Παραιτήσεις

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2018 19:45
* Η ανησυχία έκδηλη, στα πρόσωπα του δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέα Βαρδακούλη. Η τραγωδία που ζει η Αττική τούς άγγιξε ιδιαίτερα και τους φόβισε παράλληλα, καθώς ο Δήμος Κιλελέρ μέχρι πέρυσι ήταν στα «κόκκινα», στον χάρτη της επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Φωτιά πήραν τα τηλέφωνά τους, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τα προληπτικά μέτρα αντιπυρικής προστασίας σε κάθε γωνιά του δήμου.  Λ.Κ. * Η ανησυχία έκδηλη, στα πρόσωπα του δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέα Βαρδακούλη. Η τραγωδία που ζει η Αττική τούς άγγιξε ιδιαίτερα και τους φόβισε παράλληλα, καθώς ο Δήμος Κιλελέρ μέχρι πέρυσι ήταν στα «κόκκινα», στον χάρτη της επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Φωτιά πήραν τα τηλέφωνά τους, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τα προληπτικά μέτρα αντιπυρικής προστασίας σε κάθε γωνιά του δήμου. Λ.Κ.

* ΤΙΣ παραιτήσεις της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.Α.Σ. όπως και όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση απόδοσης ευθυνών της ανείπωτης τραγωδίας από την πυρκαγιά στην Αττική, ζήτησε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός του.

Φαίνεται πως ξεχνάει ο πρόεδρος ότι και στο παρελθόν οι όποιες παραιτήσεις πολιτικών στη χώρα μας, μετά από τραγωδίες, αυτό που εξυπηρετούσαν ήταν οι επικοινωνιακοί σκοποί.

Ακριβώς επειδή παρά τους νεκρούς αυτό που δεν άλλαξε ποτέ ήταν οι πολιτικές. Όλες οι κυβερνήσεις παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο και κάθε φορά θρηνούμε θύματα.

Αν καθαιρέσουν τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, θα πάψουν δηλαδή κ. Λεβέντη οι κυβερνήσεις να νομιμοποιούν αυθαίρετα στα δάση; Αν καθαιρεθεί ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τα συναρμόδια υπουργεία θα αναπτύξουν πολιτικές πρόληψης λαμβάνοντας υπόψη την κλιματική αλλαγή ή και την επόμενη φορά θα τα χρεώσουν στα ακραία καιρικά φαινόμενα;

Β.Κ.

 

Περί δουλοκτητικού κράτους

* ΜΕ αφορμή την τραγωδία της Αττικής, αλλά κι άλλες δύσκολες στιγμές που ταλαιπωρούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον ελληνικό λαό, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός επιστράτευσε για την προσωπική του ιστοσελίδα στο fb μια αγαπημένη του φράση, την οποία χρησιμοποιεί συχνά σε αρθρογραφίες του, περί του δουλοκτητικού κράτους, εξηγώντας ταυτόχρονα πώς λειτουργεί αυτό εις βάρος της κοινωνίας. Σύμφωνα με όσα έγραψε ο περιφερειάρχης «οι καθημερινές τραγωδίες είναι ο καθρέπτης και η υπόσταση της πραγματικότητας του δουλοκτητικού κράτους: Εκεί που απαγορεύει, εκεί και επιτρέπει. Εκεί που απειλεί, εκεί και προστατεύει. Εκεί που ζητάει αποφάσεις, εκεί και αδρανοποιεί. Εκεί που βιάζεται, εκεί και ανακόπτει. Εκεί που τιμωρεί, εκεί και αθωώνει. Υψώνει τις απαγορεύσεις για να αυτοαναχθεί σε ύψιστο κριτή της ενοχής και της αθωότητας. Αυτό το δουλοκτητικό κράτος κυοφορεί την καταστροφή μας. Να το αλλάξουμε χθες».

Γ.Ρ.

 

Μοναξιά

* ΚΥΡΙΑΚΗ βράδυ τον πέτυχα σε ανοιχτό, πλην όμως αδειανό, μπαρ της πόλης να απολαμβάνει το ποτό του.

- Εντός των τειχών, παρότι διαθέτεις εξοχικό στα παράλια;

- Είμαι στη Βελίκα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Σαββατοκύριακο μου αρέσει η Λάρισα, όπως είναι, έρημη και ήσυχη, μου απάντησε.

Αυτή είναι η ομορφιά της μοναξιάς. Σκεφτείτε το…

Δ.Χ.

 

Μήνυμα

* ΣΕ επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Τυρνάβου θα συζητηθεί το θέμα των διαδημοτικών σφαγείων. Με τον δήμαρχο Παν. Σαρχώση να επιμένει ότι το διακύβευμα για τη δημοτική αρχή παραμένει η συνέχιση της λειτουργίας των Σφαγείων, γιατί κάτι τέτοιο ενισχύει την τοπική οικονομία.

Ως εκ τούτου, επανέλαβε ότι το θέμα δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά απαιτεί σύνεση και συναίνεση.

Μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες…

 

Μικρόβιο

*ΠΟΛΥΤΙΜΟ κεφάλαιο για την πόλη ο ιστοριοδίφης γιατρός Νίκος Παπαθεοδώρου. Η κυριακάτικη στήλη του «μία εικόνα, 1.000 λέξεις» έκλεισε προχθές Κυριακή τις 200 δημοσιεύσεις! Αξιοσημείωτη επίδοση γνώσης και συνέπειας. Ρωτήσαμε τον κ. Παπαθεοδώρου πώς κόλλησε το μικρόβιο της ενασχόλησης με την ιστορία, με την απάντησή του να είναι αφοπλιστική, αλλά και… ενδεικτική πολλών πραγμάτων: Όταν έκανα την ειδικότητά μου στην Κολονία της Γερμανίας δεν ήξερα καλά γερμανικά, πήγαινα λοιπόν τα απογεύματα σε ένα σχολείο ταχύρρυθμης εκμάθησης της γερμανικής, ο δάσκαλός μου ήταν μικρός στην ηλικία αλλά μεγάλος φιλέλλην. Στις συζητήσεις που κάναμε στο πλαίσιο του μαθήματος ρωτούσε διάφορα πράγματα, όπως ποια χώρα έχει το παλαιότερο δημοτικό τραγούδι, απαντούσαν οι συμμαθητές μου Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία κοκ, μετά στράφηκε σ’ εμένα και με ρώτησε «εσύ ο Ελληνας;» του απάντησα κι εγώ δειλά «κι εμείς έχουμε δημοτικό τραγούδι…». Με την απάντηση να τη δίνει ο ίδιος: «το παλαιότερο δημοτικό είναι το ηπειρώτικο, αφού η πολυφωνία που αναπτύχθηκε εκεί ήταν πολύ πρωιμότερη από την ιταλική πολυφωνία του 14ου-15ου αιώνα».

***

*ΜΙΑ άλλη φορά είχε ρωτήσει από πού ξεκίνησε η αφηρημένη τέχνη, αφού απάντησαν οι συμμαθητές διάφορα, μετά στράφηκε σ’ εμένα, ολιγομίλητος εγώ του απάντησα διστακτικά «δεν ξέρω», μας είπε τότε ότι η αφηρημένη τέχνη είναι μετεξέλιξη της βυζαντινής αγιογραφίας… Ωχ Παναγιά μου, έλεγα, πού τα ξέρει αυτά!

Έτσι όταν ήρθα στην Ελλάδα κατάλαβα ότι ήμουν γυμνός, κι ενώ μέχρι τότε τα αναγνώσματά μου ήταν κυρίως λογοτεχνία, μετά άρχισα να διαβάζω ιστορία. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω δε, άρχισα και να συλλέγω, κι έτσι το κόλλησα το μικρόβιο… (Μικρόβιο που με τη στήλη του έχει κολλήσει και τους… αναγνώστες της «Ε».)

ΘΑ.

 

Ψηφίστε

* Η ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως μετέδωσε χθες το ΑΠΕ, «επιθυμεί να βοηθήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επιτύχει την απαιτούμενη πλειοψηφία στην ψηφοφορία για την αλλαγή του ονόματος της «Μακεδονίας», σύμφωνα με μέλη της ομάδας S&D» γράφει η ιστοσελίδα Politico.

Προκειμένου να το καταφέρουν, «πιέζουν το φιλελεύθερο-αριστερό Ποτάμι να υπερψηφίσει τον σχετικό νόμο», αφού οι κυβερνητικοί εταίροι του Τσίπρα «αντιτίθενται στην αλλαγή του ονόματος, στερώντας του την απαραίτητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία». Τα μέλη του S&D διαμαρτυρήθηκαν επίσης για το ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα παραμένει σιωπηλό στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μάλιστα, ο Τζο Λέινεν χαρακτήρισε την παθητικότητα του ΕΛΚ «επαίσχυντη, δεδομένου ότι διακυβεύονται πολλά».

Μα η ΝΔ, ενόψει εκλογών είναι που ποντάρει στη «δεξαμενή» των «Μακεδονομάχων» προκειμένου να «μπλοκάρει» την ίδρυση ενός ακόμη κόμματος στα δεξιά της. Αλλά και η κ. Φ. Γεννηματά, που επίσης ζητά εκλογές, έχει διαφοροποιηθεί για τη συμφωνία των Πρεσπών…

Β.Κ.

 

Γιατρός

* ΓΙΑ τις 2.30 χθες το μεσημέρι ήταν το ραντεβού με τον γιατρό στο Δ’ ΚΑΠΗ της Ανθούπολης. Ραντεβού που ορίσθηκε χθες το πρωί, μόνο που όταν ο συμπολίτης πήγε στο ΚΑΠΗ το βρήκε κλειστό. Ούτε η νοσοκόμα, ούτε και η υπάλληλος, βρίσκονταν στο ΚΑΠΗ -όπως διαμαρτύρεται- μέχρι τις 3 το μεσημέρι, που περίμενε.

Εκτιμώντας ότι κάτι θα του έτυχε του γιατρού και θα ειδοποίησε ότι δεν θα πάει γι’ αυτό ίσως δεν βρισκόταν στο ΚΑΠΗ ούτε και η νοσοκόμα, όπως συμβαίνει τις άλλες φορές δηλαδή.

Καμιά αντίρρηση αλλά ο ηλικιωμένος που σηκώθηκε μεσημεριάτικα για να πάει στο ραντεβού, δεν θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για την ακύρωση; Για να αποφύγει και την ταλαιπωρία, όπως σημειώνει ο συμπολίτης…

Β.Κ.

 

Καθαριότητα

* ΣΤΗΝ καθαριότητα αναφέρεται συμπολίτης με αφορμή και τον τρόπο που υπεύθυνος ιδιωτικής εταιρείας καθάρισε τις χημικές τουαλέτες χθες το μεσημέρι, μετά τη λαϊκή αγορά στη διασταύρωση των οδών Σεφέρη και Γούναρη.

Με τον συμπολίτη να επιμένει πως τα νερά από την καρότσα του φορτηγού όπου ξεπλύθηκαν οι τουαλέτες έσταζαν στον δρόμο, εκεί όπου αργότερα έπαιζαν παιδιά, στην οδό Κίρκης απέναντι από την παιδική χαρά.

Τα νερά όχι τα λύματα αλλά, έτσι γίνεται;

Β.Κ.

 

Κρύες μπάμιες

*ΜΟΝΙΜΩΣ σε έμπνευση τα φαγανά παιδιά της Λάρισας.

- Να σου ζεστάνω τις μπάμιες;

- Όχι… Πέταξέ τες παγωμένες.

***

*-ΤΟ αγαπημένο σου πουλί;

-Το γουρουνόπουλο.

***

*- ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ παστίτσιο και θα το δώσει στα σκυλιά είπε γιατί δεν τρώει χθεσινό φαγητό. Οπότε πέσαμε στα τέσσερα και γαυγίζαμε.

Ζ.

 

Να πιάνουν

κατσαβίδι

*ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ είναι ένα βήμα αναβάθμισης οι συγχωνεύσεις των ΤΕΙ με τα Πανεπιστήμια, αλλά παράλληλα γεννούν ένα σημαντικό πρόβλημα στην κοινωνία, καθώς ωθούν προς κατάργηση τα τεχνικά επαγγέλματα.

Η Ελλάδα «γεμίζει» πτυχιούχους, και τείνουν προς εξαφάνιση τα άτομα που χρειάζονται για χειρονακτικές εργασίες, όπως ηλεκτρολόγοι κ.α. τους οποίους μάλιστα αποκλείει και από την αγορά εργασίας.

Πώς; Παράδειγμα, οι προκηρύξεις για θέσεις ηλεκτρολόγων όπου εμφανίζονται υποψήφιοι με πτυχίο Πανεπιστημίου του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, οι οποίοι συγκεντρώνουν περισσότερα μόρια έναντι των αποφοίτων Επαγγελματικών Λυκείων του τομέα Ηλεκτρολογίας, αλλά απ’ την άλλη δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των χειρονακτικών εργασιών που απαιτούν αυτές οι θέσεις.

Την πιο χαρακτηριστική φράση, που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργείται, την έχει πει ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Σούλτης, στον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, όταν ο δεύτερος βρέθηκε στη Λάρισα: «Δεν έχουμε ανθρώπους να πιάνουν κατσαβίδι κύριε υπουργέ.

Έχω ένα σωρό φακέλους – βιογραφικά στο γραφείο μου, από νέους ανέργους πτυχιούχους που ζητούν δουλειά, όμως για τις ανάγκες του δήμου χρειαζόμαστε χειριστές μηχανημάτων και γενικά ειδικότητες σε τεχνικά επαγγέλματα.

Δεν βρίσκουμε χειριστές μηχανημάτων κύριε υπουργέ και δύσκολα βρίσκουμε άτομα με γνώσεις σε τεχνικά επαγγέλματα. Γιατί; Γιατί έχουμε απαξιώσει τη χειρονακτική εργασία».

Λ.Κ.

 

Ειρηνοδικεία

*ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ η διαδικασία της κατάθεσης δικογράφων σε Ειρηνοδικεία της χώρας. Όχι όμως σε όλα τα δικαστήρια. Σε πρώτη φάση η ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων ξεκίνησε σε 17 Ειρηνοδικεία (Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Χαλκίδας, Χαλανδρίου, Μαραθώνα, Ιλίου, Μεγάρων, Νέας Ιωνίας, Περιστερίου, Αχαρνών, Κρωπίας, Ελευσίνας, Βασιλικών, Λαγκαδά, Κουφαλίων και Λαυρίου) και από μέσα του Σεπτέμβρη θα γίνει στα Ειρηνοδικεία Αμαρουσίου και Καλλιθέας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το Ειρηνοδικείο Λάρισας θα συμπεριληφθεί στην τρίτη φάση της υλοποίησης αλλά χωρίς να ξέρει κανείς πότε θα υλοποιηθεί αυτήν. «Όποτε βρεθούν χρήματα» εξηγούσε κάποιος έμπειρος νομικός. Αλλά και έμπειρος να μην ήταν, θα το έβρισκε εύκολα…

Κ.Γ.

 

Γρήγορα…

* ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ η δυνατότητα της σύστασης εταιρείας με ηλεκτρονικό τρόπο και μάλιστα σε λίγα λεπτά, δημιουργεί φιλικότερο περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα. Η μείωση της γραφειοκρατίας και η βελτίωση των υπηρεσιών που αφορούν στις σχέσεις των επιχειρηματιών με το Δημόσιο, είναι πάντα ευπρόσδεκτες…

Έτσι, η δυνατότητα να υλοποιήσει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος ηλεκτρονικά τη σύσταση μιας εταιρείας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με μειωμένο κόστος, χωρίς την παρέμβαση του Επιμελητηρίου Λάρισας, συνιστά εξέλιξη… Αλλά όπως πολύ σωστά επισημαίνουν επιχειρηματίες μπορεί η ίδρυση - εξπρές μιας εταιρείας να έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα, έχει όμως και κάποια μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Γιατί μία γρήγορη διαδικασία πάντα ενέχει κινδύνους, αφού ο κάθε επίδοξος απατεώνας θα μπορεί να έχει μία εταιρεία και να «αλωνίζει» την αγορά εξαπατώντας ανυποψίαστους επαγγελματίες, καταναλωτές και βεβαίως να «φεσώσει» ταμεία, τράπεζες και δημόσιο. Γι’ αυτό η διαδικασία να γίνεται μεν γρήγορα, αλλά όχι πρόχειρα…

Γ.Ν.

 

Επιτραπέζιο τέχνης

*ΣΤΗΝ κατοχή σας, μπορούν τώρα να περάσουν ανεκτίμητα έργα τέχνης. Σαν τη «Μόνα Λίζα», παραδείγματος χάρη. Ε, εντάξει, κατά μία έννοια «στην κατοχή σας». Μη βιάζεστε, δεν πρόκειται ξαφνικά να γίνετε μεγιστάνες αλλά μπορείτε να γίνετε διευθυντές μουσείου. Και αυτό κατά μια έννοια δηλαδή. Ένα ευφάνταστο επιτραπέζιο παιχνίδι το «The Grand Museum of Art» δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει τον κόσμο σε επαφή με την τέχνη. Οι επιμελητές εκθέσεων –δηλαδή, οι παίχτες– πρέπει να προσελκύουν επισκέπτες, αποκτώντας για λογαριασμό του μουσείου σπουδαία έργα τέχνης και διοργανώνοντας θεματικές εκθέσεις. Ο παίχτης, του οποίου η έκθεση που διοργάνωσε ήταν η πιο δημοφιλής, είναι αυτός που κερδίζει και θα γίνει ο καινούργιος διευθυντής του μουσείου! Αν μη τι άλλο πρωτότυπο και εκπαιδευτικό.

Ν.Π.

 

Ξεθώριασε…

* ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ το όνειρο της ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα. Δεν έχει προηγούμενο η απώλεια ακίνητης περιουσίας των νοικοκυριών κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Η πρόσφατη έρευνα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την Κοινωνική Στέγη «Ηousing Europe» που παρουσιάστηκε χθες στις Βρυξέλλες είναι ενδεικτική του αποτυπώματος που άφησε η κρίση στα νοικοκυριά. Και αυτό γιατί αποδεικνύεται πως το ποσοστό της ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα έχει υποχωρήσει πλέον στο 73,9%, που είναι και το χαμηλότερο διαχρονικά προσεγγίζοντας τον ευρωπαϊκό μέσο όρο του 69,3%!

Η μείωση είναι μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι στη Λάρισα μόνο πριν από την κρίση το ποσοστό ιδιοκατοίκησης ξεπερνούσε το 80%!. Δηλαδή γίνονται περισσότεροι αυτοί που θεωρούν ότι είναι πιο συμφέρον να νοικιάζει κανείς κατοικία από το να διαθέτει ιδιόκτητη στέγη. Εν ολίγοις από τη μια μεριά υποχωρεί το ποσοστό των ιδιοκτητών και από την άλλη αυξάνεται εκείνο των ενοικιαστών.

Οι αιτίες είναι αντιληπτές σε όλους πλέον. Πέραν της μείωσης της αγοραστικής δύναμης, της εκτίναξης της ανεργίας και της αύξησης της φορολογίας, τον καθοριστικότερο ρόλο έχει παίξει η επιλογή των κυβερνώντων να στραφούν σε ένα σύστημα που φορολογεί την κατοχή των ακινήτων ενώ μέχρι το 2010, ο κύριος όγκος των φορολογικών εσόδων από τα ακίνητα προερχόταν από τις αγοραπωλησίες τους. Τώρα είτε κάνεις είτε δεν κάνεις συναλλαγές από τη στιγμή που κατέχεις ακίνητο θα πληρώσεις… Οπότε σιγά σιγά θα γίνουμε και σ’ αυτό ευρωπαίοι…

Γ.Ν.

 

Βάσανα…

* ΤΙ τραβούν και αυτοί οι πλούσιοι... Μπορεί να μην ξέρουμε πώς είναι να χάνεις σχεδόν 20 δισ. δολάρια μέσα σε δύο ώρες, αλλά σίγουρα ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ δεν θα είναι καθόλου χαρούμενος μετά από αυτή την εξέλιξη….

Ο ιδρυτής του Facebook είδε το τεράστιο ποσό των 18,8 δισ. δολαρίων να χάνεται εξαιτίας της δημοσίευσης των χαμηλών οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας τους. Δύο ώρες μετά την ανακοίνωση των στοιχείων της εταιρείας οι μετοχές του Facebook έκαναν «βουτιά». Η ζημιά… μεγάλη, τεράστια. Η περιουσία του χρυσού αγοριού δεν έπεσε μόνο από τα 82,4 δισ. στα 63,6 δισ. αλλά είδε και το όνομά του να πέφτει τέσσερις θέσεις από τη λίστα του Forbes και από την τέταρτη θέση να πηγαίνει στην όγδοη! Άυπνος και αυτός και εμείς με το πλήγμα που υπέστη…

Γ.Ν.

 

 

 

MIA TERASTIA SALOYFA JEBRASTHKE* ΜΙΑ τεράστια σαλούφα ξεβράστηκε από τη θάλασσα του Αγιοκάμπου, εκπλήσσοντας τους λουόμενους, κάποιοι εκ των οποίων εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία του οικοσυστήματος.

Γ.Ρ.

 

 

 

 

GIA ALLH MIA FORA O STRATHGOS* ΓΙΑ άλλη μια φορά ο στρατηγός Θωμάς Κατσούρας βρέθηκε στην αγαπημένη του Ραψάνη, όπως κάθε καλοκαίρι και συμμετείχε στο 3ο Ιστορικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική κωμόπολη. Εκεί ο αειθαλής στρατηγός είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο και συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα ο κ. Κατσούρας συνεχάρη τον δήμαρχο για το έργο που επιτελεί στον Δήμο Τεμπών και του ευχήθηκε ακόμα μια νέα και δυναμική θητεία.

Κ.Τσ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass