Του Λαζάρου

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 19:10
*ΜΕ τον παλιό δήμαρχο της Πάρου, τον Γιάννη Ραγκούση, ο Απ. Καλογιάννης διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας εδώ και χρόνια. Άλλωστε ο μετέπειτα γιωργοπαπανδρεϊκός υπουργός Εσωτερικών είχε εμπνευστεί από το εγχείρημα της Συμπαράταξης στη Λάρισα και προσπάθησε να το μεταλαμπαδεύσει σε όλη τη χώρα. Κατά τα φαινόμενα κάτι κατάφερε.  Ζ. *ΜΕ τον παλιό δήμαρχο της Πάρου, τον Γιάννη Ραγκούση, ο Απ. Καλογιάννης διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας εδώ και χρόνια. Άλλωστε ο μετέπειτα γιωργοπαπανδρεϊκός υπουργός Εσωτερικών είχε εμπνευστεί από το εγχείρημα της Συμπαράταξης στη Λάρισα και προσπάθησε να το μεταλαμπαδεύσει σε όλη τη χώρα. Κατά τα φαινόμενα κάτι κατάφερε. Ζ.

*ΚΑΙ να που ‘’Ηήρθολάζαρος, ηρθάν τα βάαγια… Ηήρθηκύριακη που τρώντα ψάαρια…’’ Και με τόσα νερά φέτος, είναι σαν αν γέμισε ο τόπος ψάρια. Άλλο που κυρίαρχος θα είναι πάλι ο μπακαλιάρος, ο σκανδιναβικός, στεγνός και ξεραμένος.

Ζ.

 

Το Εβραϊκό

*ΚΙ οι ευχές Καλογιάννη στην Ισραηλίτικη Κοινότητα της Λάρισας. Με ένα tweet ευχήθηκε ο δήμαρχος για το Εβραϊκό Πάσχα. «Σήμερα η Ισραηλιτική Κοινότητα της πόλης μας υποδέχεται το Πάσχα. Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας που γιορτάζουν χρόνια πολλά. Καλό Πάσχα. Hag Pessach Sameach».

Ζ.

 

Υποσχέσεις

*ΤΟΝ είχε πιάσει εξομολογητική διάθεση χθες τον μεσήλικο Λαρισαίο.

- Μέχρι στιγμής έχω υποσχεθεί σε καμιά πενηνταριά άτομα πως θα τους ψηφίσω.

- Ε καλά, κι εκείνοι δεν μας υπόσχονται διάφορους λαγούς με πετραχήλια;

- Βρε ευτυχώς που μεσολαβεί το Πάσχα, θα πάω να κοινωνήσω, θα εξομολογηθώ κιόλας πριν…

Ζ.

 

«Λιβανιστά»

*ΓΙΑ όλους έχει στην προεκλογική περίοδο, όλοι οι υποψήφιοι καλοί, οι προθέσεις τους τουλάχιστον δεν αμφισβητούνται, ιδίως λίγο πριν την κάλπη. Κι όπως πάντοτε, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, η εφημερίδα στη διάθεσή τους, λίγο ‘’θυμίαμα’’ υπάρχει γι’ απαξάπαντες. Κι ας είναι πολλές δεκάδες οι υποψήφιοι δήμαρχοι, κυριολεκτικά χιλιάδες οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. ‘’Λιβανιστά’’ κατά παράδοση δικαιούνται όλοι από την εφημερίδα, δικιά τους είναι άλλωστε. Ζ. ητείτε και δοθήσεται υμίν, που λέει και το ευαγγέλιο μέρες που ΄ναι, κρούετε και ανοιγήσεται υμίν.

Ζ.

 

Στοκάρουν

*- Ο λαός τρέχει να στοκάρει σουβλάκια, διαπιστώνει ο Γ. Γ. Να μην νομίζει η Μέρκελ ότι είμαστε τίποτα πλούσιοι…

Και που να αποθηκεύσεις δηλαδή, στο στομάχι; Πόσα; Είναι και ύποπτη η περίοδος που αναγγέλθηκε η αύξηση τιμής. Στην κορύφωση της Σαρακοστής…

Ζ.

 

Αρρυθμίες;

*ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και στη Λάρισα, προέκυψαν όμως αμέσως αρρυθμίες, μικρές εμπλοκές. Από τη μια η Νομαρχιακή του κόμματος, από την άλλη η εσχάτως προκύψασα Πρωτοβουλία Πολιτών.

- Πώς έγινε βρε παιδιά με την εκδήλωση της Συμμαχίας;

- Δεν ξέρουμε, η Πρωτοβουλία…

- Ο Τζανακόπουλος θα έρθει τελικά;

- Η Πρωτοβουλία τα χειρίζεται αυτά…

- Μα δεν είναι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;

- Δεν ξέρουμε. Στη Νομαρχιακή ασχολούμαστε με τον Μουζάλα, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή που έρχεται επίσης.

- Μα ο Μουζάλας είναι υποψήφιος της Συμμαχίας, τον υποστηρίζει και η Πρωτοβουλία, άρα…

Ζ.

 

Ξανά;

*« ΤΟ μεσημέρι ψηφίσαμε στο δημοτικό συμβούλιο την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με led, το βραδάκι ανακοίνωσε ότι θα το κάνει ο Σάμερ Αμάρι αν εκλεγεί δήμαρχος…». Παραξενεύονταν συνεργάτες του Παν. Σαρχώση, με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ. Που υποσχέθηκε, έλεγαν, επίσης την περιμετρική οδό, η οποία βρίσκεται σε φάση υλοποίησης. «Χαίρεται ο Σαρχώσης που οι αντίπαλοί του θα ξαναφτιάξουν αυτά που ο ίδιος θα έχει κάνει».

Ζ.

 

Αναχώματα

*- ΚΙ ύστερα κατηγορούν τη Φώφη ότι στρέφει τα βέλη της κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ κι αφήνει στο απυρόβλητο τη Δεξιά…

Ο Λαρισαίος χρησιμοποιούσε το υπεράνω πάσης υποψίας ΚΚΕ. Αναφέροντας τα αλλεπάλληλα πρωτοσέλιδα του ‘’Ριζοσπάστη’’. Τη μια όχι στη λογική του μικρότερου κακού και τέρμα στην κοροϊδία, την άλλη κάλπικες υποσχέσεις, η αντιλαϊκή πολιτική συνεχίζεται, την τρίτη όχι στα ψευτοδιλήμματα, μπαράζ κατά ΣΥΡΙΖΑ.

- Ο καθένας το ανάχωμά του εκεί που πονάει. Διότι, υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί το ΚΚΕ με τον Μητσοτάκη;

-Ε; Μόνο τριάντα χρόνια πέρασαν…

Ζ.

 

New entries

*ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ σε συμπεράσματα χθες στην παρέα των Λαρισαίων ακούγοντας για τις νέες υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ. Για τον Κρητικό πια Ιρλανδό λυράρη καταρχάς.

-Θα βαράει ο Ρος Ντέιλι τη Λύρα και θα χορεύουν οι αγορές. Πεντοζάλη εννοείται.

***

*ΚΑΙ για τον Λαρισαίο ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, για τον οποίο επίσης εννοείται ότι δεν ρωτήθηκε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

- Άμα βγει στην Ευρωβουλή, δεν θα έχει πρόβλημα με τις δουλειές στην Αθήνα και το εξωτερικό και δεν θα απουσιάζει από τις συνεδριάσεις, θα μπορεί να τα συνδυάζει. Όχι όπως στο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας…

-Δικαιωμένος θα πρέπει να νιώθει ο Τζανακούλης που ανακάλυψε τον Γεωργούλη, μαζί του έκανε ο Αλέξης το Αγροτικό του. Τι πειράζει που στις περασμένες εκλογές ήταν σε δεξιό ψηφοδέλτιο, ο ΣΥΡΙΖΑ προσελκύει και διευρύνεται.

Ζ.

 

Ανωτέρου

*Ο νεαρός σαρακατσάνος, άρτι νυμφευθείς, με σαρακατσάνα επίσης, ρώτησε μια μέρα τον γέροντα παππού της, τον έμπειρο ασπρομάλλη με το κλασικό μουστακάκι. Το διηγιόταν με χιούμορ γνωστός Λαρισαίος, κάργα δεξιός.

- Βρε παππού, βλέπω κι ακούω διαρκώς διάφορους να γράφουν και λένε για τους φασίστες, εναντίον. Όμως δεν έχω δει πουθενά, πες μου εσύ που τα ξέρεις όλα, τι είναι οι φασίστες;

- Χα… Τάπαμαν αυτά παιδί μ΄, δεν τάπαμαν; Πώς είμαστε εμείς οι δεξιοί, όλοι οι σαρακατσαναίοι δεξιοί…

-Ε, όχι κι όλοι παππού, είναι μερικοί ας πούμε…

-Μην αφαιρείσαι. Πώς είμαστε εμείς οι δεξιοί, που λέγαμαν… Ε, φασίστες είναι ο αθέρας.

Ζ.

 

Άλλη Συμμαχία

*ΔΕΝ ήταν που στην εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας ταξίδεψαν στη Λάρισα 5 ομιλητές από την Αθήνα. Γενικότερα είχε συνδυάσει ο παλιός Λαρισαίος το συγκεκριμένο εκλογικό σχήμα με τη ‘’Συμμαχία Προοδευτικών και Αριστερών Δυνάμεων’’, γνωστής και ως ‘’Συμμαχία των 5’’. Τον συνασπισμό αριστερών κομμάτων που δημιουργήθηκε το 1977 με πρόεδρο τον Ηλία Ηλιού και τη συμμετοχή των κομμάτων Κύρκου-Κωνσταντόπουλου-Μαγκάκη-Ψαρουδάκη. Η ‘’Συμμαχία των 5’’ θεωρείται υπόδειγμα εκλογικής αποτυχίας, στις εκλογές είχε πάρει 2,7%.

Ζ.

 

Αμύγδαλα οργής

*ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ με την τοπική δημοτική αρχή είναι οι αμυγδαλοπαραγωγοί από το Δομένικο Ελασσόνας, καθώς όπως λένε, δεν είδαν καμία υποστήριξη στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν φέτος με το φαινόμενο ακαρπίας των δέντρων.

Και το λένε, με αφορμή τη μεγάλη κινητοποίηση δημοτικών παραγόντων από τους Δήμους Τεμπών και Κιλελέρ, στη διαμαρτυρία αμυγδαλοπαραγωγών στον ΕΛΓΑ, όπου κατέθεσαν το πρόβλημά τους και ζήτησαν από τον ΕΛΓΑ να μειώσει ή να μηδενίσει τις εισφορές τους στον οργανισμό.

Όπως συμπληρώνουν: «Δεν έπαθαν ζημιά μόνο οι αμυγδαλοπαραγωγοί στους Δήμους Τεμπών και Κιλελέρ. Εμείς να δεις τι πάθαμε, που έχουμε 11.000 στρέμματα με αμυγδαλιές στο Δομένικο! Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι των δύο δήμων, ήταν πρωταγωνιστές στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι αμυγδαλοπαραγωγοί, αντίστοιχα των περιοχών τους. Εμείς; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση!».

Λ.Κ.

 

Κι άλλα…

*ΔΙΑΡΚΩΣ προστίθενται νέα λήμματα στο Ελληνολαρισαϊκό Λεξικό.

- Παροικία είναι το σύνολο των ομοεθνών που κατοικούν σε ξένη χώρα και η προτροπή Λαρισαίου σε φίλο του να πάρει Κορεάτικο αμάξι.

***

*- ΓΡΑΜΜΟΣ είναι το γνωστό βουνό και αυτό που προσπαθεί να πετύχει ένας Λαρισαίος πηγαίνοντας γυμναστήριο.

***

*- ΑΣΠΙΡΙΝΗ είναι το γνωστό φάρμακο και αυτό που λέει ένας Λαρισαίος όταν τον ρωτάνε τι είναι ο ερεθισμός που έχει στο πρόσωπο.

Ζ.

 

Ενόψει β΄ γύρου

*- ΗΤΑΝ ψήφος δευτέρου γύρου, γνωμάτευε ο έμπειρος αυτοδιοικητικός για την ομόφωνη έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν ήταν αυτονόητη αυτή η ομοφωνία. Για την ανέγερση μνημείου του Δήμου στο Μεζούρλο για τους εκτελεσθέντες κομμουνιστές του Εμφυλίου. Εντάξει το ΚΚΕ που το εισηγήθηκε, οι συριζαίοι θα συναινούσαν φυσικά κι οι πασοκτζήδες δεν θα είχαν αντίρρηση. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δεξιάς όμως; Και των παραφυάδων, όλων των τάσεων, κι αυτοί όλοι τους να τιμούν τους κομμουνιστοσυμμορίτας; Ελαφρώς παράδοξο.

- Δεν είναι τυχαίος ο Γιάννης Χώτος που το πρότεινε. Ξέρει ο βλάχος πότε έπρεπε να το κάνει. Την περίοδο που κανείς μα κανείς δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι στο κόμμα…

Ζ.

 

Δυναμική

*«Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων της ομάδας». Το κλισέ ήταν αυτή τη φορά πραγματικότητα. Στην εναρκτήρια συγκέντρωση του Θανάση Μούσιου, όχι μόνο γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα αλλά είχε κι άλλο τόσο κόσμο απ΄ έξω. Για 600 άτομα μιλούσαν χθες στη Νίκαια αποτιμώντας τη δυναμική της εκδήλωσης. «Στάλθηκε μήνυμα μεγάλης νίκης. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», έλεγαν οι έμπειροι στα εκλογικά του Δήμου Κιλελέρ.

***

*ΠΑΡΩΝ στην ομιλία Μούσιου και ο αντιπεριφερειάρχης Αποστόλης Μπίλλης. Συντοπίτες από το Ν. Περιβόλι, τον τίμησε με την παρουσία του. Η ισχύς εν τη ενώσει, οι Περιβολιώτες.

Παρόντες και τρεις παλιοί δήμαρχοι: Θανάσης Μπαντούλης, Αποστόλης Έξαρχος και Ρίζος Κομήτσας. Όλοι με τον υποψήφιο δήμαρχο, «για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή», εννοείται.

Ζ.

 

Πλήρες σετ

*ΠΟΛΥ κεφάτος ο Λαρισαίος μαθητής, οι διακοπές γαρ.

- Το όνομά σας, κύριε;

-Αδάμ.

-Όνομα συζύγου;

-Εύα.

-Ααα… Φοβερή σύμπτωση. Δεν πιστεύω να έχετε και φίδι;

-Πεθερούλα; Σε ζητούν στο τηλέφωνο.

Ζ.

 

Του Τύπου

*ΑΚΟΜΑ μια δικιά μας υποψήφια στις εκλογές. Πρώην δηλαδή αλλά μια ζωή διορθώτρια στην ‘’Ε’’, έβαζε τα πράγματα σε μια σειρά, η Ελένη η παινεμένη, η Ελένη Κυριτσάκα-Λιαροπούλου, από την Τερψιθέα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη» του δημάρχου Απ. Καλογιάννη. Άτομο με ικανότητες και ευαισθησίες, με διάθεση προσφοράς και αποτελεσματικότητα.

Ζ.

 

Για τις απουσίες

*ΣΤΗΝ απουσία από την ομιλία Μιχαλολιάκου των στελεχών των selfies και του life style και όσων περιμένουν ταξίματα και απολαβές μετά τις εκλογές αναφερόταν ο Λαρισαίος παλιός νεοδημοκράτης Η. Σ. Κι έρχεται ο κεντροεπίτροπος του κόμματος Ηρ. Γερογιώκας να αποκαταστήσει τα πράγματα: Αγαπητέ Ζ,

Στο χθεσινό σας σχόλιο αναφερθήκατε προφανώς σε ανάρτηση συμπολίτη αναφορικά με τη συγκέντρωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή Β. Μιχαλολιάκου, στην οποία ήμουν παρών. Από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ, αρκετοί έχουν περάσει από την πόλη μας. Η συγκεκριμένη παρουσία όντως όπως πολύ σωστά γράψατε είχε «πιστούς». Είχε όμως και τη μεγαλύτερη παρουσία θεσμικών στελεχών του κόμματος. Όπως αντιλαμβάνεστε, εν μέσω πολλαπλών προεκλογικών εκδηλώσεων, υπάρχουν και απουσίες που δεν σηματοδοτούν τίποτα, ενώ η κουλτούρα των selfie ξεφεύγει από τα όρια ενός πολιτικού κόμματος, όσο μεγάλο και αν είναι αυτό. Όσο για ταξίματα, και να ήταν διαφορετική η νοοτροπία του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ήταν πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθούν. (Θα τον πιστέψουν σ’ αυτό το τελευταίο; Ή θα πουν ‘’άντε μωρέ, έτσι τα λέει, ας βγούμε εμείς...’’)

 

Μα ο Ξαρχάκος;

*ΕΚΠΛΗΞΗ δεν προκάλεσε που βγήκαν οι γνωστοί μουσικοί να παραπονεθούν ότι τους καπέλωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας άλλα από αυτά που του είχαν πει στη συνάντησή τους για τα Πνευματικά Δικαιώματα. Το σοκ προήλθε από τη δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου για προεκλογική καπηλεία από τον πρόεδρο της ΝΔ. Οχι τόσο επειδή πρόκειται για σπουδαίο μουσικοσυνθέτη αλλά επειδή ήταν ευρωβουλευτής της ΝΔ. Υπεράνω πάσης υποψίας.

Ζ.

Για πέμπτη

*ΆΛΛΗ μια φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Καλαμπαλίκης. Ήδη έχει τέσσερις θητείες, πάντα με Τζανακούλη, αντιδήμαρχος, ισχυρός άνδρας της ΔΕΥΑΛ, άφησε τη σφραγίδα του. Τώρα δοκιμάζει να επανεκλεγεί με τον συνδυασμό Καραλαριώτου.

Ζ.

 

Αραιοκατοικημένη

*«ΕΤΣΙ κατάντησαν τον εμπορικό σύλλογο οι κ. Τσιαπλές και Παπαδόπουλος, αλλά και οι προηγούμενοι πρόεδροι, όλοι ίδιοι μια παρέα…». Δραττόμενος της ευκαιρίας τούς παίρνει όλους σβάρνα ο Γιαν. Μότσιος, δεν αφήνει απ’ έξω ούτε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, αξιοποιεί όπως και πέρυσι τη φωτογραφία με την αραιοκατοικημένη αίθουσα της συνέλευσης των εμπόρων. Η λύση πάντως δείχνει πολύ απλή. Να οργανώσει ο διαμαρτυρόμενος συνέλευση του δικού του εμπορικού συλλόγου, εκείνου που ο ίδιος συνέστησε, εμφανίζοντας αυτός περισσότερους παρόντες. Και να τους πάρει τα πάσα.

Ζ.

 

Άλλες εποχές

*ΖΟΡΙΚΟΙ καιροί, εβδομήντα χρόνια πριν, ο Εμφύλιος στο φόρτε του, δεν είχε αστεία τότε, ούτε και πολλά-πολλά. Το ευκολότερο να χαθεί άνθρωπος. Αι αρχαίαι, όμως ελάμβανον μέριμνα και για τους αδεσπότους κύνας. Πραγματικά σκυλίσια ζωή ανακάλυψε ο Ε.Ρ. αναδιφώντας στο αρχείο της εφημερίδας, όπου εντόπισε δημοσιευμένη ανακοίνωση της Διοικήσεως Χωροφυλακής Λαρίσης: «Υπομιμνήσκεται εις το κοινόν η ημετέρα αστυνομική διάταξις ‘’περί του εκ των αδεσπότως περιφερομένων κυνών κινδύνου’’ και συνιστάται όπως οι κύριοι τούτων εξασφαλίσωσι τους κύνας των διά καταλλήλων φιμώτρων ή περιορισμόν τούτων κατ΄ οίκον. Πας από της σήμερον άνευ φιμώτρου εν τη πόλει περιφερόμενος κύων θα φονεύηται υπό των αστυνομικών οργάνων, ο δε υπεύθυνος κύριος τούτου θα διώκηται ποινικώς». (Έκτοτε επετεύχθη σημαντική πρόοδος. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι διαγκωνίζονται ποιος θα δαγκώσει τον αντίπαλό του, εμφανιζόμενος περισσότερο φιλικός στα αδέσποτα.)

Ζ.

 

Δύο ταψιά

*ΧΘΕΣ το απόγευμα και καθ΄ ην ώραν το γαλακτοπωλείον του Παύλου Νέστορα ήτο πλήρες πελατών, κάποιος επιθυμήσας μπακλαβάν, εσήκωσε με επιτηδειότητα ολόκληρον τον δίσκον αυτού και απήλθε να τον δοκιμάση.

Το βρήκε ο επιμελής Ε. Ρ. στην «Ε» 70 χρόνια πριν, στο ‘’Χρονικό της Παλιάς Λάρισας’’, όπου είχε αντιγραφεί από το αστυνομικό δελτίο του 1919.

***

*ΕΚΑΤΟ χρόνια πριν, ένα ακόμη κλεμμένο ταψί στη Λάρισα: Εις το παρά τον Ναόν του Αγίου Κωνσταντίνου γωνιαίον αρτοποιείον παρουσιάσθησαν χθες την μεσημβρίαν δύο κύριοι, οίτινες ήρχισαν συνομιλούντες μετά του αρτοπώλου διά τα εθνικά ζητήματα. Όταν ο αρτοποιός είχε απορροφηθεί από την συζήτησιν, ο εις των συνομιλητών παρέλαβεν εν ταψίον με ωραίαν λαχανόπηταν και απήλθε.

Ζ.

 

 

---------------

META BAION KAI KLADVN YPODEXUHKAN TON UANASH MOYSIO

*ΜΕΤΑ βαΐων και κλάδων υποδέχτηκαν τον Θανάση Μούσιο στη μεγάλη συγκέντρωση της Νίκαιας. Γνωστοί παράγοντες και απλός κόσμος έδωσαν δύναμη στον υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ.

Ζ.

 

 

---------------

 

AKOYRASTOS KAI PANTA STO PLEYRO TVN AGROTVN TOY DHMOY TO PANAGIOTHS SARXVSHS

*ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ και πάντα στο πλευρό των αγροτών του Δήμου του ο Παναγιώτης Σαρχώσης, ιδίως στα δύσκολα. Ο δήμαρχος βρέθηκε στα χαλαζόπληκτα μαζί με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Μιχάλη Λιόντο. Για να γίνει ό, τι πρέπει, το συντομότερο.

Κ.Τσ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass