό της γαλάζιας αντιπολίτευσης στον Δήμο, Γιώργο Μανώλη, την ελπίδα τους για το μέλλον. Κ.Τσ.

*- ΒΡΟΧΕΣ από το απόγευμα της Κυριακής στη Βόρεια Μακεδονία, έλεγε ο Αρναούτογλου.

Κι άντε να καταλάβεις αν μιλούσε για εντός ή εκτός συνόρων.

***

*ΑΡΧΙΣΑΝ τα μπερδέματα στη Λάρισα.

-Δηλαδή ρε παιδιά τώρα τον ΠΑΟΚ θα τον λέμε Δικέφαλο του Νότιου Βορρά;

Ζ.

Απασχολημένος

*ΒΙΑΖΟΤΑΝ χθες ο Λαρισαίος.

- Έλα κλείσε, θα σε πάρω εγώ μετά.

- Πότε μετά;

- Μετά το Μουντιάλ.

Ζ.

Αντίπαλοι;

*Ο «ναι σε όλα» κατηγορεί τον «ναι σε όλα», γιατί λέει «ναι σε όλα», ενώ αυτός λέει «ναι σε όλα», μόνο όταν «υπάρχει λόγος σοβαρός», να λέει «ναι σε όλα».

Κατόπιν τούτου, ο Χ. Π. αναρωτιέται: Ο «ναι σε όλα» χρησιμοποιεί αυτήν την ονομασία «erga omnes» ή μήπως αλλού τον λένε αλλιώς;

Ζ.

Στην όχθη

*ΜΟΝΟ μη βρέξει απόψε στην περιοχή Συκουρίου. Και κάνει καμιά μπάρα στο Μπάρα πάρτι. Έχουν μπάρα εκεί, από χρόνια. Στην όχθη της Σαββατόβραδο με τη Νατάσα Μποφίλιου.

Ζ.

Ουδέν σχόλιον

*ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι αναταράξεις στο εκπαιδευτικό περιβάλλον σε μια περίοδο κρίσιμη για τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η δικαστική απόφαση για τους 6 διευθυντές πυροδότησε νέες αντιδράσεις και κάποιοι εκπαιδευτικοί μέσω του Τύπου έστρεψαν ευθέως τα βέλη τους προς την περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου. Η ίδια δεν θέλει να τοποθετηθεί για το θέμα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που στο επίκεντρο, όπως λέει, βρίσκονται οι μαθητές.

Όσον αφορά στις επιστολές και τα άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας η ίδια σχολιάζει: «Αρνούμαι να απαντήσω στα ψέματα και τις κακοήθειες του κάθε αναρμόδιου. Δεν σχολιάζω δικαστικές και διοικητικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Ν.Π.

Κλιμάκωση

*ΤΟΥ απευθύνθηκαν λέει κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, του κατά κάποιον τρόπο δημοσιογράφου Στ. Χίου, που γνωστός έγινε από τον Γ. Μητσικώστα δηλαδή, για το πρωτοσέλιδο της ας πούμε εφημερίδας του. Γιατί όχι παραληρηματικού;

***

*ΚΙ εκεί που αναρωτιόταν ο Λαρισαίος αν αποτελεί περίπτωση που χρήζει νομικής ή ιατρικής βοήθειας, προέκυψαν τα συμβάντα έξω και κυρίως μέσα στη Βουλή. «Να καεί, να καεί…» απ’ έξω, ήρθε στο κέφι και την έκανε μπαρμπανότα, που λεν και στο χωριό, ο Μπαρμπαρούσης ή μήπως Βαρβαρούσης καλύτερα, βαρ και βαρ…

Ζ.

Γεωγραφικά

*ΜΟΝΟΙ μας τα χτίζουμε τα σύνορά μας, εδώ και πολλά χρόνια. Κι ο Λαρισαίος διαπίστωσε τώρα ότι κάπως έτσι καταλήξαμε να συνορεύουμε με τη Βόρειο Ήπειρο, την Ανατολική Θράκη και τη Βόρεια Μακεδονία.

Ζ.

Τι θα κάνει;

*ΤΕΛΙΚΑ η Φώφη Γεννηματά, αξιοποιώντας την προεδρική προνομία της, είπε ‘’όχι’’ στη Συμφωνία. Την ώρα που Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ μα και λοιποί στο ΚΙΝΑΛ, ΓΑΠ-Καμίνης-Ανδρουλάκης, επέμειναν στο από παλιά ‘’ναι’’ της παράταξης. Αμηχανία στους ‘’κινηματίες’’ και της Λάρισας, καθώς μονάχα κάποιοι απόστρατοι εμφανίζονται ως μακεδονομάχοι και μάλιστα όχι και τόσο φανατικοί.

***

*ΚΑΙ το ερώτημα είναι πώς θα τοποθετηθεί ο Λαρισαίος βουλευτής Κ. Μπαργιώτας. Να πάει κόντρα στην πρόεδρο αποκλείεται. Αλλά ούτε από τα πιστεύω του μπορεί να αποστεί.

Ζ.

Για το ‘’0,8%’’

*ΣΚΛΗΡΗ αντιπολίτευση από τον Χρ. Κέλλα προχθές στη Βουλή, όπου μίλησε επί του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα. «Τους τα έχωσε» ο Λαρισαίος των κυβερνητικών για πολλά και διάφορα, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στην εξτρά φορολογία του ‘’0,8%’’ στους φαρμακοποιούς. Πλήθος τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε κατόπιν από τον φαρμακευτικό κόσμο για τη ‘’συνταγή’’ που είχε γράψει για χάρη τους στη Βουλή.

Ζ.

Μετανάστες

*- Και προσοχή με τους Κινέζους, μην και πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς, δεν θα χωράμε ούτε όρθιοι μετά. (Άνοιξε ξανά η συζήτηση και στη Λάρισα, μετά τη γερμανική εμπλοκή.)

***

*- ΤΑ χαρτιά σου.

- Έλληνας είμαι…

- Ναι; Πες σπανακοτυρόπιτα;

- Τερόπιτα με κορτάρι.

***

*-ΤΙ κάνεις;

- Ζυμώνω.

- Κι εγκώ ζει μόνο. Τέλει παρέα;

Ζ.

Τον φακέλωσαν

*ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000 ευρώ ανά συνεδρίαση και μισθό 3.111 ευρώ λαμβάνουν τα μέλη του Υπερταμείου, όπως αποκάλυψε, μιλώντας στη Βουλή, ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς, δίνοντας στη δημοσιότητα και το σχετικό πίνακα. Το ενδιαφέρον είναι, πως στη διοίκηση μετέχει και ο κ. Γιώργος Σταμπουλής, μέλος, εκτός όλων των άλλων, και του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του βουλευτή ο κ. Σταμπουλής έλαβε 17.000 ευρώ για 17 συνεδριάσεις, δηλαδή 1.000 ευρώ η συνεδρίαση. Τα σχετικά παραστατικά βρίσκονται ήδη στα χέρια του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού και η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (αν θυμηθεί κανείς και την κόντρα των δύο στο προηγούμενο) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γ. Ρ.

Είχε έμπνευση

*-ΤΙ το ‘θελε κι αυτός…

Στην παρέα των Λαρισαίων σχολιαζόταν η δημόσια διαμάχη του Παν. Νάνου με τον Λαρισαίο καθηγητή, που χάλασε τον απολογισμό του διοικητή.

-Mα να πάει κι αυτός να ξυστεί στην γκλίτσα του Μαλίζου;

***

*ΚΙ ο άλλος, τι θυμήθηκες.

-Βρε σεις, κάτω από το κτίριο Κατσίγρα υπήρχε λέει στην αρχαιότητα ναός του κερδώου Απόλλωνα, όχι του Ερμή, του Απόλλωνα. Έτσι εξηγούνται όλα…

-Δηλαδή;

-Να, έτσι θα προέκυψε η έμπνευση του κερδοφόρου Νάνου, ο οποίος είναι και ποιητής, αρχαιοπρεπής ως γνωστόν, περί Τιθωνού δεν ήταν η συλλογή του που είχε παρουσιάσει πέρυσι;

Ζ.

Να μην

δεν κατέβει;

*«ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ συμφωνώ με τη ΝΔ…» ξεκινά τη βαρυσήμαντη συνέντευξή της, που φιλοξενήθηκε χθες στην εφημερίδα, η Ελένη Αξιόγλου. Και την κλείνει δηλώνοντας ότι ακούει «τις διακηρύξεις και δεσμεύσεις του προέδρου, όλες τις δηλώσεις του». Κι όσοι δεν το ήξεραν στη Λάρισα αντελήφθησαν πως όταν μιλάει η κεντροεπίτροπος, η ανώτερη στην κομματική ιεραρχία τοπικά, είναι τότε σαν να μιλάει ο Μητσοτάκης. Ο οποίος άλλωστε και την είχε ανελκύσει στο κομματικό ρετιρέ καθώς την εμπιστεύεται απολύτως. (Κι από το πρωί χθες οι Λαρισαίοι νεοδημοκράτες έπαψαν να πορεύονται στα κουτουρού.)

***

*Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε και για τα προσωπικά πολιτικά της σχέδια. «Θα το κρίνει η κοινωνία της Λάρισας» είπε. Αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά. Ώστε να δημιουργείται ρεύμα; Δεν απέκλεισε, απέφυγε να μην πει ότι δεν θα κατέβει ξανά στις βουλευτικές. (Οι τρεις ή μήπως πέντε αρνήσεις, στην ακριβώς προηγούμενη πρόταση, δημιουργούν άραγε κατάφαση;)

Ζ.

Βαλτωμένο αφήγημα

*«ΜΕ έκπληξη ακούσαμε την τελευταία ακροβατική υπεκφυγή των ΑΝ.ΕΛ. δια στόματος του υφυπουργού κ. Κόκκαλη». Ένας Λαρισαίος ανέλαβε να του απαντήσει για λογαριασμό της ΝΔ. Ο Ηρ. Γερογιώκας, που χαρακτηρίζει «βαλτωμένο το αφήγημα των ΑΝΕΛ» περί έννομου αποτελέσματος, έστειλε γράμμα και γραφή. «Θα περιμένουν, λέει, να δουν τα έννομα αποτελέσματα της συμφωνίας και μετά θα αποφανθούν. Έννομα αποτελέσματα βέβαια έχουμε όταν κυρωθεί η σύμβαση και από τις δύο πλευρές».

***

*ΚΑΙ συνεχίζει ο γαλάζιος Ηρακλής: «Το κείμενο το οποίο προτίθεται να υπογράψει ο κ. Τσίπρας στις Πρέσπες συνιστά διεθνή διακρατική συμφωνία, κάτι που κατά τεκμήριο δεσμεύει το κράτος. Δεν γνωρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ. ότι αν περιμένουν την κύρωση τις σύμβασης από κοινοβούλια, δημοψηφίσματα κτλ θα παρέλθουν κάποιοι μήνες και το κλίμα που θα έχει διαμορφωθεί διεθνώς θα είναι αρνητικό προς οποιαδήποτε παρέμβαση από ελληνικής πλευράς; To γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά επιλέγουν να κρατηθούν σφιχτά στις καρέκλες τους, να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, βλάπτοντας ταυτόχρονα τη ΝΔ. Καμία υπευθυνότητα απέναντι στα ιστορικές στιγμές. Ντροπή». (Δύσκολα θα καταδεχτεί να του απαντήσει ο Λαρισαίος υφυπουργός.)

Ζ.

Πλεονασμός

*ΜΕ αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα, έδωσε και πήρε ξανά η έκφραση περί εθελοντών αιμοδοτών. Όταν ουδείς οδηγείται να δώσει αίμα δεμένος πισθάγκωνα. Πλεονασμός το εθελοντής, όμως έτσι έχει καθιερωθεί.

Ζ.

Άντε σήκω…

*ΠΑΛΙ προσπαθούσαν να τα ξεμπλέξουν οι νεαροί Λαρισαίοι οικογενειάρχες.

- Στα παιχνίδια των παιδιών στη θάλασσα φαίνεται η αλήθεια ρε σεις. Τα αγοράκια χρησιμοποιούν τσουγκράνα. Τα κοριτσάκια φτυάρι.

***

*- ΑΝΤΕ σήκω να σιδερώσεις τα ρούχα, μου λέει η γυναίκα μου.

Σαν άντρας που είμαι της έβαλα τις φωνές.

- Άντε μωρή, πήγαινε και φέρε μου το σίδερο αμέσως.

Σα να μαζεύτηκε, την είδα.

***

*- ΚΑΙ για πες βρε Γιώργο, άμα κοιμηθώ με τη γυναίκα σου τι θα είμαστε; Θα είμαστε κουμπάροι, μπατζανάκηδες, τι θα είμαστε;

- Μάλλον πάτσι θα είμαστε.

Ζ.

Τον τίμησαν

*ΗΤΑΝ το 2014 όταν στις δημοτικές εκλογές δεν εκλέχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου κανένας Δαμασιώτης με αποτέλεσμα να θεωρούν κάποιοι ότι το χωριό δεν έχει εκπροσώπηση στον Δήμο Τυρνάβου. Τότε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος θα είναι εκπρόσωπος και του Δαμασίου, λόγω σχέσης καταγωγής. Έτσι ανέλαβε πρόεδρος στο «Δελήχειο» Ίδρυμα και από τότε μέχρι τώρα κράτησε την υπόσχεσή του με πολλά έργα στο χωριό και με αποκορύφωμα την Αποχέτευση και Βιολογικό Καθαρισμό. Δίκαια οι Δαμασιώτες τον τίμησαν με την παρουσία τους την περασμένη Τετάρτη στο «Δελήχειο».

Κ.Τσ.

 

Εν τη χαριέσση

Αιδηψώ

*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ εξ Αιδηψού, κλασικά όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ένας ιδιότυπος τουριστικός οδηγός συνάμα, από τον εκ Νικαίας αειθαλή δάσκαλο. Στην προσφιλή του γλώσσα, την εκ της νεότητός του ανασυρόμενη.

Αγαπητέ μοι Σωτήριε

Του θέρους επελθόντος, απέδρασα εκ Λαρίσης. Ήδη από τινών ημερών, διαβιώ εν τη χαριέσση Αιδηψώ. Απόλυτος ηρεμία. Θερμά θαλάσσια λουτρά. Και ελικοειδείς ατραποί, οι και το γραφικόν όρος Τελέθριον κοσμούντες. Παραδείσια ευώδη, ευειδή και ποικιλόχρωμα άνθη πλημμυρούσι την φύσιν και προκαλούσιν ευωχίαν εις τον πρωινόν περιπατητήν. Η Αιδηψός πέραν του θείου δώρου, τουτέστιν των ιαματικών υδάτων, εν οις πάσχοντες απαλύνουσι τους πόνους των, είναι θαυμασία. Από της ροδοδακτύλου ηούς, έως και της χρυσοποικίλτου δύσεως, είναι τόπος αφθάστου κάλλους. Τι να πρωτοθαυμάσει τις; Της αηδόνος το άσμα; Του πιτύος τον ψίθυρον; Τον μουρμουρισμόν των ρυάκων; Ή τον απαλόν της θαλάσσης φλοίσβον;

***

*Ω, του μεγαλείου αυτής της θαλάσσης, ην δικαίως ο Ρωμαίος Σύλλας ετίμησεν και εξύμνησεν, γαρ εκ τούτης ιαθείς από νόσου βαρυτάτης. Καθώς τις κολυμβά, εν τοις σπανίοις τούτοις ύδασι, αισθάνεται τον μυρμηγγισμόν θερμών φυσαλίδων αναδυομένων εκ βάθους 3.000 μέτρων και θερμοκρασίαν 90 βαθμών. Την θαυμασίαν ταύτην πολίχνην, δεν απολαμβάνουσιν μόνον οι γεγηρακότες και κεκμηκότες, οι νοσούντες και απόμαχοι της ζωής, οι μετά βίας σύροντες τους πόδας των και δη τη βοηθεία βακτηρίας. Ου μην ούτοι, αλλά και πλήθη νέων οίτινες χαίρονται τα θαλάσσια σπορ και την νυκτερινήν ζωήν. Εις το υπέροχον, αλλά και απλησίαστον ‘’ΣΠΑ ΣΥΛΛΑΣ’’ καταφθάνουσι ενίοτε καραντάναι της πολιτικής ζωής, οίτινες ροκανίζουσι τας απολαβάς άστινας , εν αμαρτίαις απέκτησαν, αλλ’ ου μην ούτοι μόνον. Καταπλέουσιν εκεί και σύγχρονα σαΐνια «εξηυγενισμένης ράτσας» τα αμειβόμενα αγρίως, ότε μεν ως ευτελή διακοσμήματα, ότε δε ως συνεργούντες εις σκοτεινάς και αμαρτωλάς συμπράξεις. Πάντες δ’ ούτοι εισίν εγνωσμένοι τοις γηγενείς. «Ουαί Ρωμιοί γεννήματα κουτοφαυλοκρατίας και σάπιας κοινωνίας» (Σουρής)

Κων. Παπακωνσταντίνου

Υ. Γ. Ειρήσθω εν παρόδω ότι η Μικρά Βουλή δεν ήρχισεν εισέτι τας συνεδρίας της, ελλείψει ρητόρων.

Ζ.

Τα υπολόγιζαν

*- Ο Λαρισαίος, λέει μια επιστημονική μελέτη, περπατάει κατά μέσο όρο 1.200 χιλιόμετρα τον χρόνο. Και πίνει περίπου 50 λίτρα μπύρα. Δηλαδή 4,1 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Σχετικά χαμηλή κατανάλωση.

***

*ΣΤΗ συντροφιά των Λαρισαίων έκαναν τους υπολογισμούς τους.

- Επειδή πρέπει να συνδυάζουμε την άσκηση με τη διατροφή, είπα χθες στον ντελιβερά θα κατέβω εγώ να παραλάβω τα σουβλάκια που έφερε.

***

*- ΓΕΝΙΚΑ είμαι πολύ της οικογένειας. Να, είμαι σαφώς υπέρ της οικογενειακής πίτσας και του οικογενειακού παγωτού.

Ζ.

Με το κόμμα

*ΜΟΛΙΣ την προηγουμένη ο γραμματέας του κόμματος είχε φέρει τη γραμμή του κόμματος στη Λάρισα. Τη στάνταρ δηλαδή, αυτή που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ όλα τα χρόνια. Όχι στον κομματισμό στην αυτοδιοίκηση επανέλαβε ο Παν. Ρήγας, δεν θα δώσουμε χρίσματα, θα λειτουργήσουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια. Και την επομένη ακριβώς η Ν. Ε. Λάρισας εξειδίκευσε τη γραμμή. Ανακοινώνοντας εκδήλωση που οργανώνει η ίδια στη Νίκαια για τον Δήμο Κιλελέρ, μαζί με την οργάνωση του κόμματος εκεί. (Αυτοδιοικητικές παρατάξεις κι άλλο τι, τι ευρύτερα σχήματα και πολιτικές μοντερνιές… Το κόμμα πριν απ’ όλα).

Ζ.

Κόμβος

*KAI Όλυμπος και Κίσσαβος συμπεριλαμβάνονται στον Δήμο Τεμπών, αλλά και Πηνειός και Κοιλάδα, απολύτως κομβική περιοχή, τώρα με το μακεδονικό ακόμη περισσότερο, τώρα που ετέθη ξανά μετ’ επιτάσεως το πάνω και κάτω από τα Τέμπη. Πού να τα πιάσει αυτά ο δήμαρχος Κ. Κολλάτος, να ήταν κάνας άλλος θα το είχε αξιοποιήσει το γεωγραφικό πλεονέκτημα. Λογικά ένας ‘’μακεδονομάχος’’ θα έβαζε τουλάχιστον διόδια στους σκοπιανούς.

Ζ.

Της πατρίδος τους

*ΗΞΕΡΕ ότι η Ελλάδα δεν είναι στο Μουντιάλ, μέχρι εκεί είχε καταλάβει, οπότε μπερδεύτηκε χθες η Λαρισαία. «Τι θέλουν αυτοί οι Έλληνες στις κερκίδες;» Είχε δει τους Ουρουγουανούς να κουνάνε τις σημαίες τους. Γαλανόλευκες ριγωτές με τον χρυσαφένιο ήλιο στο γωνιακό τετραγωνάκι. «Πρόσεξα ότι δεν έχει σταυρό αλλά είπα ότι τώρα με τη Μακεδονία θα έβαλαν τον ήλιο της Βεργίνας…».

Ζ.

 

 

2OI YGEIONOMIKOI DIOIKHTES TOY SYRIZA

*ΟΙ υγειονομικοί διοικητές του ΣΥΡΙΖΑ ζωγραφίζουν κι ο καθοδηγητής Ζωγράφος αντιμετωπίζει τη δεξιά. (Ωστόσο με τον περιφερειάρχη τα πράγματα είναι πολύ πιο φιλικά).

Ζ.

 

 

3OPOY O N PAPADOPOYLOS NOMIZE OTI EXEI BREI

*ΟΠΟΥ ο Ν. Παπαδόπουλος νόμιζε ότι έχει βρει σύμμαχο στο μακεδονικό, πριν ο Ελασσονοαμερικάνος συνάδελφός του στρίψει προς την άλλη πλευρά του Κέντρου.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass