Σύμβουλοι παντού

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 19:45
• ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ η σχέση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη Ρένα Καραλαριώτου, καθηγητή Φώτη Τζατζάκη με τη νεολαία είναι ιδιαιτέρως στενή και διαχρονική. Έτσι πολλοί μαθητές φρόντισαν να διοργανώσουν το βράδυ του Σαββάτου στο Bollocks (πλατεία Εβραίων) μια φιλική συνάθροιση με κους κους και ποτό και φυσικά να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές της 26ης Μαΐου. • ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ η σχέση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη Ρένα Καραλαριώτου, καθηγητή Φώτη Τζατζάκη με τη νεολαία είναι ιδιαιτέρως στενή και διαχρονική. Έτσι πολλοί μαθητές φρόντισαν να διοργανώσουν το βράδυ του Σαββάτου στο Bollocks (πλατεία Εβραίων) μια φιλική συνάθροιση με κους κους και ποτό και φυσικά να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

* ΣΕ όλη τη χώρα για το επόμενο διάστημα προβλέπονται καταρρακτώδεις βροχές υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Και καταιγίδες διαμερισματικών κατά τόπους.

Ζ.

 

Τέλειωσαν

*«ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ και το καταγγέλλω». Ο Λαρισαίος πείραζε τη δασκάλα φίλη του που τελείωσαν οι διακοπές και υποχρεώθηκαν να ξαναπάνε χθες σχολείο. «Οσο πιο γρήγορα περάσουν όμως οι πασχαλινές, τόσο πιο γοργά θα φτάσουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Αγάντα, κοντεύουν...»

* * *

* ΔΥΣΚΟΛΑ τα πράγματα χθες πρωί Δευτέρας.

- Σήκω, σχολείο...

- Μμμ... Σε λίγο.

- Σήκω σου λέω, σχολείο.

- Μμμ... Άσε με λίγο ακόμα.

- Μαμά, σήκω. Θ’ αργήσω.

Ζ.

 

Άπιστος Θωμάς

* ΜΕ την ευκαιρία της γιορτής τους, η Λαρισαία το αναγνώριζε ευθέως.

- Το πιο τίμιο αντρικό όνομα είναι Θωμάς. Ξέρεις από την αρχή ότι θα είναι άπιστος.

* * *

* - ΣΤΙΣ γυναίκες πάντως, έλεγε ο παλιός, αρέσουν οι άντρες με χιούμορ. Μέχρι να τις παντρευτούν. Μετά αρχίζουν τα «πότε θα σοβαρευτείς επιτέλους; Κοτζάμ άντρας...»

* * *

* - ΑΧ και να μπορούσα να γυρίσω πίσω, στο πρώτο μας ραντεβού...

- Τι θα έκανες μωρό μου;

- Δεν θα ‘ρχόμουνα.

Ζ.

 

Φτάνουν όλοι

* ΚΑΘΩΣ κοντεύουν οι κάλπες, κορυφώνεται και η προεκλογική καμπάνια των κομμάτων.

Η Φ. Γεννηματά επισκέπτεται τη Λάρισα αυτό το Σάββατο προκειμένου να μιλήσει σε συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στη Θεσσαλία την επόμενη Τετάρτη, παραμονή του Αγίου Αχιλλίου, επισκεπτόμενος εκτός από τη Λάρισα και τα Τρίκαλα.

Και ο Αλ. Τσίπρας βάζει τη θεσσαλική πρωτεύουσα στο βασικό του πλάνο της τελικής ευθείας. Ηράκλειο - Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, είναι οι τέσσερις συγκεντρώσεις στις οποίες θα μιλήσει κατά σειρά την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Άρα Λάρισα Τρίτη ή Τετάρτη πριν την κάλπη.

Ζ.

 

Ακριβώς τότε

* Ο Θεός είναι Έλληνας τελικά. Την κατάλληλη στιγμή μετά το Πάσχα, ακριβώς την Κυριακή του Θωμά, τα πλοία έδεσαν στα λιμάνια, τα αεροπλάνα καθηλώθηκαν, ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο ματαίωσαν τα δρομολόγια εμποδίζοντας την επιστροφή των αδειούχων. Παράταση στο Πάσχα. Έστω μικρή.

Ζ.

 

Διακοπές και διακοπές

* ΚΑΙ μετά τις διακοπές έρχονται και άλλες διακοπές. Χαράς ευαγγέλια για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αφού οι αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και οι ευρωεκλογές τους προσφέρουν ένα έξτρα τετραήμερο ή δύο τετραήμερα. Συγκεκριμένα, τα σχολεία λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου θα είναι κλειστά από 24 έως 27 Μαΐου.

Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα επαναληφθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 2 Ιουνίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου. Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα για τα γυμνάσια λήγουν στις 29 Μαΐου, οπότε θα επιστρέψουν στα θρανία για μόλις δύο ημέρες. Άντε και φέτος πάει ο γαϊδαρος φαγώθηκε, η ουρά έμεινε...

Ν.Π.

 

Εκεί ξεκίνησε

* Ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, ο Δημ. Πλουμπίδης θα βρεθεί μεθαύριο Πέμπτη στην περιοχή της Ελασσόνας, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Το ζήτησαν λέει οι Ελασσονίτες της Αριστεράς. Κι εκείνος φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει αντίρρηση να κάνει ένα προσκύνημα στη γη απ’ όπου ξεκίνησε την αγωνιστική του δράση ο θρυλικός πατέρας του. Ο Νίκος Πλουμπίδης, που τον γιο του τον είδε μόνο μια φορά για λίγη ώρα, όταν αυτός ήταν ακόμη μικρό ανυποψίαστο παιδί. Κυνηγημένος ο πατέρας, στην παρανομία, μετά σύλληψη και εκτέλεση, με τη γνωστή μεγαλειώδη στάση που κράτησε απέναντι και στους συντρόφους του, υπήρξε μια από τις πιο ηρωικές και αναμφισβήτητα η τραγικότερη μορφή μεταξύ των Ελλήνων κομμουνιστών.

* * *

* ΛΟΙΠΟΝ ο Ν. Πλουμπίδης, 23χρονος δάσκαλος τότε, πρωτοδιορίστηκε τον Σεπτέμβριο του 1926 στη Βούρμπα, το παλιό όνομα της Μηλέας Ελασσόνας. Και υπηρέτησε στο σχολείο του χωριού ως το 1929. Μετά που επέστρεψε στην Αθήνα άρχισε το κυνηγητό. Εκεί λοιπόν στην Ελασσόνα ήρθε λέει σε επαφή τότε με κομμουνιστές της περιοχής, διάβασε τα πρώτα επαναστατικά βιβλία, πίστεψε στις σοσιαλιστικές ιδέες και έγινε μέλος του ΚΚΕ.

Ζ.

 

Του ευχήθηκαν

* ΕΥΧΕΣ από όλες τις πτέρυγες του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας εισέπραξε ο Αντ. Αδάμου, επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο οποίος τώρα είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Ο Ελασσονίτης αγρότης λειτούργησε θετικά, από τις θέσεις του πάντα, αλλά με αξιοπρέπεια και ευγένεια, διαμορφώνοντας ιδιαιτέρως θετική εικόνα για τον ίδιο και την παράταξή του.

Ζ.

 

Μετά...

* ΤΑ σκαλάκια του Δικαστικού αποδείχθηκαν πολύ ωραία τοποθεσία για αναμνηστική φωτογράφιση των συνδυασμών, ιδίως των πολυπληθών, μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων. Και για τις σέλφις με τους αρχηγούς, ακριβώς απέναντι, με φόντο την πρασινάδα του σιντριβανιού.

* * *

* ΚΑΙ εν συνεχεία, οι περισσότεροι υποψήφιοι πήγαιναν σε μεγάλες παρέες για καφέ. Σημειολογικά καθόλου καλή κίνηση. Της παρηγοριάς, από πριν τις εκλογές;

Ζ.

 

Μ’ ένα μπαούλο

* Ο Λαρισαίος Α. Π. ένιωσε να τον ξεπερνά το γεγονός. Αυτό που οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες πήγαν στο Πρωτοδικείο με ένα μπαούλο χαρτιά, εν έτει 2019. Το θεωρεί τουλάχιστον απαράδεκτο για κράτος της Ε.Ε. (Και δεν φταίνε αυτοί, δεν κατατίθενται αλλιώς υποψηφιότητες.)

Ζ.

 

Τζάμπα πήγαν

* ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου χθες, οπότε κάποιοι που δεν ξαναβάζουν υποψηφιότητα πήγαν να χαιρετίσουν. Την πάτησαν. Ήταν η τελευταία πριν τις εκλογές. Η θητεία συνεχίζεται και μετά, θα έχει συνεδριάσεις και μέσα στο καλοκαίρι, η ζωή θα συνεχίζεται, άρα πρέπει να ξαναπάνε. Οι νέοι που θα εκλεγούν αναλαμβάνουν το φθινόπωρο. (Το ίδιο ισχύει και για τα Δημοτικά Συμβούλια.)

Ζ.

 

Αποδεδειγμένα

* Ο δάσκαλος Δημ. Παπαποστόλου, πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών, μετά από μακρά αγωνιστική, συνεπή και ανιδιοτελή πορεία στο εκπαιδευτικό αλλά και γενικότερα στο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα της Λάρισας κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Καραλαριώτου και στόχο φυσικά να εκλεγεί για να προσφέρει στην πόλη.

Με την αγωνιστικότητα συνδυάζει αποδεδειγμένα και τη διάθεση για συναινέσεις και συνεννόηση, γεγονός που εκτιμήθηκε από τους συναδέλφους του και γι’ αυτό του εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τα ηνία τόσο της τοπικής ΑΔΕΔΥ όσο και του «Κ. Κούμα».

Ζ.

 

Ούτε τότε

* - Ο ζωντανός διάλογος βλάπτει σοβαρά τη ΝΔ...

Ο Λαρισαίος συριζαίος πείραζε τους γαλάζιους φίλους του.

-Ντιμπέι ρε, ντιμπέι, που λέει κι ο Αλέφαντος, τι φοβούνται;

Και θύμιζε ότι τη ζωντανή αντιπαράθεση με τον Τσίπρα την είχε αρνηθεί το 2015 και ο Σαμαράς. Πίστευε ότι κέρδιζε και πως ο αντίπαλός του θα μπορούσε να επωφεληθεί από το ντιμπέιτ και να μειώσει τη διαφορά. (Και το φιλοθεάμον κοινό δηλαδή; Στη στέρηση;)

Ζ.

 

Τάχα μου μπάλα

* ΣΙΓΑ την ομαδάρα του Ολυμπιακού δηλαδή, προχθές στη Λάρισα, με την ΑΕΛ κιόλας, που μία κούνιτς, την άλλη νούνιτς, ο παλτόσεβιτς δεν έπαιξε, οι πτωχοβαλκάνιοι –ιτς που κάνουν ότι παίζουν κι η ομάδα κάνει ότι τους πληρώνει, τι να λέει...

* * *

* ΚΙ όμως, μπάλα είναι. Να η Τρίπολη κινδύνεψε περισσότερο. Κι ας έχει παίχτες σαν τον Ιγγλέσιας, που ακόμη τον αναπολούν οι Λαρισαίοι.

Ευτυχώς δηλαδή που βρέθηκε ένας Βαγγέλης Μόρας, έστω σ’ αυτή την ηλικία, αναμφισβήτητα ποδοσφαιριστής άλλης κλάσης, ο οποίος πήρε την ομάδα στους ώμους του στις τελευταίες αγωνιστικές. Να ‘χε και δυο τρεις Λαρισαίους ακόμα...

* * *

* ΚΑΤΑ τα άλλα, «άστα φέστα»... Και γιατί λέει βγαίνοντας ο Χασάν κι ο Σισέ του Ολυμπιακού γονάτισαν και φιλούσαν το χορτάρι;

- Επειδή είναι μουσουλμάνοι;

- Μπα... Που βγήκαν χωρίς τραυματισμό από τέτοιο γήπεδο. (Του χρόνου μπορεί άραγε να γίνει χειρότερο; Το πιθανότερο...)

Ζ.

 

Στο παρά 5’

* ΚΑΝΕΙΣ δεν έμαθε τελικά τι του έτυχε του Ν. Τσιλιμίγκα κι έφτασε να καταθέσει το περιφερειακό του ψηφοδέλτιο στο παρά πέντε, τα μεσάνυχτα λίγο πριν λήξει η προθεσμία. Οι συνεργάτες του τον δικαιολογούσαν ότι έτυχε ιατρικό περιστατικό, πράγμα που φυσικά δεν μπορεί να ελεγχθεί. Άλλοι, επίσης συνεργάτες του, έλεγαν ότι υπήρξε λάθος στη συμπλήρωση των εντύπων των υποψηφιοτήτων, το οποίο έπρεπε να διορθωθεί. Πράγμα που θίγει το νομικό επιτελείο της παράταξης.

* * *

* ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ από υποψήφιους του συνδυασμού του ο Ν. Τσιλιμίγκας έφτασε το μεσημεράκι στο Δικαστικό, ανέβηκε στο Πρωτοδικείο, μετά βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία και άλλες σέλφι κατά μόνας για τις ανάγκες των υποψηφίων, αγκαλιές, χαμόγελα, ευχές, «καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο», το οποίο όμως δεν... Ένα μυστήριο πράγμα.

* * *

* ΤΕΛΙΚΑ τα μεσάνυχτα υπήρξε θετική κατάληξη. Στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας δεν συμπεριελήφθη τελικά ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Στ. Τσιάκαλος, ο οποίος επέλεξε λέει να θέσει άλλο στόχο στην πολιτική του διαδρομή. Ούτε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον ήθελε λένε εξαρχής ο Ν. Τσιλιμίγκας. Κατά μία εκδοχή τυχερός λένε ο Π. Παπαγεωργίου, πρώτη φορά θα δοκίμαζε σε εκλογές την απήχηση που μπορεί να έχει στον κόσμο, πέρα από τον στενό κομματικό πυρήνα. Στη θέση τους ο Δημ. Μέρας κι ο Βασ. Μίγας, τον οποίο είχε προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Που διαθέτει λέει τελικά 9 υποψηφίους στους 30 της Λάρισας.

* * *

* ΕΠΙΣΗΣ δεν βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο η νοσηλεύτρια Αντιγόνη Παπαϊωάννου που είχε ανακοινωθεί αρχικά. Στη θέση της η Σταυρούλα Μπαγιώτα.

Και μια υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής. Η Νικολέττα Μπουρνόβα. Πήγε στο Δικαστικό δύο φορές, ως δικηγόρος του συνδυασμού και τη δεύτερη έφυγε ως υποψήφια. Προφανώς δεν καλυπτόταν η ποσόστωση στις γυναίκες κι αφού βρισκόταν μπροστά επιστρατεύτηκε από τον αρχηγό.

* * *

* ΕΠΙΣΗΣ στο ψηφοδέλτιο δεν υπάρχει τελικά για την Καρδίτσα το όνομα του Δομίνικου Βερίλλη, ναι του παλιού δημάρχου απ’ το ΠΑΣΟΚ, που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θεωρείται και τον οποίο είχε προτείνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, ναι. Για κάποιο λόγο τον απέκλεισε ο Ν. Τσιλιμίγκας. Όπως και τον Γ. Καπέλο στα Τρίκαλα, επίσης πρώην πασοκτζή και νυν συριζαίο για τον οποίο είχαν αντιρρήσεις οι πράσινοι. Προκλήθηκε μια δυσαρέσκεια στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μέχρις εκεί. (Και τι να κάνουν δηλαδή στις 12 παρά 5’. Ίσως γι’ αυτό και να ακολουθήθηκε το σύστημα τελευταία ώρα).

Ζ.

 

Υποκρισία

* ΜΠΑΛΑ στην Ελλάδα σου λέει. Παίζει η ΑΕΚ στη Λιβαδειά, σε ματς ψιλοαδιάφορο αλλά με απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων. Κι όντως δεν έχει αεκτσήδες στο γήπεδο. Γύρω απ’ αυτό όμως, στις ταράτσες των πολυκατοικιών και στα λοφάκια που το περιβάλλουν, τσαμπιά ο κόσμος με τα κιτρινόμαυρα κασκόλ. Τόσες φορές ξανάγινε, δίπλα στην Αθήνα η Λιβαδειά.

Ζ.

 

Κοτσονάτος

* ΠΡΙΝ ακόμη από τις εκλογές, ο υποψήφιος πρόεδρος Σελίτσιανης Στ. Τσιανίκας δέχτηκε το πρώτο αίτημα για ρουσφέτι.

- Αφού έγραψαν στην εφημερίδα ότι εσύ είσαι Κιγκινάτος, πες να γράψουν και για μένα ότι είμαι κοτσονάτος. (Εμ δεν είναι;)

Ζ.

 

Ρουσφέτια

* ΤΗΝ «ευθιξία» των Κυπρίων επικαλούνται πολιτικοί της ΝΔ που ή παριστάνουν τους αμνήμονες ή μας περνάνε για χαζούς για να αποδείξουν την «αναλγησία» των υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού (εννοείται).

Ξεχνώντας πως επί ΝΔ συνέβη η τραγωδία της Πελοποννήσου. Παραβλέποντας ότι σε εκείνη τη φωτιά, όπως στο Μάτι, όπως και με την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου, το κράτος τους, σε Ελλάδα και Κύπρο απέτυχε.

Το κομματικό κράτος, των ρουσφετιών στις δημόσιες υπηρεσίες. Αν πρέπει να «αυτομαστιγωθούν» οι πολιτικοί μας είναι γιατί αυτοί έφτιαξαν το κράτος της ατιμωρησίας. Να κλαίει η γυναίκα, να εκλιπαρεί να σώσουν το παιδί της και ο τηλεφωνητής να διαμαρτύρεται γιατί όλοι σε αυτόν τηλεφωνούν και δεν καλούν την αστυνομία; ‘Η να ενεργοποιούνται μόνο και μόνο για να μην βρούνε τον μπελά τους, από τους από πάνω;

Για αυτό το κράτος ποιος θα απολογηθεί, ποιος έχει την πολιτική ευθύνη; Αυτό το κράτος μπάχαλο, ποιος που κυβερνούσε τόσα χρόνια το έφτιαξε και αυτός που κυβερνάει σήμερα δεν το άλλαξε; Τώρα παραμονές κιόλας εκλογών, ποιο κομματικό στέλεχος θα τολμήσει να ζητήσει ευθύνες;

Οι άνθρωποι των κομμάτων ας σεβαστούν τουλάχιστον τη μνήμη των νεκρών και να μην εκμεταλλεύονται τραγωδίες για να αναδειχθούν πατώντας (και) επί πτωμάτων. Ελεος...

Β.Κ.

 

Ακυρωτικό

* ΤΟ διηγείται ο χιουμορίστας υποψήφιος διαμερισματικός στη Λάρισα Κ. Ζ.

- Ποιος εγώ; Εγώ είμαι γεμάτος αρετές και χαρίσματα. Είμαι φιλότιμος, είμαι ταπεινός, είμαι πιστός, είμαι εργατικός, είμαι κοινωνικός, είμαι κοσμικός, κουβαρντάς είμαι...

- Καλά, δεν έχεις κανένα ελάττωμα;

- Έχω μόνο ένα. Είμαι ψεύτης.

Ζ.

 

----------------

DEN EXEI FOBHUEI ALLA KI ALLA O K. AGORASTOS O KAPROS UA TON TROMAJEI• ΔΕΝ έχει φοβηθεί άλλα κι άλλα ο Κ. Αγοραστός, ο κάπρος θα τον τρομάξει; Άμα έχει κιόλας σύμμαχο τον Ηρακλή...

Ζ.

 

 

----------------

ME TON SOLISTA DHM KARAKANTA KAI TON MAESTRO XR. KTISTAKH O PANOS SAPKAS• ME τον σολίστα Δημ. Καρακαντά και τον μαέστρο Χρ. Κτιστάκη, ο Πάνος Σάπκας στο βιολί του. Στηρίζει με συνέπεια τη Συμφωνική Ορχήστρα.

Ζ.

 

 

----------------

YPHRJE APO TOYS PIO STENOYS THS SYNERGATES O DHM GEORGAKHS• ΥΠΗΡΞΕ από τους πιο στενούς της συνεργάτες. Ο Δημ. Γεωργάκης, ήταν από τους πρώτους που υποστήριξαν την υποψηφιότητα Ρ. Καραλαριώτου για τον Δήμο Λαρισαίων κι έδωσαν μαζί οι δυό τους πολλές μάχες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Για το καλό της πόλης και των Λαρισαίων, πάντα.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass