Γιαβάς-γιαβάς στα... γρήγορα

Δημοσίευση: 05 Απρ 2013 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:22
* ΟΤΙ έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά η υπόθεση αυτή με την απομάκρυνση των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων αυτό είναι ένα γεγονός, όταν μάλιστα είναι πιεστική η ανάγκη να «ξαλαφρώσει» το Δημόσιο και η συγκεκριμένη κατηγορία υπαλλήλων εκ των πραγμάτων έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για έξοδο από το Δημόσιο, τώρα που υποτίθεται ότι άλλαξαν τα πράγματα.
Αλλά στην Ελλάδα, ακόμη και της κρίσης και των... μεταρρυθμίσεων, οι ρυθμοί, ούτως ή άλλως, είναι «αραβικοί». Αργοί, νωθροί και πολύπλοκοι. Και κει που το πράγμα πάει γιαβάς-γιαβάς βγαίνει στον αέρα προχθές ρύθμιση που προωθεί η Κυβέρνηση για πλήρη διακοπή της μισθοδοσίας όσων δημόσιων υπαλλήλων διώκονται για κακουργηματικές πράξεις, έως ότου τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις τους.
Προφανώς διότι χθες άρχισαν οι συζητήσεις με την τρόικα και το ζήτημα της απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων είναι υψηλά στην ατζέντα. Οπότε, θέλουν να αποτελέσει κομμάτι της επιχειρηματολογίας αλλά και του «παζαρέματος» ότι «να, μπορεί να μην απολύσαμε ακόμη κανέναν αλλά δεν θα τους πληρώνουμε οπότε είναι σαν να έχουν φύγει. Άρα η αρχή έγινε».
Τώρα κατά πόσον η ρύθμιση θα ευδοκιμήσει τελικά, όταν ήδη ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να παρέμβει διότι έτσι καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας, είναι μία άλλη ιστορία.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass