Μεγάλη διάκριση για τα «Μετέωρα» του Πασχάλη Μάντη

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2021 15:10

Το video «Μετέωρα» που σκηνοθέτησε ο Πασχάλης Μάντης διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό

που διενεργείται στα Pinewood Studios (σε ένα από τα πιο διάσημα κινηματογραφικά στούντιο στον πλανήτη) εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του, ενώ κατατάχθηκε στις 12 καλύτερες του διαγωνισμού. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση, δεδομένου του ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 500 films και είχε να συναγωνισθεί βίντεο από κάθε γωνιά του πλανήτη! Στην έδρα των Pinewood Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκεται στην καρδιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας γυρίζονται ταινίες, όπως το James Bond, Star Wars, Mama Mia, κ.ά. (https://pinewoodgroup.com/pinewood-today/our-heritage).
Το βίντεο ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες στα Μετέωρα και έγινε με σκοπό την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλίας. Εκτός από την κριτική επιτροπή κλήθηκε να ψηφίσει και το κοινό μέσω ειδικής συνδρομητικής πλατφόρμας, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στην τελική κατάταξη.Ο Π. ΜΑΝΤΗΣ
«Είμαι χαρούμενος που με την ομάδα μου καταφέραμε και προβάλλαμε για ακόμα μια φορά τον τόπο μας, τη Θεσσαλία, στο εξωτερικό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό μέσω της τέχνης, γιατί πιστεύουμε ότι ζούμε στην ομορφότερη περιοχή της Ελλάδας και αξίζει αυτή η εικόνα να ταξιδεύει παντού» δηλώνει ο Πασχάλης Μάντης και προσθέτει: «Είναι σημαντικό να ευχαριστήσω την ομάδα μου που εργάστηκε εθελοντικά σε όλο αυτό και πάντα με στηρίζει σε κάθε προσπάθεια. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μπουτίνα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή με υποστήριξε και βοήθησε για την υλοποίηση του πρότζεκτ». Οι συντελεστές της παραγωγής είναι οι εξής: Σκηνοθεσία Πασχάλης Μάντης, διεύθυνση παραγωγής Ηλίας Μάντης, μουσική Έλενα Ξυδιά, φωτογραφία Johny Brami, Άγγελος Καστώρης, μοντάζ Στέλιος Ζαφειρόπουλος, οργάνωση Νίκος Γρίβας, make up artist Τζένη Καρέλα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass