Ο Μάξιμος και οι περιφερειάρχες

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:11
* ΕΝΩ η Ελλάδα «καίγεται» κυριολεκτικά ν’ αυξήσει τις εξαγωγές της τόσο γενικά όσο και κυρίως στα αγροτικά προϊόντα, συμβαίνει το εξής αυτοκαταστροφικό: η Ρωσία απορρίπτει ολοένα και περισσότερα φορτία φρούτων (κυρίως ακτινίδια) επειδή δεν καλύπτουν τους φυτοϋγειονομικούς κανόνες.
* * *
* ΤΟ θέμα που έχει δημιουργηθεί έπεσε στην αντίληψη του Λαρισαίου αν. υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμου Χαρακόπουλου, τόσο διά της υπηρεσιακής οδού όσο και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τη ρώσικη αγορά και μοχθεί προσωπικά για τη βελτίωση των ελληνορωσικών σχέσεων σε όλους τους τομείς.
Ο Θεσσαλός πολιτικός το έψαξε αμέσως και διαπίστωσε ότι βασική αιτία που συμβαίνει αυτό είναι ότι οι διευθύνσεις αγροτικής ανάπτυξης σε συγκεκριμένες περιφερειακές ενότητες δεν κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει.
* * *
* Ο Μάξ. Χαρακόπουλος έστειλε προσωπική επιστολή στους περιφερειάρχες ζητώντας τους να επιληφθούν προσωπικά του θέματος, ενώ κοινοποίησε την επιστολή στο γραφείο του πρωθυπουργού και τους υπουργούς Επικρατείας και Εσωτερικών καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη.
ΜΑΚ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1