Μανία!

Δημοσίευση: 09 Απρ 2013 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:28
* ΤΙ μανία και αυτή με τον Μανιτάκη! ‘Η, τι μανία του Μανιτάκη με τις απολύσεις επίορκων υπαλλήλων. Όπως και να το δει κανείς πάντως, μία «μανία» υπάρχει.
Ούτως ή άλλως και πριν την τωρινή άφιξη της τρόικας οι χειρισμοί του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης περί κινητικότητας στο Δημόσιο και όχι μόνον, όπως όλες οι διαρροές επεσήμαιναν, αποτελούσαν θέμα δυσφορίας για το Μαξίμου και γενικά ο ίδιος ως υπουργός είχε τα χαρακτηριστικά «αδύναμου κρίκου» της Κυβέρνησης. Και ως εκ τούτου... ανασχηματιζόμενου, αν το επέτρεπε ο Φ. Κουβέλης. Ο οποίος, όπως φαίνεται και από τις τωρινές δηλώσεις στήριξης της ΔΗΜΑΡ προς τον υπουργό της, δεν προτίθεται να το... επιτρέψει, τουλάχιστον, όχι εύκολα.
Σε κάθε περίπτωση «ο κύβος ερρίφθη», θα φύγουν λέει 2.000 επίορκοι μέχρι τον Ιούνιο και θα αντικατασταθούν από καινούργιους υπαλλήλους που έχουν το προσόντα, έχουν δώσει εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ και κάαααθονται και περιμένουν πότε θα ανοίξει καμία θέση για να μπουν.
Μ.Η.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass