Ζέστη

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 19:08
* ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σχέσεις έχει αναπτύξει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με την Ευρωπαία επίτροπο για την περιφερειακή Ανάπτυξη Κορίνα Κρέτσου. Κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας η κ. Κρέτσου, δεν παραλείπει να βρεθεί και στη θεσσαλική γη (τελευταία της επίσκεψη στη λίμνη Κάρλα). Η Ρουμάνα υψηλόβαθμη παράγοντας των Βρυξελλών βρέθηκε προ ημερών σε ιδιωτική επίσκεψη στα Μετέωρα και φρόντισε να προσκαλέσει τον Κώστα Αγοραστό. Ο Θεσσαλός πολιτικός, αφού την ξενάγησε και της πρόσφερε ενδιαφέροντα και συμβολικά δώρα, συζήτησε μαζί της και θέματα ευρωπαϊκής ένωσης. Από την κουβέντα προέκυψε και η είδηση ότι η χώρα μας θα ενισχυθεί οικονομικά με κοινοτικά κονδύλια για την αποκατάσταση της καμένης έκτασης στο Μάτι Αττικής. Όσον αφορά στη Θεσσαλία, αν και δεν υπήρξε κάποια διαρροή, δεν μπορεί… όλο και κάτι θα εξασφάλισε ο περιφερειάρχης.  Γ.Ρ. * ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σχέσεις έχει αναπτύξει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με την Ευρωπαία επίτροπο για την περιφερειακή Ανάπτυξη Κορίνα Κρέτσου. Κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας η κ. Κρέτσου, δεν παραλείπει να βρεθεί και στη θεσσαλική γη (τελευταία της επίσκεψη στη λίμνη Κάρλα). Η Ρουμάνα υψηλόβαθμη παράγοντας των Βρυξελλών βρέθηκε προ ημερών σε ιδιωτική επίσκεψη στα Μετέωρα και φρόντισε να προσκαλέσει τον Κώστα Αγοραστό. Ο Θεσσαλός πολιτικός, αφού την ξενάγησε και της πρόσφερε ενδιαφέροντα και συμβολικά δώρα, συζήτησε μαζί της και θέματα ευρωπαϊκής ένωσης. Από την κουβέντα προέκυψε και η είδηση ότι η χώρα μας θα ενισχυθεί οικονομικά με κοινοτικά κονδύλια για την αποκατάσταση της καμένης έκτασης στο Μάτι Αττικής. Όσον αφορά στη Θεσσαλία, αν και δεν υπήρξε κάποια διαρροή, δεν μπορεί… όλο και κάτι θα εξασφάλισε ο περιφερειάρχης. Γ.Ρ.

* ΑΣΤΑΤΟ το φετινό καλοκαίρι. Απ’ όλα είχε. Η εβδομάδα ξεκίνησε με βροχές και θα κλείσει με ζέστη.

Όπως λένε οι ειδικοί ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει και στους 36 βαθμούς. Οπότε μη βιαστούν κάποιοι να βάλουν τα μαγιό στην ντουλάπα γιατί θα τα χρειαστούν. Ε, είναι και δύο Σαββατοκύριακα μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.

Ν.Π.

Από τα αξημέρωτα...

* ΝYXTA χτύπησε ο φετινός ΕΝΦΙΑ. Από τα αξημέρωτα. Από τις 10 προχθές το βράδυ ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών και μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, τα αποκαλυπτήρια του φόρου, ολοκληρώθηκαν.

Και όπως είναι λογικό σ’ αυτή τη χώρα, το taxis έπεσε. Πολλά τα προβλήματα. Λόγω της μαζικής εισόδου, δυσκολεύτηκαν οι φορολογούμενοι να μπουν με τους κωδικούς τους και να εκτυπώσουν το εκκαθαριστικό τους. Είχαν μια σχετική αγωνία, να διαπιστώσουν αν υπάρχει έξτρα φόρος ή κάποια ελάφρυνση. Να δουν αν είναι από τους χαμένους ή τους κερδισμένους, να κάνουν ταμείο. Να προγραμματίσουν τις πληρωμές και να υπολογίσουν πόσα… θα μείνουν, από τους συμψηφισμούς οφειλών... Από τις επιστροφές του φόρου εισοδήματος δηλαδή που σταμάτησαν από μέρες και τώρα με τον ΕΝΦΙΑ θα επανακάμψουν, πετσοκομμένες εννοείται…

Γ.Ν.

Μαζί Ρένα -

Τζανακούλης

* ΕΝΤΥΠΩΣΗ προκάλεσε σε Λαρισαίους περαστικούς η σύνθεση της παρέας που τα… έπινε αργά το βράδυ Τρίτης σε μπαράκι κοντά στο Αρχαίο Θέατρο.

Ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης μαζί με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο και υποψήφια δήμαρχο Ρένα Καραλαριώτου και τον δημοτικό σύμβουλο και προφανώς συνδετήριο κρίκο των δύο, Δημήτρη Γεωργάκη. Οι τρεις τους έτυχε να παρακολουθούν την παράσταση «Αχαρνής» στο Κηποθέατρο και στη συνέχεια αποφάσισαν να χαλαρώσουν, πίνοντας φυσικά κρασί… Τζανακούλη. Η παρέα έδειχνε ευδιάθετη. Αν και δεν διέρρευσε το περιεχόμενο της κουβέντας, δεν μπορεί, κάποια συζήτηση για τον Δήμο Λαρισαίων θα έγινε. Για να δούμε αν «ο οίνος δεν ευφραίνει απλά καρδίαν αλλά προοιωνίζεται και …συνεργασίαν».

Γ.Ρ.

Αμετακίνητοι

* ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟ το δίδυμο Ξανθού-Πολάκη στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ουδείς εξεπλάγην με την παραμονή τους, που αποτέλεσε ένα από τα ισχυρά στάνταρ όσων επιδόθηκαν στα προγνωστικά του ανασχηματισμού.

Διαθέτοντας ισχυρές διασυνδέσεις με τον πρωθυπουργό και επιδεικνύοντας πλούσιο έργο, έστω και αν αμφισβητείται από την αντιπολίτευση και τους υγειονομικούς φορείς, το δίδυμο συνεχίζει τις μεταρρυθμιστικές του παρεμβάσεις στην υγεία. Τώρα που βρίσκεται σε διαβούλευση και το νομοσχέδιο σκούπα, η Λάρισα αναμένει την αυτονόμηση των δύο νοσοκομείων…

…μια αυτονόμηση σχεδόν βέβαιη, όπως αυτή των νοσοκομείων του Ηρακλείου Κρήτης που όμως φαίνεται να κόλλησε στις περιπτώσεις των νοσοκομείων της Αλεξανδρούπολης και της Μυτιλήνης, όπως λένε οι κακές γλώσσες.

* * *

* ΒΕΒΑΙΗ θεωρείται η αυτονόμηση και από τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου. Γι’ αυτό και χθες με ανακοίνωσή τους με αφορμή την Παιδοχειρουργική έβγαλαν και το αίτημα της επιστροφής όλων των κλινικών που παλαιότερα είχαν μεταφερθεί, όπως η Γαστρεντερολογική κλινική, η Ω.Ρ.Λ. και η Νευροχειρουργική κλινική κ.ά.

Λογικό ακούγεται προκειμένου με την αυτονόμηση να καταστεί βιώσιμο και ανταγωνιστικό – βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα που έχασε με τις κοινές διοικήσεις και τις λογικές των διασυνδεόμενων νοσοκομείων.

Δ.Κ.

Κεντρική

* «ΜΕ έναν εργάτη και ένα μηχάνημα κάθε μέρα, περιμένουμε να τελειώσουν γρήγορα τα έργα στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Κεντρική πλατεία;» διαμαρτύρεται καταστηματάρχης που βλέπει καθημερινά να χάνεται η πελατεία του.

«Πόσο καιρό ακόμη θα μας έχουν σαν να είμαστε σε κλουβί;» ρωτά.

***

* ΕΠΙ της οδού Κύπρου μεταφέρθηκε η πιάτσα των ταξί της Κεντρικής πλατείας μέχρι να τελειώσουν τα έργα, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, στο πρόβλημα που δημιουργείται στην κίνηση των οχημάτων.

Τι να κάνουν και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί; Πού να πάνε; Αλλά από την άλλη, τι να κάνουν και όλοι οι άλλοι που ο δρόμος τους περνά μέσα απ’ αυτό το νευραλγικό σημείο;

Μόνο υπομονή και φυσικά μεγάλη προσοχή.

Πάντως για τους πεζούς, έχει διαμορφωθεί ασφαλής πρόσβαση στην Κεντρική πλατεία, πιο ασφαλής και από τα φανάρια.

Ένας διάδρομος προστατευμένος με δίχτυα, που ούτε μηχανάκι δεν περνά, εκτός κι αν παρανομήσει ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο.

Λ.Κ.

Ρεκόρ

* ΜΟΝΟ ευέλικτη δεν τη λες τη νέα κυβέρνηση…

Όπως παρατηρούσε συμπολίτης το κυβερνητικό σχήμα των 54 υπουργών, αναπληρωτών και υφυπουργών, είναι το μεγαλύτερο που συγκροτήθηκε στις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις. Έσπασε και το ρεκόρ της κυβέρνησης των 53 του Ανδρέα Παπανδρέου της περιόδου 1988-1989.

Αλλά γι’ αυτό δεν είναι τα ρεκόρ; Για να σπάνε. Ασφαλώς. Αλλά γιατί στους ανασχηματισμούς –όπως στην προκειμένη περίπτωση- καταρρίπτονται μόνο προς τα πάνω;

Θυμίζουμε ότι η πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα απαριθμούσε 40 μέλη.

Από την άλλη, είναι επίσης σωστό ότι η αποτελεσματικότητα δεν κρύβεται στην αριθμητική των κυβερνητικών σχημάτων. Ως εκ τούτου κι αυτή θα κριθεί στο τέλος της ημέρας…

Δ.Χ.

 

Δεν ενδιαφέρεται

* ΜΠΟΡΕΙ η φημολογία των τελευταίων ημερών να τον ενέπλεξε -ως υποψήφιο μνηστήρα- για τον Δήμο Λαρισαίων, ο πρώην νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός όμως φαίνεται ότι έκλεισε οριστικά την πόρτα της Αυτοδιοίκησης. Έτσι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ενεργά με τις επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης, άγνωστο τι θα πράξει στο παρασκήνιο. Κι όπως λέει στη στήλη στενός του συνεργάτης «ο Λουκάς ακολουθεί το παράδειγμα των Ρωμαίων στρατηγών, οι οποίοι όταν αποσύρονταν ασχολούνταν με τη γη. Έτσι και ο Σαρακατσάνος δείχνει να απολαμβάνει την ενασχόλησή του με το οικογενειακό κτήμα που διαθέτει στο Αργυροπούλι, φροντίζοντας τον μπαχτσέ του, ενώ κάθε φορά που έχει χρόνο ρεμβάζει στο εξοχικό του στον Αγιόκαμπο».

Γ.Ρ.

Κοιλάδα

* ΟΥΤΕ γάτος δεν περνούσε χθες το πρωί από την Κοιλάδα των Τεμπών. Ένας σκύλος έψαχνε μόνο να βρει μια σκιά και ίσως κάποιον να τον μεταφέρει προς τους Γόννους ή τα Αμπελάκια μπας και δει λίγο κόσμο. Σπάνια οι ταξιδιώτες επιλέγουν την παλιά εθνική οδό για να κατευθυνθούν προς Θεσσαλονίκη ή Αθήνα. Κερδίζουν χρόνο αλλά χάνουν σε ομορφιά.

Ζ.Π.

«Επιδιωκόμενο

μύθευμα…»

* ΜΙΑ εξήγηση-απάντηση προς τον γνωστό Λαρισαίο Αρχιτέκτονα (κ. Α.Μ.) που δεν κατανοεί τη συμπεριφορά του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας. Τη δίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας:

«Οι Αρχιτεκτονικοί Διαγωνισμοί για τα σημαντικά έργα της πόλης μας είναι μονόδρομος. Το απαιτεί ο νόμος. Όταν με τεχνάσματα τύπου «ολοκλήρωσης ή τροποποίησης προϋφιστάμενης μελέτης της υπηρεσίας», «υποστηρικτικές εργασίες» κ.λπ. οι τεχνικές υπηρεσίες τον καταστρατηγούν, ο Σύλλογος διαμαρτύρεται.

Αυτό δεν λέγεται γκρίνια. Είναι διεκδίκηση δικαιωμάτων!

Το σχόλιο σε φάση (;) «μας στείλανε κι αυτό παρεμπιπτόντως …» ίσως είναι το αναγκαίο ψέμα για να στηρίξει το επιδιωκόμενο μύθευμα εις βάρος του συλλόγου. Διότι δεν ειπώθηκε από κανέναν και δεν δημοσιεύθηκε πουθενά! Αντίθετα όλα τα μέλη μας ενημερώθηκαν για τον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Ιδεών του ΕΘΙΑΓΕ μέσω του προσωπικού τους email αλλά και μέσω της σελίδας συλλόγου στο fb.

Ναι! Θέλουμε διαγωνισμούς προσχεδίων και όχι Ιδεών. Γιατί αυτές, οι Ιδέες, κακοποιούνται μετά! Αποδεδειγμένα.

Όσο για τους διαγωνισμούς με μηδενικά βραβεία! Αν υπάρχουν ας συμμετέχουν αυτοί που τα διεκδικούν!

Για τις απευθείας αναθέσεις μελετών; Όσες έγιναν στη θητεία μου και έπεσαν στην αντίληψη του Δ.Σ. (Φάρσαλα-Κατράνα, Ελασσόνα-Πλατεία, Λάρισα-Πηνειός Ν. Σμύρνη) διαμαρτυρηθήκαμε!

Και τελικά για το κατά παραγγελία ζητούμενο του συναδέλφου: Συνέβη πολλές φορές το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής να εξετάσει για τρίτη φορά απορριφθείσα μελέτη χωρίς τροποποιήσεις; Φυσικά όχι. Άρα ο σύλλογος έπρεπε να αντιδράσει. Νόμιμα. Ο συνάδελφος διατυπώνει την άποψη ότι ο σύλλογος δεν έπρεπε να αντιδράσει γιατί το κίνητρό του ήταν οι «μικροπολιτικές και ιδιοτελείς κινήσεις» στη συνέχεια του ίδιου κειμένου του στη σελίδα του στο facebook, αποφεύγοντας να πάρει θέση σε αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός».

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, αρχιτέκτων.

Ζητούν επανέλεγχο

* ΤΗΝ εκτίμησή τους για πρόχειρη δουλειά από τον εργολάβο που ανέλαβε να ασφαλτοστρώσει τους δρόμους του πέρα Μαχαλά, μετά την αντικατάσταση από τη ΔΕΥΑΛ των αγωγών ύδρευσης εκφράζουν κάτοικοι της οδού Πολυβίου, ζητώντας από τον δήμο να ελέγξει σωστά το έργο, πριν το παραλάβει. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ασφαλτοστρώθηκαν οι κάθετοι δρόμοι της οδού Μανουσάκη και ήδη η άσφαλτος αρχίζει να ξεθωριάζει, ενώ σε ορισμένα σημεία, όπως καταγγέλλουν, φεύγουν κομμάτια της. «Εμείς ενημερώσαμε τον δήμο κι εφόσον τον χειμώνα προκύψουν προβλήματα δεν θα έχει καμιά δικαιολογία ότι δεν γνώριζε» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Γ.Ρ. 

Λακούβα

* ΜΙΑ λακούβα, κατά μήκος της σχάρας του φρεατίου, βρίσκεται επί της οδού Βόλου στο ύψος του market discount (πρώην «Ιφιγένεια»). Θα τη θυμάται καιρό ο συμπολίτης διανομέας, ο οποίος έπεσε με το δίκυκλό του στις 9.45 το βράδυ της Δευτέρας. Αποτέλεσμα: χτύπησε, ευτυχώς ελαφρά λόγω μικρής ταχύτητας, καταστράφηκε η παραγγελία και έπαθε μικροζημιές το μηχανάκι. Καλοί είναι οι δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας στην πόλη. Αν μάλιστα είχαν αντιμετωπιστεί τα ζητήματα της ασφάλειας, τότε θα ήταν καλύτερα…

Σε μαύρα χάλια

*Ο ΚΟΜΠΟΣ έφτασε στο χτένι για τους κατοίκους της Γιάννουλης, που υφίστανται καθημερινά τις συνέπειες του ξεχαρβαλωμένου οδοστρώματος της οδού Κοζάνης.

Έφτασαν ακόμη και να μαζέψουν υπογραφές ζητώντας από τη Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης και τον Δήμο Λαρισαίων να ενεργήσουν άμεσα γράφοντας χαρακτηριστικά στην αίτησή τους: «Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε για την αποκατάσταση του οδοστρώματος επί της οδού Κοζάνης 54, το οποίο έχει καταστραφεί και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους περιοίκους από τα διερχόμενα οχήματα, ιδιαίτερα τα βαρέα όπως οι νταλίκες». Ο κάτοικος που έφτασε στα γραφεία της «Ε» για να διαμαρτυρηθεί, είπε αγανακτισμένος «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας πια. Τόση αδιαφορία; Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα». Ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι, πάει καιρός τώρα με αυτή την κατάσταση.

Ν.Π.

 

 

 TOY EDSAN TOY YPOYRGOY KAI AYGA

*ΤΟΥ έδωσαν του υπουργού και αυγά για το σπίτι στο ΤΕΙ; Μπα, σκόρδα ήταν για το κακό το μάτι.

Ζ.

 

 POLLOI HTAN OI GALAZIOI 30 8 2018

 

POLLOI HTAN OI GALAZIOI2 30 8 2018

 

* ΠΟΛΛΟΙ ήταν οι γαλάζιοι Θεσσαλοί που βρέθηκαν χθες στην ορεινή Σαμαρίνα για να παραστούν στην περιοδεία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και στη συνάντηση που είχε με τους κτηνοτρόφους της περιοχής. Μεταξύ αυτών ήταν ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι πρώην αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και μάλλον υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Θανάσης Παιδής (Λάρισα), Γιώργος Καλτσογιάννης (Μαγνησία), ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος με μέλη της Δ.Ε. και συνεργάτες του, φυσικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Νίκος Παλάσκας με τον επιστημονικό συνεργάτη Γιάννη Κόκκουρα, κ.ά. Φυσικά στο χωριό, όπως και στο Δοτσικό ήταν αρκετοί οι λαρισαίοι, οι οποίοι παραθερίζουν ακόμη στο βουνό και έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί του.

* «Για τρίτη φορά, μέσα σε ενάμιση χρόνο, αρχηγός αντιπολίτευσης συναντιέται με τους κτηνοτρόφους και συζητά μαζί τους τα προβλήματα της υπαίθρου, αναζητώντας λύση». Αυτά ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, ενώ ικανοποιημένα από τη συνάντηση ήταν και τα στελέχη της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων. Η συνάντηση έγινε σε ένα κιόσκι (όχι, αυτή τη φορά δεν επιστρατεύθηκε σανός ως καθίσματα, όπως έγινε παλιότερα στο Βλαχογιάννι), ενώ η κουβέντα διήρκησε περίπου 45 λεπτά. Τον αρχηγό της ΝΔ συνόδευε ο γραμματέας του κόμματος Λ. Αυγενάκης και οι βουλευτές κ. Βεζυρόπουλος, Κασαπίδης και ο στενός του συνεργάτης Μακάριος Λαζαρίδης.

Γ.Ρ.

 

 

 

*ΚΙ ενώ στην πρωτεύουσα, και συγκεκριμένα στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ορκίζονταν τα νέα μέλη της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό, την ίδια ώρα σε μια… εν δυνάμει πρωτεύουσα, βρισκόταν ένας εν δυνάμει πρωθυπουργός.

***

*ΣΤΗ Σαμαρίνα λοιπόν ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου είχε συνάντηση με τους κτηνοτρόφους και όχι μόνο. Εκεί τον υποδέχθηκε και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Νικολέττα Μπασδέκη, η οποία είχε βγάλει και την… είδηση της επίσκεψής του, στο διάσημο βλαχοχώρι, πάλι μέσω των «Ψιθυριστών».

***

*ΑΡΧΙΚΑ ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν να επισκεφτεί τη Σαμαρίνα στις 31 Ιουλίου, όπως είχε υποσχεθεί στην Μπασδέκη στα μέσα του Ιουλίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης με αντιπροσωπεία Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Όμως οι φωτιές στην Αττική άλλαξαν το πρόγραμμά του. «Τελικά όμως τήρησα την υπόσχεσή μου» της είπε συγκεκριμένα κι εκείνη τον παραδέχθηκε.

***

*ΕΚΕΙ όμως και η πολιτευτής της ΝΔ, επίσης δικηγόρος Ελένη Αξιόγλου, με την οποία είχε επίσης πολλά να συζητήσει παρά το γεγονός πως το πρόγραμμα του προέδρου ήταν πολύ φορτωμένο. Παρούσα η πρώην υπουργός, Ζέτα Μακρή, δικηγόρος στο επάγγελμα και η συνεργάτιδα της Μπασδέκη, επίσης δικηγόρος Αλεξάνδρα Τζήμα.

Με τέσσερις δικηγορίνες ανάμεσά του, δεν θα μπορούσε να καταθέσει καμία ένσταση στο αίτημα της φωτογράφισης. Έγινε άμεσα δεκτό.

Κ.Γ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass